kaan2002
2010 ACTYONG 4X2 OTOMATİK
Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?
gü,zel bir resim yakalamışsınız
rottweiler' Alıntı:Merhaba,
Bizde dün bir akrabamıza Otomatik şanzımanlı bir Korando Sports siparişi verdik
Arka kapama,park sensörleri,tavan barları,otomatik cam kapama modülü dahil her şeyiyle 46 800 TL oldu araç
İyice inceledik arabayı
2 eksiği var tek airbag ve çelik jant yok
Çelik jant kısmını halledeceğiz elimizde var
Tek airbag olayı ise biraz göreceli bir durum aslında
Aracı alacağımız abiye durumu izah ettim abi dedim araçta tek airbag var senin için sorun olur mu?
Cevap beni farklı düşünmeye itti!
-Geçen kış aldığım Transporter'da tek airbag'li dedi
Öyle deyince durdum düşündüm harbiden öyle
Bu ülkede insanlar tek airbagli Transporter'a sıraya girip almak için can atıyor aylarca sıra bekliyor
Yollar transporter kaynıyor bu araçta tek hava yastığı var!
Demek ki mesele donanım ya da farklı bir şey değil reklam yapmak aracı tanıtmak mutlaka
Şimdi bu ülkede Renault güvencesi ile satılan ve çokta iyi satış rakamları yakalayan dacıa ile ilgili bir resim paylaşacağım
Şu resime bir bakın
![]()
Ne gördünüz resimde?
Ben ne gördüğümü söyleyeyim
Türkiye'de sırf Renault güvencesi ile satılan ve en boş dizeli 30 BİN Tl den başlayan Dacıa firmasının ürettiği bir bir arabanın işçiliği görüyoruz ne kadar kötü olduğunu
Bunca yıldır araba inceliyorum
90 küsür model Tofaş ve Toroslarda dahi bu kötü işçilik yok maalesef
Şu an sırf Çin malı diye hor görülen otomobillerde bile bu işçilik yok aşağı yukarı hepsini gidip inceledim bizzat
Ülkemizde maalesef otomobil bilgisi olan insan sayısı az olduğu için tüketiciye aracı afedersiniz ama kakalamak çok kolay!
işçilği,montajı,estetiği,dayanıklılığı olmayan arabalara reklam yapın 10 Bin Tl üstüne çok rahat satabiliyorsunuz bu ülkede
Dün araba aldığım bayide Skoda Octavıa 2012 model dizel sanırım en düşük modeli
49 Bin Tl araç çelik jant yok ve arka camlar manuel evet yanlış duymadınız arka camlar manuel!
araç teşhirde tek kalmıştı camındada satıldı yazıyordu sahibide başındaymış meğer sonradan gördüm
Her zaman diyorum arabanın pazarlaması ve markanın reklamlanması çok önemli
Hangi işçilikte araba satarsanız satın bu çok önemli
Tek airbagli Clio 1.5 65 hp lik en baz versiyonu ile bu ülkede 38 Bin TL ye satılıyor
Yukarıda dediğimiz gibi Transporter gibi markalaşmış bir araç yok satarken tek airbag ile satılıyor
Herkesin hayalindeki araç olabiliyor çünkü kalitesi kadar reklamı,pazarlaması çok iyi
Donanım ve işçilik çok önemli olsaydı bu ülkede çok araba satılmazdı şu anda
Ha yazdıklarıma sakın alınmayın ben size laf edemem haddime değil
bu ülkede şu arabanın tek ekisği reklamı demek istiyorum
Benim otomobil bilgim,gördüğüm,tecrübem bunu söylüyor...
Hayırlı günler...
gü,zel bir resim yakalamışsınız