Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,874

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

UFUKK Abüm, kararından dolayı seni tebrik ediyorum. Her ne kadar benim kıçıkırıkla pek senin devasa TRANSLAP'ini takip edemesemde ufak tefek gezi ve çadırlı kamplara, festivallere gideriz artuk.

Honda Enduro Gücü...

bunun peşindeyim bakalım kısmet.,

20674593jju.jpg

Ufukk abi ve seda unutmayın son gülen iyi Güler... ;)

Ufuk hoca, sen dinleme kimseyi, git gönlündeki makinayı al. İlk makinan gönlüğndeki makina olsun. Seve seve, zevk ala ala binersin. Motosiklete yeni başlayanlar için uygunmudur F650..? O biraz tartışılır.. Motorun ağır ve fiziki yapısının senin cüssene göre biraz büyük olması, arazi şartlarında ufak tefek sıkıntılara, şehir içinde manevralarda seni zorlamaya hatta durduğun yerde motoru düşürmene neden olur. Sonra " Vay efendim ben dutmadım da görmedi de bilmiyordum" deme.

Ben söliim de bil..

Selamlar

Murat

UFUKK' Alıntı:
bunun peşindeyim bakalım kısmet.,

bende tdm lere bayılıyorum ama ben 1.77 boyunda 120 kg ım bana yakışan tek makina naked oluyor daha eskiden 2005 te 600F im vardı ama onun yeri herzaman ayrı yine ileride motor alıcak veya değiştiricek durumum olursa şehir ici makinası olan hyosung u değiştirirm buyuk ihtimalle ozaman 600F alıcam bandit s kalır uzun yolda hiçmi hiçmi hiç yormaz artcı varmı yokmu anlamadığım bir motor kıyamam ona

Can baba, sende de materyal sağlammış.. Aslında Chopper'e binmen lazımmış..

, Ben isterim ki, herkes gönlündeki makinaya sahip olsun, gönlündeki gibi gezsin, kamp kursun, yol alsın. Özgürce yaşasın, ömrünün sonu geldiğinde huzurla ölsün.

mrtvural' Alıntı:
Can baba, sende de materyal sağlammış.. Aslında Chopper'e binmen lazımmış..

, Ben isterim ki, herkes gönlündeki makinaya sahip olsun, gönlündeki gibi gezsin, kamp kursun, yol alsın. Özgürce yaşasın, ömrünün sonu geldiğinde huzurla ölsün.

vallaha ben öyle pek motor ayırt etmem ama chopper veya cruiser tarzı motorlar şimdilik hoşuma gitmiyor ancak 60 dan sonra düşünebilirim öyle bir motoru daha çooook uzun yıllar var düşünmem icin

Chopper bir yaşam tarzıdır ama Amerikadaki ve Avrupadaki çete choppercileri bu sınıf dışında tutuyorum fakat Avrupada ve Amerika'da çok güzel ve ciddi gruplar var.

Şu an Enduro kullanıyorum ama önceden Chopper Kullanıyordum. Oldukça rahat ve dengeli bir modeldir. Uzun yol için idealdir. Süratli olmadıkları için çok güzel bir gezi-seyahat aracıdır. Bence 60 yaşını beklemeyin.

mrtvural' Alıntı:
Chopper bir yaşam tarzıdır ama Amerikadaki ve Avrupadaki çete choppercileri bu sınıf dışında tutuyorum fakat Avrupada ve Amerika'da çok güzel ve ciddi gruplar var.

Şu an Enduro kullanıyorum ama önceden Chopper Kullanıyordum. Oldukça rahat ve dengeli bir modeldir. Uzun yol için idealdir. Süratli olmadıkları için çok güzel bir gezi-seyahat aracıdır. Bence 60 yaşını beklemeyin.

25 yaşındayım chopper güzel ve uzun yolculuk motoru olabilir ama benim yaşarken aldığım hazların en güzeli motor tutkum olucaktır ancak bu tutkum tarzıma yansıdığı icin naked veya sport tarzı makinalar veya guclu scooter lar oldu 150cc skipper malossi kit , 180 cc runner malossi kit , nexus 500 malossi kit , heyecanlı atak ve gezerken zevk veren motorlar benim tarzım ilerde tekrar 600f dönüp 35 yaşımdan sonra daha hala tdm olursa 1 tdm alırım belki 60 dan sonra deri montumla elcik püsküllerimle bir chopper kullanıcısı olabilirim

43 yaşındayım ne motosikletim Honda CBF 600 den nede Arazi arabam Wranglerimden vaz geçebiliyorum.
Bütün arkadaşlarıma kazasız belasız keyifli güzel günler dilerim.

wrangler' Alıntı:
43 yaşındayım ne motosikletim Honda CBF 600 den nede Arazi arabam Wranglerimden vaz geçebiliyorum.
Bütün arkadaşlarıma kazasız belasız keyifli güzel günler dilerim.
yaşımız aynı motorumuzun markas aynı heyecanımız aynı daha ne diyeyimki hoşgeldin demekten başka. ;)

Ben bmw GS1200 hayranıyım ancak sanırım sadece hayallerde kalıcak geçenlerde XTZ 660 Tenere yi yakından inceleme fırsatım oldu bayağıda kafamı karıştırdı hatta azbuçuk gönlümü de çaldı desem yalan olmaz:smiley:

ben de bir tane de enduro almak istiyorum fakat çok kararsızım. Aprillia pegaso 650 falan almayı düşünüyorum 2004 model gibi ama bakalım hayırlısı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,555
Kaydolan Son Üyemiz
07ZirveNet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR