kızılbulut
Yeni Üye
Ynt: Motorunuz Nedir?
yakında GT250r
yakında GT250r
kızılbulut' Alıntı:yakında GT250r
tunahanbey' Alıntı:merhabalar ben de iki teker sevdalısı bi kardeşinizim fakat ailem sebebiyle malesef motor kullanamıorum ve bu aşk beni yedi bitirdi umarım benmde bir gün motorum olur
Merhabalar efendim çoook öncelerden beri heves etmiştim 6 ay önce ilk başlangıcımı yaptım Bisan-Lifan 250cc Roadstar (Yamaha Virago kopyası diye kendimizi avutuyoruz işte ama güzel makine ;D)mrtvural' Alıntı:Hiç tavsiye etmem.. Chopper'e devam et bence, bozma çizgini.
mrtvural' Alıntı:Hocam, aramıza hoş geldin.. Makinan güzel Allah kaza bela vermesin..
Etkinlik ve toplantılara da bekleriz sizi..
bora1071' Alıntı:hoşgeldiniz. keyifli forumlar. birgün enduro denemeniz dileğiyle ;D
Teşekkür edrim aynen katılıyorumtevfik' Alıntı:merhaba motorunuz çok üzelmiş sanırım herkezde aynı dert var birçok şey yapmak istiyoruz ama imkanlardan dolayı çogundan mahrum kalıyoruz herdeim gönlünüzden geçenleri yapabilmeniz dileği ile...
MEZZANO' Alıntı:Öncelikle selamlar herkese.Bu sitede yeniyim.NURSEN-İM nickli canımdan çok sevdiğim arkadaşım sayesinde buldum.Bayan olarak başlangıç motorum cbf 150'di.Onu sattım şimdi R1 de artçı olarak devam ediyorum.Ama bahara 250lik bir tane düşünüyorum.