Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,426
Ynt: Motorunuz Nedir?

Murat Bey,
Gezi ve etkinliklerden bahsetmişsiniz ama sitede bu başlık altında bir bölüm yok...
Duyurular nasıl yapılyor ve hangi şehirlerde oluyor?

Etiketler

bora1071' Alıntı:
dehşet makina enduroclupte dr.aykut erda kullanıyor ama adam 1.85 en az ;D ben 1,75 ayak uçlarımla basıyorum ki arazide sıkıntı yaşamamam zor gibi.

hocam beni en çok endişelendiren noktası bu 4 zamanlı Honda crf 250 r stop etti mi çalışmak bilmiyor. benim Husqy elinle bile çalışıyor fakat honda üstünde resmen tepiniyoruz. bir de yorgunsan yandın. ayrıca Husqy bundan 4 bg daha güçlü ama onu da sürekli yarım debriyaj kullanmak zorunda olmak sıkıyor.

bana Honda için nedenlereinizi söyler misiniz ?

bir de şu var Husqy de jantlar excell, frenler brembo, direksiyon renthall ama Honda da herşey kendi üretimi. kalite farkı var gibi geldi bana. şimdi söz sizde...

musstanqq' Alıntı:
Murat Bey,
Gezi ve etkinliklerden bahsetmişsiniz ama sitede bu başlık altında bir bölüm yok...
Duyurular nasıl yapılyor ve hangi şehirlerde oluyor?

Arkadaşım Musstanqq.. Aşağıdaki linkte yakında gerçekleşecek 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali ile ilgili bilgiyi bulabilirsin.

Onun haricinde Genel forumda GEZENBİLİR GEZGİNİN DÜNYASI - TRAVELLER'S WORLD başlığı altında ETKİNLİKLER - ACTIVITIES isimli bir alt forum var orayı da takip edebilirsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58408

torhan' Alıntı:
hocam beni en çok endişelendiren noktası bu 4 zamanlı Honda crf 250 r stop etti mi çalışmak bilmiyor. benim Husqy elinle bile çalışıyor fakat honda üstünde resmen tepiniyoruz. bir de yorgunsan yandın. ayrıca Husqy bundan 4 bg daha güçlü ama onu da sürekli yarım debriyaj kullanmak zorunda olmak sıkıyor.

bana Honda için nedenlereinizi söyler misiniz ?

bir de şu var Husqy de jantlar excell, frenler brembo, direksiyon renthall ama Honda da herşey kendi üretimi. kalite farkı var gibi geldi bana. şimdi söz sizde...

enduroclub festivali içindeki yarışta çamur parkurunda hondaların stop edince zor çalıştığına bizzat şahit oldum :smiley: sizin şuan kullanmakta olduğunuz makinanın kalitesi hondadan iyi anlattığınıza göre. ayrıca sizin motorun 2 zamanlı olması dolayısiyle kullanımda gaz yemesi çok farklı 4 zamanlı motorlara göre. eğer eliniz alıştıysa takasa girmeden bildiğiniz motora devam etmeniz iyide olabilir.aklınız karışmasın ama parasal olarak sıkıntı yoksa üst model ktm exc 450 düşünseniz nasıl olur?

mrtvural' Alıntı:
Arkadaşım Musstanqq.. Aşağıdaki linkte yakında gerçekleşecek 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali ile ilgili bilgiyi bulabilirsin.

Onun haricinde Genel forumda GEZENBİLİR GEZGİNİN DÜNYASI - TRAVELLER'S WORLD başlığı altında ETKİNLİKLER - ACTIVITIES isimli bir alt forum var orayı da takip edebilirsin.

teşekkür ederim murat bey...
ben motorsiklet başlığı altında baktığım için görememişim duyuruları...
Şenol Göçmençelebi

merhaba arkadaşlar, adım can aranıza yeni katıldım.
motorum yamaha xt 600 doğa sürüşlerinden keyif alıyorum. umarım sizlerlede birgün yol alırız

hoşbulduk murat bey,
biraz önce yazmayı atlamışım izmirde yaşıyorum. yolunuz düşerse beklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR