Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,909
Ynt: Motorunuz Nedir?

UFUKK' Alıntı:
mitas lastik evet süper,ondan seçtim,ama motosikletim 34 bin km,de hafta sonu araziye girmek için gerek duydum zaten honda,m var ama asfalt motoru çamura gelmiyor

bu lastik çok zalım bir lastik bununla giremiyecegin arazi olamaz .rahat ol sorunun öncelikle ön çamurlugu yükseltmek onuda vidalarını söküp altına uzatma ilave demir ayarlamakla çözülür yada yukarı monte edersin oda olur bide sen akünün kutup başlarındak,i vidaları sök ve kutup başlarını temizle yeniden vidalarını tak varsa üzerine gres yagı sür buji ve bujiye giden kaplo ve piposunu yenile .karburotörün altında tahliye vidası var benzini kapat o vidayı ac ve benzinle birlikte varsa su ve pislik kalıntısı boşalacaktır ve sonra vidayı saglam sıkıp benzini aç motor kullanmaya hazır araziye gidip geldigimiz de akü dolmuyorsa deyişir doluyorsa devam

Etiketler

kuroscu' Alıntı:
bu lastik çok zalım bir lastik bununla giremiyecegin arazi olamaz .rahat ol sorunun öncelikle ön çamurlugu yükseltmek onuda vidalarını söküp altına uzatma ilave demir ayarlamakla çözülür yada yukarı monte edersin oda olur bide sen akünün kutup başlarındak,i vidaları sök ve kutup başlarını temizle yeniden vidalarını tak varsa üzerine gres yagı sür buji ve bujiye giden kaplo ve piposunu yenile .karburotörün altında tahliye vidası var benzini kapat o vidayı ac ve benzinle birlikte varsa su ve pislik kalıntısı boşalacaktır ve sonra vidayı saglam sıkıp benzini aç motor kullanmaya hazır araziye gidip geldigimiz de akü dolmuyorsa deyişir doluyorsa devam
gel cumartesi atölyede yok yok bütün malzemeler var neresini istersen orasını keseriz yükseltiriz alçaltırız hiç sorun değil torna atölyesi bizim zaten motosikletimde orada zaten dükkan bize ait malzeme sıkıntısı yok varsa işlerin kendi işinide hallet. :D

Chopper ile cross yapan birini ile defa görücem. Ön maşa açısı nedeniyle ilerde sana süprizler yapabilir bu şaşe ama yine de eğlenceli olabilir diye düşünüyorum. MITAS lastikleri ben tavsiye etmiştim zaten, bende kullanıyorum gayet memnunum, çin malı lastiklerden kat kat daha kaliteli..

Hayırlısı olsun UFUKK abim...

umutkaptan' Alıntı:
murat nerelerdesin kar yağdı gözükmüyorsun

haydarla kar parkuru yaptık foto grubuyla seni aradı gözlerimiz

ödül alınca mesafemi koydun araya ;D

Yok be kaptan, mesafe değil de haydar ile fotoğraf çekmeye gitmiyorum sonra fotoğraflarımı çaldın, onlarla ödül aldın diye mızıkçılık yapıo.

mrtvural' Alıntı:
Chopper ile cross yapan birini ile defa görücem. Ön maşa açısı nedeniyle ilerde sana süprizler yapabilir bu şaşe ama yine de eğlenceli olabilir diye düşünüyorum. MITAS lastikleri ben tavsiye etmiştim zaten, bende kullanıyorum gayet memnunum, çin malı lastiklerden kat kat daha kaliteli..

Hayırlısı olsun UFUKK abim...
Yok yahu ne krosu bunla yapılmaz sadece onların gittiği yere kadar gidebilmek sadece benim öteki makina ile zaten giremiyorsun mangal falan işte anlarsın en zor noktaya kadar gideyim kuros yapacağımdan değil yoksa bu makina ile yemez bayramın yaptıklarını yapmak. ;D

mrtvural' Alıntı:
Yok be kaptan, mesafe değil de haydar ile fotoğraf çekmeye gitmiyorum sonra fotoğraflarımı çaldın, onlarla ödül aldın diye mızıkçılık yapıo.

Çalma kardeşim sende adamın resimlerini bluetutlu fot.mak. kullanıyonuz :D

mrtvural' Alıntı:
Kar parkurlarını ben Mollafenari tarafında yapıyorum Umut Kaptan, ( Kurosçu duymasın ) Kartepe iki Endurocuya dar gelir o yüzden bu tarafta yapıyorum.
mrtvural' Alıntı:
Kar parkurlarını ben Mollafenari tarafında yapıyorum Umut Kaptan, ( Kurosçu duymasın ) Kartepe iki Endurocuya dar gelir o yüzden bu tarafta yapıyorum.

Mollfenaride bizim gönülü itfaiye müfresi var .Selamımı söyle misafir perver insanlardır.

Merhaba ben Serkan, 6 senedir Eskişehirde ikamet ediyorum ama İzmirliyim,
2009 MART 06'da ilk motorumu aldım Suzuki DR650SE çok memnunum satmaya kıyabilirsem model yükselteceğim oda büyük ihtimal DR650 olacak, bir sene içinde yaklaşık 5000km yol yaptım.
herkese keyifli sürüşler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR