UFUKK' Alıntı:Can hocam,250 cc olan makinen çok sağlam makina fakat direksiyon turu çok düşük aralarda sorun yaşıyorsun,parçadada biraz sorun yaşatıyorlar,yoksa makina 24 beygir güçlü sağlam,tekrar hoşgeldin.
Vay Ufuk abim Transalp de ne yakışır sana be. Sevindim bu kararına, güzel haberlerini bekliyorum.UFUKK' Alıntı:Bırak bmw rüyasını markası var kendi sorun sadece bunalımdan başka bir şey değil kin ne derse desin,ben honda transalp alıyorum,takas olayın güzel motorumn bakımları sorun yaratmayacak bir makina alıcaksın bende endurolara fena taktım,dün baktım 0 km 21,500 tl.2 ci el bakıcam 2007 olabilir ama bu transalp veya vestrom olacak artık enduro istiyorum,arazi koşullarına ve uzun yola gelmeli. servis motorun can damarı,servis ve parça sorunun varsa motorun markası ne olursa olsun hikaye.
Sanki yeni bir şey söyledik. Ama yok sen o borusan yollarındaki boruları görmeden rahatlamayacaksın, sen al bmw'yi yine hem bak havası var acayip onun. ;D ;D ;Dufuk' Alıntı:Ulen hem kafamı, hem midemi bulandırıyorsunuzzzz..... BMW için...........