Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,426
Ynt: Motorunuz Nedir?

arca94' Alıntı:
Suzuki AN125HK (Siyah) Biricik Kızım... Yaş probleminden pek uzun yolculuğum yok ama motor iki kere İğneada 'yı gördü...
Ve daha 3500~ civarında...

hoşgeldin kardeşim...
yazıp yazmamayı düşündüğün o motor 125cc scooter testlerinde daima ilk 5 içindedir...
güle güle kullan, o makineyi kolay kolay dağıtamazsın zaten:smiley:

Etiketler

En iyi scooterlardan biridir...
Göğsünü gere gere yaz...
Bursa istanbul yapmışlığımız çoktur, hem de iki kişi... GSXR-750 , GSXR-1000 , R1 , KTM400 pencereden dısarıyı seyretmek zorunda kalırken, AN125 her zaman yolda oluyor... Hem yakmaz, hem bozulmaz, hem pratik, hem şirin...

Henüz bu yıl başladım motosiklet kullanmaya başlangıç olarak gv 250 deniyorum henüz 2500 km yol gittim.

mrtvural' Alıntı:
Ben yaptum oni denemek için. Biraz yamuk oldu, çekiçlemek gerekiyor. Aynısınız wehbi'ye yaptıruruk.

Murat kardeşim,
Ne zamandır yoktum... Görüyorum ki koruma demirleri falan hayırlı olsun.... Biraz yamuk demişsin ama boşver, bilirsin onun lafı bile var :smiley:
Eğri gemi doğru sefer :smiley: Sevgilerimle

Selim

gezent-i' Alıntı:
Murat kardeşim,
Ne zamandır yoktum... Görüyorum ki koruma demirleri falan hayırlı olsun.... Biraz yamuk demişsin ama boşver, bilirsin onun lafı bile var :smiley:
Eğri gemi doğru sefer :smiley: Sevgilerimle

Selim

Üstat, elimiz biraz tornavida, çekiç, kaynak tutar. Bazen çok zor yerlerden geçmek durumunda kalıyorum motorun altı vurmasın diye, aynı zamanda her ne kadar cross yapmasam da kasislerden geçişte sert inişler olabiliyor. Şase motor kulaklarına bağlı olduğu için motor kulaklarındaki yükü de almak için krom borudan bir muhafaza yaptım oraya. e-mail adresini verirsen fotoğraflarını gönderirim.

Kocaeli'den selamlar

torhan' Alıntı:
arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. şu an kullanmakta olduğum motor Husqvarna CR125 bununla Honca CRF 250 takas etmek mantıklı mı sizce ?

alacağınız motorsa sizin motor kadar temizse bence hiç kaçırmayın derim. ;)

mrtvural' Alıntı:
CRF 250 güzel makina, bi aralar kullanmıştım. Bora'nın belirttiği temiz ise alınır. Bir bilene görtermeden almayın derim.

Bu arada benim gönlüm de XR650L lerde Bora... :-\

dehşet makina enduroclupte dr.aykut erda kullanıyor ama adam 1.85 en az ;D ben 1,75 ayak uçlarımla basıyorum ki arazide sıkıntı yaşamamam zor gibi.

Benim XL'de yüksek hatta ilk üzerine çıktığımda ayaklarım değmedi yere. Orda arka amortisörden alçalttılar, önden alçalttılar yine olmadı. Motoru arkadaşım getirdi eve. Sele süngerinde yaklaşık 7 cm'lik bir fazlalık var. Seleyi söktüm süngerini ve derisini de söktüm, koydum kenara. Knedim ince ama sert uygun süngerle kapladım, vinlex deri ile kapladım şu an ayak uçlarım değiyor. XR içi de aynı operasyonu düşünüyorum tabi sahip olabilirsem.. ;D

Şimdilik Güzel Motorumdan Memnunum Kask, Eldiven, vs. Konusunda Bir Sıkıntım Yok Kullanıyorum; Fakat Mont Konusunda Sıkıntılıyım 5xl Mont Bulamıyorum :mad: Ayrıca Tecrübeli Arkadaşların Biz Yeni Başlayanlar için Önerilerini ve Tavsiyelerini ( Her Konuda ) Bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR