Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,426
Ynt: Motorunuz Nedir?

evet arkadaşlar en son Kütahya Gediz Murat Dağı keşif gezisinden bir kaç resim paylaşmak istedim...

DSC01672.jpg

DSC01679.jpg

DSC01687.jpg

DSC01688.jpg

Etiketler

HONDA activa scooter kullanıyorum.epey uzun yol deneyimim var.bodrum-çanakkale arası defalarca gidip geldim.kısa mesafelerde de sürekli kullanıyorum.motor kullanmayı çok seviyorum.osman fazıl kurutlu

1977 yılında ilk motorum dört yaşında bir doğu alman MZ 250 idi.Daha sonra İrili ufaklı motorlara binmek kısmet oldu.
Bunları Honda CBF 250 Kavasaki KLR 650 Markalı motorlarla süsleyebiliriz.Şİmdi ise geriye dönüş yapıp motorumu küçülttüm. İki yıldan beri Mondial KT 125 ile egomu tatmin etmeye çalışıyorum..[attachment=1]

Ekli dosyalar

• Yeni WinRAR arşivi.rar
    20 bayt · Görüntüleme: 128

nakliyeci' Alıntı:
1977 yılında ilk motorum dört yaşında bir doğu alman MZ 250 idi.Daha sonra İrili ufaklı motorlara binmek kısmet oldu.
Bunları Honda CBF 250 Kavasaki KLR 650 Markalı motorlarla süsleyebiliriz.Şİmdi ise geriye dönüş yapıp motorumu küçülttüm. İki yıldan beri Mondial KT 125 ile egomu tatmin etmeye çalışıyorum..[attachment=1]
[attachment=1]

P1040879 (Small).jpg

ben sadece yazın hafta sonları motor kullanıyorum oda kuzenımın çin malı bi motoru gelecek sezona piaggio x 8 almayı planlıyorum kullanan varmı acaba..??

benim ki yamaha R1 zamanında cahillikten yanlış tercih yaptık herhalde ama olsun onun yeri ayrı şimdilerde bir arzi için motor bakmaktayım tavsiye toplayabilirim tşk.

bilall' Alıntı:
ben kros bakıyorum ramzey gibimi yoksa daha eski model japonmu diye sorsam....

ramzey kullanıcısı olarak tavsiye ederim, eski japon motorlarına değerinin üstünde para verip, sonrada fahiş fiyatlarda parça almak bana mantıklı gelmiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR