Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 111
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,604
Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

şebnem ferah en sevdiğim bir sanatçı...Adım şebnem
o yüzden seb_seb.
önce ben sonra ferah olan şebnem :smiley:
originali aslında seb&seb ama üye olurken ''&'' kabul edilmedi :S

Etiketler

adım soyadım ismimi saklamam YUNUS malum bilirsınız peygamberden ismini alan balık BAGER kürtcede kasırga fırtına oylebir anlamı var ama ben kürt degilim sadece nufus memurunun hatası asil BAYER erkek asker

ceranus = kelebek anlamını taşyor Latince'de

Bahar mevsimini çok sevdiğim için ve baharın müjdecisi olarakta kelebekleri düşündüğüm için bu nicki seçtim, ayrıca kendime çok yakıştırıyorum :smiley:

Jargondeath : Aslında 1998 yılında fransızca-türkçe bir sözlükte karşıma çıkan jargon kelimesi çok hoşuma gitmiş devamındada son hali olan jargondeath halini almıştı. Bir dönem bilgisayar oyunlarındada kullandığım nickname daha sonralarında mail adreslerimdede tercihlerimden olmuştur.

Nicknamemin kökü olan jargon : bir zümre veya gruba ait konuşma dili olarak karşımıza çıkmakta. İlk karşılaşmamda yani 1998 seneki sözlükte çözümü olmıyan problem ( Daha karmaşık bir ifadesi vardı ama 10 sene geçmiş) anlamıylada karşı karşıya kalmıştım. Kullanım Örnek: Sokak jargonu, Oyun jargonu, İnternet jargonu vb. gibi

Anlıycağınız nicknamemim asıl kökü Jargon 'u kullanmayı seviyorum ama siteye üye olurken death ekini alarak son hali olan Jargodeath halie gelmiştir.

camouflage=kamuflaj Kelime anlamı arazide saklanma, gizlenme.
Bana göre ise bazen arazi olmak, araziye karışmak herşeydir. ;)

Yemek ve meze yapmak hobimdir arkadaşlar bana mezeci der 67 'yi ben ekledim plaka no .. Kamplarımızın vazgeçilmezi kuzu sac kavurma.

tanyolu, hakkari şemdinli ilçesine bağlı bi köy orayı çok seviyorum ve acı tatlı bende birsürü hatıraları var keşke fırsatınız olsada oraları bi görseniz...

Akreplerle 10 yaşımdan bu yana haşır neşirim hayatta en sevdiğim hayvanlardam biridir özellikleri herzaman beni cezbetmiştir ve yıllardır lakap olarak kullanırım ayrıca beslediğim tek evcil hayvanım

Açıkçası benim nickimin anlamı hepinizce malum zaten ama bu nicki aklıma ilk geldiğinde sunu dusundum. ''insanlar eger nicke bakıp gülebiyorsa veya gülümsüyorsa bu yeterli.'' Biraz felsefi olacak ama
birkaç saniyeliğine bile olsa insan gülümsediğinde etrafındaki olaylara kısacası hayatına pozitif olarak bakabiliyo. Buda zaten benim gibi birçok insanı mutlu etmeye yetiyo.

nautilus, jules verne'in "denizler altında yirmi bin fersah" adlı romanda anlatılan hayal ürünü denizaltıdır.dalgıç olduğum için bu nicki seçtim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri