Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,887
Ynt: Motorunuz Nedir?

torhan' Alıntı:
ben de bir tane de enduro almak istiyorum fakat çok kararsızım. Aprillia pegaso 650 falan almayı düşünüyorum 2004 model gibi ama bakalım hayırlısı...

italyan ların bir çok motorunu kullandım skipper , gilerra gibi italyanları kullandım çok memnundum ama italyan olması maliyet % 400 artırıyor malesef ki 1998 bmw 650 gs bile daha rahat yedek parca bulabilirsiniz

Etiketler

pek çok parçasının f650 gs ile uyumlu olduğunu ve ekstrem parça ihtiyacı olursa da en kötü şartlarda internet yoluyla temin edilebildiğini söyledi kullanıcılar. bakalım kısmet diyorum. tek silindirli olması ve en az titreşime sahip olduğu için tek silindirlilerde en konforlu motor olması beni cezbeden tarafı

c@n' Alıntı:
italyan ların bir çok motorunu kullandım skipper , gilerra gibi italyanları kullandım çok memnundum ama italyan olması maliyet % 400 artırıyor malesef ki 1998 bmw 650 gs bile daha rahat yedek parca bulabilirsiniz
Rahat bir şekilde malesef parça bulamıyorsunuz konuya istanbul açısından bakmamalıyız,ben trabzonda iken devriyaj balatam bitti buyrun bulun bakalım rahat bir şekilde,izmirde ankarada bile bulamıyorsunuz bmw,nin parçalarını zaten bu motorun kullanıcıları istanbul ağırlıklı. ;)ama honda öyle deeğil işte Türkiyenin geneline yayılmış servis ağı bulunuyor,tabiki bu marka,ya dayalı olarakta bir çok yan sektör oluşmuş,honda benim gönlüm onda ;D illada bmw diyorsanız 1150 olan sınıfı tercih etmelisiniz çünkü parça sorunu yaşamadan binebileceğiniz bir motor nedenmi arıza yapmazda ondan bu serileri ;)

1997 model gs ler resmi araç çıkması 10 adet aldı arkadaşım ve hepsi 87.000 , 93,000 156,000 km de olanların yanı sıra 400 binde olanları vardı komple kaporta boya ve orjinal stickerları ile genel bakımlarını yapıp çok uygun fiatla eşe dosta sattık okadar bol ve ucuz parcları vardıki zamanında bir tane kendime ayırmadığıma pişman oldum şuan 3 tanesi hala akraba ve eş dostlarımda eksantirik zinciri haric bişe değiştiren olmadı bmw ci lazım her motorcu yapamaz ama bmw makinadan anlayan birisi olursa problemin yok demektir

Bende aynı konuyu anlatmak istedim,kullanıcı faktörü burada kendini gösterir,0 km alırsanız sizinle ömür sürer 2 inci el alırsanız bu markaya karşı nefret oluşması içten değil bmw nin 2 inci ellerine asla sıcak bakamadım bende 650 f kullanıcısıydım 2 el atbi yaşayan bilir derler tabi,makina sağlam olunca servisleride azınlıkta oluyor parçasıda buna dahil,İSTANBUL hariç tabi biz istanbulun kısmetinden faydalandığımız için rahatız ama ülke geneli açısından ele almalıyız bu konuyu,diyarbakırdaneksantrik zinciri sorun yaşayan birini düşünebiliyormuyuz veya başka bir elden,haftalar aylar sürer buda bu makinaya bakış açını soğutur ve korkarak ürkerek binersin,zaten asla 2 çi el makinaya binmem o kadar çok param yok,ve uğraşıcak zamanımda hiç yok,deler ya eski model araba alanın tamircilere verecek bol parası var demekki diye,ne kadar çok sorun o kadar çok nefret demektir., :smiley:

selam arkadaşlar ben balıkesirden ismail gürlek motorum yamaha cygnus x 125 scooter arazi aracım ise suzuki vitara 1,6 1998 sizlerin arasına katıldığım için çok mutluyum...

UFUKK' Alıntı:
İsmail hocam hoşgeldiniz gezenbilir ailesine. ;)

çok teşekkürler sizlerle daha iyi vakit geçirip sizlerden çok şeyler öğreneceğime eminim ...

[attachment=1]

Görüntü002.jpg

ismail bey hoşgeldiniz. 2009 haziranda balıkesir/kapıdağda yapılan festivale gelmişmiysiniz.? burası yerimi bilmiyorum ama suzuki vitara hakkında zamanı geldiğinde size sorular sormak istiyorum ;D

KTM 525 EXC Motosikletimi çok istemeyerek de olsa sattım. XL 185 S halen durmakta ( 1990 model 12.000 kmde ) KTM in yerine 2009 model HUSQVARNA TC 510 Full cross aldım.

bora1071' Alıntı:
ismail bey hoşgeldiniz. 2009 haziranda balıkesir/kapıdağda yapılan festivale gelmişmiysiniz.? burası yerimi bilmiyorum ama suzuki vitara hakkında zamanı geldiğinde size sorular sormak istiyorum ;D

öncelikle hoşbulduk festivalden haberim olmadığı için gelemedim neyazıkki ve suzuki vitara ile ilgili sorularınızı yanıtlamaya her zaman hazırım çok teşekkürler...

ugur_karakas' Alıntı:
Hoşgeldiniz İsmail Bey

hoşbulduk çok teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR