Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,434
Ynt: Motorunuz Nedir?

Her modelin kendisine has güzellikleri var ama dejavantajları da.. Enduro en az eksileri olan modellerden biri bence... her mevsim binebileceğiniz, her türlü yol şartına uygun, oturma pozisyonu olarak insan vücut anatomisine uygun, bel ağrısı yapmayan, amortisör yapısı nedeniyle yollardaki kasisleri hissettirmeyen, böbrek taşı dökmeyen vb. bir sürü şey sayılabilir.

Enduro iyi bir seçim olur bence. Aramıza hoş geldiniz.

Etiketler

ENDURO tabiki ;D

tepeköy kros9.jpg

tepeköy kros3jpg.jpg

UÇAN 640.jpg

5 mayısta satmıştım. 5 ay olmuş ;D murat abi temiz xt 600 arıyorum aslında ama izmitten motor almaktan tırstım :D yoksa ilanlarda var birkaç tane. acaba nasıl durumları?

XT600'ler deli makina gerçekten.. ben,im de gönlümde yok değil yani...
ikisi de tertemiz. İzmite fazla motor ve motorcu yok ve uzun yol yapmazlar burdakiler. heveslenip alırlar, gezeler sıkılınca da satarlar. Genellikle İstanbuldan gelir buraya. Her şehirde dürüst satıcılar olduğu gibi izmitte de vardır. O da sana denk gelmiş. Büyük ihtimal onlarda öle aldı, ellerinde kalmasın diye satılığa çıkardılar ama o olay gerçekten üzücü. Senin adına da üzüldüm. Buralardaki arkadaslşar genellikle Akdeniz ve ege bölgesiden gelen yani 07 ve 48 plakalı motorları tercih etmezler aşırı kullanıldıkları için ama tek tük düşüyor işte.
İyice sor soruştur dene, denet, kontrole ettir öle al makinanı..

xt600 = kaya :smiley: karbüratörlü ve arazide herhangi bir problemle karşılaşılırsa biraz eli yatkın biri her şeyi halleder.. şimdiden hayırlı olsun :smiley:

F650 gs yeni kullanıcılar ve kendilerine 3-5 yıllık tecrübeyi satın almak isteyenler için biçilmiş kaftan.. Biraz hızlı girilen virajlarda peglerin yere hemen sürtmesi tedirgin edici olabiliyor ki zaten ben öncelikle japon daha sonra italyan tasarımlarına önem veriyorum. v-strom diyorum ama kawasaki bağımlısı olduğumdan o sınıfta yeni kle 650 ( versys ) i ciddi tavsiye ederim. Biraz yüksek olduğu unutulmamalı ! sevgiler :smiley:

slm benim mondial http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-150-MR/TOURING/Mondial-150-MR/index.html 2010 modeli var,umduğumdan iyi çıktı,şimdilik kısa mesafe gezileri yapıyorum,inşallah yaz başı uzun yol yaparım

asinam45' Alıntı:
Selam benim mondial http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-150-MR/TOURING/Mondial-150-MR/index.html 2010 modeli var,umduğumdan iyi çıktı,şimdilik kısa mesafe gezileri yapıyorum,inşallah yaz başı uzun yol yaparım

motosikletiniz hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın önemli olan mark modelden önce iki tekrde olmak ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR