Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 385,025
Ynt: Motorunuz Nedir?

bundada bir hayır vardır,sağ bacak davul gibi.ayakkabı olmuyor ayağıma iyiki ocak ayındayız yoksa kafayı yerdim evde. :-[

Etiketler

URL=http://img37.imageshack.us/i/70171546048071476550071.jpg/]
70171546048071476550071.jpg
[/URL]

şehir içi motorum hyosung gt 250 comet naked

uzun yol ve artcılı uzun gezilerde bandit s

benim motorlarım bunlar keyif alarak kullanıyorum

Birşey soracağım cahilliğime verin :D HD'nin modellerine bakıyordum da,Fat Bot Special çok güzel ve çok hoşuma gitti."Gidonu biraz daha geriye doğru uzatmak,Harley'e hakaret olur mu? sorusu aklıma takıldı şimdi :smiley:)

Can hocam,250 cc olan makinen çok sağlam makina fakat direksiyon turu çok düşük aralarda sorun yaşıyorsun,parçadada biraz sorun yaşatıyorlar,yoksa makina 24 beygir güçlü sağlam,tekrar hoşgeldin.

UFUKK' Alıntı:
Can hocam,250 cc olan makinen çok sağlam makina fakat direksiyon turu çok düşük aralarda sorun yaşıyorsun,parçadada biraz sorun yaşatıyorlar,yoksa makina 24 beygir güçlü sağlam,tekrar hoşgeldin.

250 cc 75 derece v tipi makina 29 bg güc üretiyor direksiyon turu dediğiniz gibi az ancak alışınca şehir ici kullanılabilecek çok keyifli bir makina oluyor tiger eksoz ve ducati monster ariet marka ön cam ile çok şık bir makina oluyor suan 19.200 km filan oldu 2006 model tek arızası yan ayaklıktaki müşür bozuldu keyfine göre istop ediyordu onun haricinde debriyaj teli koptu 3 4 defa kendimi bandit s te sanıp yarım debriyaj yaparken kopardım onun haricinde herşeyini çok rahat buluyorum
problem yok fiatlarıda uygun iyi fren balatası 45 tl ucuz balata beşer 20 tl vs vs parça bol sıkıntım yok maşallahı var 165 kadar da geliyor çok zorlamadan gitmek en iyisi hakkı 130 -140 daha fazlası erken bitirir makinayı birde orjinal akusu kontağı açık unuttuğum icin 15 gunde yanına gitmediğim icin (yağış var diye) aküm bitmiş

250 cc makina için 29 beygir çok iyi,cbf 250 var bende 400 bin km de 2006 geçen hafta hakkın rahmetine kavuştu,şu anda transalp 650 ,bakıyorum 2010 modeleride çok para 21,500 tl 2 inçi el araştırıyorum2007 den düşük olmamak şartı ile, :smiley:

Ufuk abi arkadaşın biride benim fazerle DL650 yi takas edelim diyor nedersin abi biliyosun ben bmw ciyim ancak bugidişle bmw alamıcas:(

Bırak bmw rüyasını markası var kendi sorun sadece bunalımdan başka bir şey değil kin ne derse desin,ben honda transalp alıyorum,takas olayın güzel motorumn bakımları sorun yaratmayacak bir makina alıcaksın bende endurolara fena taktım,dün baktım 0 km 21,500 tl.2 ci el bakıcam 2007 olabilir ama bu transalp veya vestrom olacak artık enduro istiyorum,arazi koşullarına ve uzun yola gelmeli. ;)servis motorun can damarı,servis ve parça sorunun varsa motorun markası ne olursa olsun hikaye. :smiley:

UFUKK' Alıntı:
Bırak bmw rüyasını markası var kendi sorun sadece bunalımdan başka bir şey değil kin ne derse desin,ben honda transalp alıyorum,takas olayın güzel motorumn bakımları sorun yaratmayacak bir makina alıcaksın bende endurolara fena taktım,dün baktım 0 km 21,500 tl.2 ci el bakıcam 2007 olabilir ama bu transalp veya vestrom olacak artık enduro istiyorum,arazi koşullarına ve uzun yola gelmeli. ;)servis motorun can damarı,servis ve parça sorunun varsa motorun markası ne olursa olsun hikaye. :smiley:
Vay Ufuk abim Transalp de ne yakışır sana be. Sevindim bu kararına, güzel haberlerini bekliyorum. ;)
Ha unutmadan DL 650 enduro değildir. ;D

Ulen hem kafamı, hem midemi bulandırıyorsunuzzzz..... BMW için........... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ufuk' Alıntı:
Ulen hem kafamı, hem midemi bulandırıyorsunuzzzz..... BMW için........... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Sanki yeni bir şey söyledik. Ama yok sen o borusan yollarındaki boruları görmeden rahatlamayacaksın, sen al bmw'yi yine hem bak havası var acayip onun. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR