Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 111
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,602
Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Yaa aslında ne kadar güzel bir başlık açılmış, bu güne kadar nasıl farketmedim hayret. Çünkü bazı arkadaşların nickinin ne anlama geldiğini veya neden tercih ettiğini gerçekten merak ediyordum.

Benim de IRC zamanlarında kullanmak istediğim nick "gezgin" idi, ancak bu isim başkası tarafından alınmış olduğu için, araya bir "z" daha ekleyip "gezzgin"i tercih ettim ve uzunca bir süre kullandım.

Günün birinde bir minibüs alıp, onu kendi imkanlarım ve emeğimle kamp taşıtına, yani CAMPER'e çevirdikten sonra, bu yapım aşamasını ve gezi fotograflarımızı yayınlamak için "benim camperim" anlamına gelen ve internette yaygın bir kullanım şekli olan "myCamper" (.info uzantılı) ismini seçtim site adı için. Site aracılığıyla tanıştığım kişiler de "siz mycamper değil misiniz?" filan deyince doğal bir süreçle nick halini aldı. Ve o gün bugün "myCamper" benim nickim olmuş oldu.

Etiketler

Nickim adım ve soyadım ama bir nick edinmek isteseydim kesinlikle "dağcı" olurdu. Dağcılık ruhumu dinlendiren aktivite. Kesinlikle dağcılığı bir spor olduğu için yapmıyorum bu bir yaşam biçimi ve doğayı sevmenin doğayı öğrenmek olduğuna inancımdan dolayı doğayı daha çok öğrenmemi sağlayan aktivite......

benimkininde bi anlamı yok arkadaşlar arasında uydurulmuş hadi ordan huzzik sende tarzında bişi üniversitedeyken oluştu sonra devam etti gitti ama sanırım beyenilmiş olmalıki internette bazı sitelerde kullananlara denk geldim:D

Yaklaşık olarak 1999 dan beri kanyak nickini kullanıyorum. KAaNYAKar yani isim soy isimden birer tutam alıp bir tencerede kıvama gelinceye kadar karıştırınca elde ediliyor :smiley: Bir ara ingiliz alfabesinin ihtişamına!! kapılıp KanyaX falan oldu ama özünde hep KanyaK tı :smiley:

Birde üniversite zamanlarında bir kaç sene Counter-Strike'ın dust map'inde uygun adım koşarken "Purgatory" idim, sora geçti tabi..

Bazı arkadaşlar Kaa Bey'de der arada:smiley:

benim nickimin bi hihayesi yok aslında ilk kez bi foruma üye oldum ve üye olurken nick olarak dostumun ismini kullandım.aşağıda resmini bulacaksınız
duman.jpg

mesut=mutlu=felice(italyanca)

Nick'im soyadımdan geliyor.
"Doğuşlu" sözü Türklerde, ünlü yiğitler için söylenmiş bir deyimdir. ...
Bir kimse, han oğlu veya soylu olabilirdi de, doğuşlu olmayabilirdi.
Gurur duyduğum ve heryerde kullandığım bir nicktir

Hayatımın filmii işte :D izlediğim en iyi film... Okuduğum en iyi çizgi roman...

fırsattan istifade buraya film için yaptığım tanıtımı da ekleyeyim ki, belki başka seyredecekler de olur :D

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8541.msg43052.html#msg43052 :smiley:

köyümün eski adı cemel geçmişte tuz magralarından tuz getirmek için develer beslenirmiş cemel ismi ordan kalma li eki oralı oldugumu aynı zamanda 50 plaka trafik kodu oldu bize CEM50.

bunu gördükten sonra kendime açtığım sayfalarda forumlarda yani internette klorr gördügünüz heryerde ben varım demektir :D taklitlerimden sakınınız

arazi aracım Jeep CJ7 ve V8 .bu iki şey birleşince acaip şeyler yapıyor :D

ßenim atalarım batumdan önce artvine sonra da kocaeli göc etmışler yanı anlıcanız ßenn batum göcmenı orjinal bir gürcüyüm batumlunun hikayesı de bu önceden kun landım nickım de HUNTER yanı avcı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri