997799' Alıntı:cross yapacaksanız daha doğrusu enduro yapacaksanız hard enduro bir alet almanızı herşeyden önce kendi can sağlığınız için ehemniyetle tavsiye ederim...ramze kanuni vs vs bunlarla araziye çıkmak çok çok büyük risk almaktan başka birşey değil...
bu iş para işi denecek hemen...pekiiii 2-3 e aldın motoru çok kırıklı bir bacakla emin olun ne çalışabilirsiniz ne tuvalate gidebilirsiniz...
husaberg
ktm
husqvarna
kawasaki
honda
yamaha
tm
bu markalar harici (bu markaların cross modelleri) herhangi bir aletle arazide enduro yapmak akıl karı değildir...
bu aletlerde en önemli olan kısmı süspansiyondur..
997799' Alıntı:husaberg
ktm
husqvarna
kawasaki
honda
yamaha
tm
buralpdi' Alıntı:çin malı makinalarla hard enduro veya kros yapılmayacağını zaten açıklamaya gerek yok sanırım
bu makinaların görünüm ve adı kros, çok zorlamazsanız memnun kalabileceğiniz bir motor(ramzey qm200gy için konuşuyorum, bizzat kullanıyorum), diğer forumlarda, gezi yazılarında, bu motorlarla çok güzel enduro yapan arkadaşlarımız var, araştırabilirsiniz,
neticede parasına göre motor, 1tl'de köfte var 10tl'de, lezzetini varın siz düşünün
nakliyeci' Alıntı:Levent motorunun maşallahı var.Zaten bunun üstüne de senin gibi birisi yakışır.Geçenlerde aynısını çalıştırmak istedim.Maalesef gücüm yetmedi.Hele de kickstart kolunun sol tarafta olması benim için büyük bir dezavantaj oldu.Vallahi ele güne rezil oldum..Sana kazasız belasız sürüşler diliyorum.
997799' Alıntı:Abi eyvallah, elektrik start var bunlarda aküsü mü bitikti acaba çalıştırmak istediğinin...fotoğraf merakım olsa çok acayip güzellikler yakalayabiliyoruz, çünkü nerde bakir yer var oralardayız..saygılar..