Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,863
Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba, benim vitesli bir küçük Vespam bir de Suzuki GSX750F' im var. Vespam 1993 Suzukim 2001 model.

SUC40096.jpg

SUC40201.jpg

.

Etiketler

Oooo, motorsiklet bölümü epey hareketlenmiş. Yeni arkadaşlar katılmış.
Yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz.
Umarım yaza adoğru güzel geziler yaparız.
Selamlar.

AFRİKALI' Alıntı:
Selamlar.

teşekkür ederiz Ustalara saygılar

AFRİKALI' Alıntı:
Selamlar.
mehmetçim yaza kadar oturacakmıyız yani biz kelebekmiyiz. :D

UFUKK' Alıntı:
mehmetçim yaza kadar oturacakmıyız yani biz kelebekmiyiz. :D

Ufuk'cuğum yazın daha organize ve çok katılımcı olduğu için öyle yazmıştım.
Yoksa ben kışın dahi gezilere katılabilirim.
Geçen haftaki gibi olmazsa tabi ki:smiley:
Selamlar.

bir zamanlar mz HH diye motorlar vardı,istanbul sokaklarında çokça yandan sepetli motosikletler vardı en azından 25 yıl evvel,sonra köylere gitti sonra kayboldular,kıymetini bilememişiz o günleri yazık çok yazık şimdi bize o günleri anlatan bu tarz daha güzel dizayn edilmiş şekliyle geri döndü,süper motosiklete süper yan taşıma sepeti, :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,555
Kaydolan Son Üyemiz
07ZirveNet

SON KONULAR

Geri