bora1071' Alıntı:dehşet makina enduroclupte dr.aykut erda kullanıyor ama adam 1.85 en az ;D ben 1,75 ayak uçlarımla basıyorum ki arazide sıkıntı yaşamamam zor gibi.
musstanqq' Alıntı:Murat Bey,
Gezi ve etkinliklerden bahsetmişsiniz ama sitede bu başlık altında bir bölüm yok...
Duyurular nasıl yapılyor ve hangi şehirlerde oluyor?
torhan' Alıntı:hocam beni en çok endişelendiren noktası bu 4 zamanlı Honda crf 250 r stop etti mi çalışmak bilmiyor. benim Husqy elinle bile çalışıyor fakat honda üstünde resmen tepiniyoruz. bir de yorgunsan yandın. ayrıca Husqy bundan 4 bg daha güçlü ama onu da sürekli yarım debriyaj kullanmak zorunda olmak sıkıyor.
bana Honda için nedenlereinizi söyler misiniz ?
bir de şu var Husqy de jantlar excell, frenler brembo, direksiyon renthall ama Honda da herşey kendi üretimi. kalite farkı var gibi geldi bana. şimdi söz sizde...
umutkaptan' Alıntı:murat gidiyormusun festivale
mrtvural' Alıntı:Arkadaşım Musstanqq.. Aşağıdaki linkte yakında gerçekleşecek 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali ile ilgili bilgiyi bulabilirsin.
Onun haricinde Genel forumda GEZENBİLİR GEZGİNİN DÜNYASI - TRAVELLER'S WORLD başlığı altında ETKİNLİKLER - ACTIVITIES isimli bir alt forum var orayı da takip edebilirsin.
mrtvural' Alıntı:Güzel makina Metin. Güle güle kullan, aramıza hoş geldin.
Oralarda oturupta gitmemeniz ayıp olur murat gidin tabiki.mrtvural' Alıntı:Gidelim mi...??