mikdad
Yeni Üye
Ynt: Motorunuz Nedir?
herkese merhaba. benim motorum 2010 model yamaha ybr 125
herkese merhaba. benim motorum 2010 model yamaha ybr 125
torhan' Alıntı:merhaba arkadaşlar. daha önce kullanmakta olduğum Ramzey qm200gy motoru satarak sınıf atladım ve. special cross sınıfına geçerek 2008 Husqvarna cr 125 satın aldım...
selesi de iyi yüksekmiş hani ;D
bora1071' Alıntı:torhan' Alıntı:merhaba arkadaşlar. daha önce kullanmakta olduğum Ramzey qm200gy motoru satarak sınıf atladım ve. special cross sınıfına geçerek 2008 Husqvarna cr 125 satın aldım...
selesi de iyi yüksekmiş hani ;D
evet yaklaşık 1 metre. oturunca tam rahat oturma pozisyonu var. her ne kadar arazide pek oturmasakta...
hoşbulduk teşekkürler. öncelikle bu ilk motorum değil ama 10 yıl sonraki ilk motorum.yeni olmasından dolayı şu an rodajda. dolayısıyla şimdilik performansını değerlendiremeyeceğim ama zaten ybr'yi bilen bilir.fakat çok oturaklı,yol tutuşu,mekaniği,balansı,frenleri, sürüş dinamikleri,dayanıklılığı,teknolojisi,yakıt ekonomisi ve insana verdiği güven duygusu mükemmel.2.el almayı düşündüm ama bir defa alıp yıllarca gönül rahatlığıyla binmek düşüncesiyle 0 km. yamaha da karar kıldım.belki 2 adet çinli fiyatı ama inanın aldığının fazlasını kat kat veriyor.motoru nereye parketsem döndüğümde başında en az birkaç meraklı buluyorum ki bu da beni mutlu ediyor.başlangıç içinde mükemmel bir seçim bence.bu yeni modellerin karbüratöründe de bir takım yenilikler yapmışlar.karsuçamur' Alıntı:Öncelikle hoşgeldiniz.
Ybr'nizden memnunmusunuz başlangıç motoru olarak nasıldır biraz aydınlatırsanız sevinirim ?
mikdad' Alıntı:hoşbulduk teşekkürler. öncelikle bu ilk motorum değil ama 10 yıl sonraki ilk motorum.yeni olmasından dolayı şu an rodajda. dolayısıyla şimdilik performansını değerlendiremeyeceğim ama zaten ybr'yi bilen bilir.fakat çok oturaklı,yol tutuşu,mekaniği,balansı,frenleri, sürüş dinamikleri,dayanıklılığı,teknolojisi,yakıt ekonomisi ve insana verdiği güven duygusu mükemmel.2.el almayı düşündüm ama bir defa alıp yıllarca gönül rahatlığıyla binmek düşüncesiyle 0 km. yamaha da karar kıldım.belki 2 adet çinli fiyatı ama inanın aldığının fazlasını kat kat veriyor.motoru nereye parketsem döndüğümde başında en az birkaç meraklı buluyorum ki bu da beni mutlu ediyor.başlangıç içinde mükemmel bir seçim bence.bu yeni modellerin karbüratöründe de bir takım yenilikler yapmışlar.
herkese hararetle tavsiye edeceğim bir motor.