sabri yucel
2009 kyron
Arkadaslar öyle bir şey yok istediğiniz suratde Manuel'e veya otamatige gecmek mümkün ... Yuksek suretlerde motorun komprosor gücünü kullanmak icin kolu Manuel'e cekin fren. Ve durma mesafeniz kısalır ...
melih aslan' Alıntı:kayron ve astion sports un satışı internet sitesinden kalmış...şahsuvaroğullarının sitesinde yok acaba üretimi durduruldu mu? bu serileri bitirdiler mi?
talkie77' Alıntı:Son dönemlerde malum sitede 2011-2010 model çok az kullanılmış satılık Actyon Sports ilanlarında artış var.Bunun sebebi ne olabilir sizce?Ben araç büyük olduğu için kullanım zorluğu diye düşünüyorum...
Şahsuvaroğlu ford ile şahsuvaroğlu ssangyong tamamen ayrı firmalar ve sahipleride farklı.melih aslan' Alıntı:acaba şahsuvaroğulları mı korkak....ford bayilikleri elinden gidecek diye mi ? acaba bu modelleri getirmiyor olabilir mi????? ford baskı mı yapıyor???
melih aslan' Alıntı:acaba şahsuvaroğulları mı korkak....ford bayilikleri elinden gidecek diye mi ? acaba bu modelleri getirmiyor olabilir mi? ??? ? ford baskı mı yapıyor???
Rodiusta sanırım 2.0 motor ile gelecekfilimikolik' Alıntı:ssangyong her modelini yenilemekte.kyron yerine rexton 2.0 motor ile haziranda gelecek,korando sport da ikinci partide 4*2 üst versiyonları gelecek ama 4*4 yakın zamanda görünmüyor.ben esas rextonu merak ediyorum.aracın fiyatı ötv güncellemesinden önce 114bindi.sonra 144bin oldu.eğer rexton2.0 80-90 bandından girerse tartışmasız süper olur.bu arada rodiusuda yenileceklermiş ama bence gereksiz bir model.
Bizim araçların üretimi durmamış devam ediyor ama ülkemize gelmiyor.kaan2002' Alıntı:acaba diyorum fabrika bu modelleri üretim olarakmı durdurdu yoksa üretim devam ediyor da Ülkemize mi getirilmiyor
talkie77' Alıntı:Dün itibari ile 4 aydır almak için takip edip,bilgi aldığım ssangyong'dan vazgeçmiş durumdayım.Bayiye araç bakmaya gittim.İşletmemden kaynaklanan bazı durumlar için 0 Km araç almam gerekiyordu.Korando sports vardı bir tane kırmızı.Araca aksesuar yapmışlar 58.000 lira fiyat çektiler.Korando sportsların yeni donanımlarının gelmesi şu an ufukta görünmüyormuş.Ben de tek airbagli araç almak istemediğimi söyledim.Eski kasa Actyon Sports vardı ellerinde 2011 model.Bunu alın dediler.O araca da aksesuar yapılmış 48.500 lira istediler.Deneme sürüşü de yapamıyormuşuz.Marka oturana kadar almaktan vazgeçmiş durumdayım.Eskiden uygun fiyata 4X4'lerini almış arkadaşlar araçlarının değerini bilsinler...