Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,426

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

cross yapacaksanız daha doğrusu enduro yapacaksanız hard enduro bir alet almanızı herşeyden önce kendi can sağlığınız için ehemniyetle tavsiye ederim...ramze kanuni vs vs bunlarla araziye çıkmak çok çok büyük risk almaktan başka birşey değil...
bu iş para işi denecek hemen...pekiiii 2-3 e aldın motoru çok kırıklı bir bacakla emin olun ne çalışabilirsiniz ne tuvalate gidebilirsiniz...

husaberg
ktm
husqvarna
kawasaki
honda
yamaha
tm

bu markalar harici (bu markaların cross modelleri) herhangi bir aletle arazide enduro yapmak akıl karı değildir...
bu aletlerde en önemli olan kısmı süspansiyondur..

997799' Alıntı:
cross yapacaksanız daha doğrusu enduro yapacaksanız hard enduro bir alet almanızı herşeyden önce kendi can sağlığınız için ehemniyetle tavsiye ederim...ramze kanuni vs vs bunlarla araziye çıkmak çok çok büyük risk almaktan başka birşey değil...
bu iş para işi denecek hemen...pekiiii 2-3 e aldın motoru çok kırıklı bir bacakla emin olun ne çalışabilirsiniz ne tuvalate gidebilirsiniz...

husaberg
ktm
husqvarna
kawasaki
honda
yamaha
tm

bu markalar harici (bu markaların cross modelleri) herhangi bir aletle arazide enduro yapmak akıl karı değildir...
bu aletlerde en önemli olan kısmı süspansiyondur..

çin malı makinalarla hard enduro veya kros yapılmayacağını zaten açıklamaya gerek yok sanırım :smiley:
bu makinaların görünüm ve adı kros, çok zorlamazsanız memnun kalabileceğiniz bir motor(ramzey qm200gy için konuşuyorum, bizzat kullanıyorum), diğer forumlarda, gezi yazılarında, bu motorlarla çok güzel enduro yapan arkadaşlarımız var, araştırabilirsiniz,
neticede parasına göre motor, 1tl'de köfte var 10tl'de, lezzetini varın siz düşünün :smiley:

Arkadaşlar motorunuzu tanıtırken hiç degilse birer tane resmini eklerseniz cok daha güzel olur.
Motorun isminden modelinden motoru herkesin tanıması imkansız.
Umarım bundan sonraki arkadaşlar resimde ekler.

okantezer' Alıntı:
İsmim Okan, 50.000 km'de KTM 950 adventure sahibiyim. Herkeze mutlu geziler... :smiley:

o halde ben hemen ekleyeyim :smiley:
SANY0008.jpg

oktay gercekten süper bi makineye sahipsin kazasız belasız kullanırsın inş.
Ayrıca resim icin tşkr ler bundan sonraki arkadaşlarda yüklerse cok güzel olur gercekten.

bu da benim toplama motorum 1981 model cz 125 cc .... motor bölümü aldıgımda yoktu bende mecbur minsk motoru uyurttum oda fazla randıman vermiyor yeni birşeyler bulmam lazım motorun en sevdigim yönü havalı amortisörleri....

Görüntü033.jpg

buralpdi' Alıntı:
çin malı makinalarla hard enduro veya kros yapılmayacağını zaten açıklamaya gerek yok sanırım :smiley:
bu makinaların görünüm ve adı kros, çok zorlamazsanız memnun kalabileceğiniz bir motor(ramzey qm200gy için konuşuyorum, bizzat kullanıyorum), diğer forumlarda, gezi yazılarında, bu motorlarla çok güzel enduro yapan arkadaşlarımız var, araştırabilirsiniz,
neticede parasına göre motor, 1tl'de köfte var 10tl'de, lezzetini varın siz düşünün :smiley:

e aynı şeyi söylüyoruz işte...ama aynı şekilde davranmıyoruz...
1 liralık köfte yenmez...yenirse ya zehirlenirsin y mide krampı yaşarsın...
işin özü 1 liralık köfteyi yemiyeceksin...
15 yıldır motor tepesindeyim çin mallarıyla çok güzek enduro yapılabileceğini ne gördüm ne şahit oldum, ilk sizden duyuyorum...
adam 2 binlirayı zor doğrultmuş zaten başka parası da yok çin malı bir motor aldım lanet olsun mu diyecek...zaten diğerlerine hiç binmemiş ve binme şansı da yok...
aman gözünüzü seveyim millete öneride bari bulunmayın...biri kırıar bi yerlerini daha kötüsünü bile söylemiyorum... vebali sizin olur...
tekrar ediyorum bu iş yani enduro-cros işi para işidir...paran varsa yaparsın...kıyafeti bile dünya paradır...ben soft yapıcam zorlamıycamı yok bu işin...çin malıyla otun içindeki bir çukurdan çıkamazsın, special aletlerle orayı hissetmeden bile geçebilirsin..
velhasıl araziye yani yol dışına hiç çıkmayacak ve vesait olarak kullanıcaksanız, olabilir belki ...

Levent motorunun maşallahı var.Zaten bunun üstüne de senin gibi birisi yakışır.Geçenlerde aynısını çalıştırmak istedim.Maalesef gücüm yetmedi.Hele de kickstart kolunun sol tarafta olması benim için büyük bir dezavantaj oldu.Vallahi ele güne rezil oldum..Sana kazasız belasız sürüşler diliyorum.

nakliyeci' Alıntı:
Levent motorunun maşallahı var.Zaten bunun üstüne de senin gibi birisi yakışır.Geçenlerde aynısını çalıştırmak istedim.Maalesef gücüm yetmedi.Hele de kickstart kolunun sol tarafta olması benim için büyük bir dezavantaj oldu.Vallahi ele güne rezil oldum..Sana kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Abi eyvallah, elektrik start var bunlarda aküsü mü bitikti acaba çalıştırmak istediğinin...fotoğraf merakım olsa çok acayip güzellikler yakalayabiliyoruz, çünkü nerde bakir yer var oralardayız..saygılar..

Hasan'cım sevgiler saygılar, pusuya yattım bekliyorum her an bir zj daha alabilirim...saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR