Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 384,316
Ynt: Motorunuz Nedir?

Hepsinin yeri ayrı....

DSC02065.jpg

Etiketler

bora1071' Alıntı:
güzel bir garaj maşallah. en iyisi KTM bana göre :smiley: birde disco tabi ;)

Teşekkür ederim...Hepsinin ayrı yeri, ayrı zevki var. İşim hobim bir arada olunca, garaj geniş oluyor...Bal tutan parmağını yalıyor...

Herkese selamlar, :p 2003 aprilla pegaso....
Zaten birde suzuki jlx im var onla camur, pegiyle asvalt toprak :p

Motorum V-Strom DL 650 K7

Bu ikinci motorum. Motosikletle gezmeyi, keşfetmeyi çok seviyorum.

Herkese merhaba, bende 2009 Transalp 700 var. Çok az şehir içinde ve biraz da Çatalca köylerinde turladım. Biraz acemilik var yavaş yavaş ısınacağız inşallah. :smiley:

LuckyLuke' Alıntı:
Herkese merhaba, bende 2009 Transalp 700 var. Çok az şehir içinde ve biraz da Çatalca köylerinde turladım. Biraz acemilik var yavaş yavaş ısınacağız inşallah. :smiley:

Çok iyi bir seçim bende de 2006 model 650 lik var. Keyfine diyecek yok. Uzun yoluda hiç anlamıyorsun... Motora alışınca gruplara katılabilirsin....

Sevgiler Selim

mootorunda arabanında yerı ayrı ben mtorumu ıst da evımın garajında lıfe kaldırdım 3 aydır kontak acmadım erzurumda gorevdeyım acaba hayabusam suan nasıldır aklıma getırdınız :smiley: :smiley:

gezent-i' Alıntı:
Çok iyi bir seçim bende de 2006 model 650 lik var. Keyfine diyecek yok. Uzun yoluda hiç anlamıyorsun... Motora alışınca gruplara katılabilirsin....

Sevgiler Selim

Varedorocular grup kurmuşlar onu okuyorum internetten. Transalpcilerin de böyle bir grubu varmı yoksa karışık motorsikletçi dostlar grubumu kastetiğiniz. Benim sevdiğim bir kardeşim var aynı zamanda aldık Transalpleri dediğim gibi arada bir çıkıyoruz Trakya yollarına. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR