torhan
Kamp II
Ynt: Motorunuz Nedir?
işte motorum
işte motorum
murat özkan' Alıntı:yamaha dragstar 650 classic kullanıyorum 2009 model her model kullanıyorum ve hakkını vererek kullanan arkadaşları takdir ediyorum
mrtvural' Alıntı:Aramıza hoş geldin Murat... Güzel makina.. Güle güle kullan. Bende düşünüyorum aynı modelden. memnunmusun?
Murat VURAL
Kocaeli
Afrasyap' Alıntı:Abicim sende honda xl 200 vardı heralde tarz mı değiştireceksin yoksa herşey cruiser / chopper için mi?
Aynen abicim benim motorada bineyim biraz daha sonra büyütecem (dragstar) inşallah.mrtvural' Alıntı:Uzun yol, gezinti için DRAGSTAR,
Dağ, bayır dere tepe, orman, patika, taş toprak, çamur kamp çadır için ise XL200... ;D
Şu an alacak durumumuz yok ta işte kendi kendimize avunuyoruz.
Kocaeli'den Sevgiler Selamlar
mrtvural' Alıntı:Aslında ben uzun yol sürücüsüyüm ama dağlara patikalara çıkmadan da yapamıyorum. XL200 çok büyük avantajlar sağlıyor bana özellikle engebeli arazilerde, bozuk yollarda yada yolu olmayan yerlerde. Uzun yol da yapılabilir aslında. Bir arkadaşımızın arkadaşı XL200 ile Çin'e gidip gelmiş, makina hala taş gibiymiş. arkadaş diyor XL200'e hayran kaldım. CHOPPER'in yeri ayrı. İlerde ne olur bilemeyiz maddi durumlar belirler bu tür ayrıntıları.
umutkaptan' Alıntı:Arkadaşının arkadaşı tibetten geçerken nirvanaya varmıştır herhalde.