edessastelio
Kamp II
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
Dileklerinden dolayı yine mutlu olduk. Bizde selamlarımızı yolluyoruz, size,ailenize...
Tekrar görüşmek dileğiyle,Hoşçakalın.
Sağol, Hikmet kardeşim. Bize yaşattığın mutluluklar hep senin güzelliğinden,yüreğinden.raptor' Alıntı:İşlerimden dolayı bir süredir siteyi takip edemiyordum.bu sayfayıda yeni farkettim.ben bu güne kadar gezenbilirden tanıştığım tüm insanlarla gerçek dost oldum.tanıştığım büyük bir kısmıyla ailecek görüştüm.gezilerimiz anılarımız oldu.birbirimize yardımlarımız oldu .bu güne tanıştığım hiçbir gezenbilir dostumdan iyilik harici bir durumla karşılaşmadım.gezenbilir büyük bir aile gibi görüyor ve ona göre davranmaya çalışıyorum.Ahmet abimde tanıştığım gerçek dostlarımdan biri oldu .kendisiyle Ankara dan Muğla ya giderken gece bir civarlarında tanıştım o gün otobüsle Ankaradan gelmişti yanında arabası yoktu yorgundu ama bir yolunu buldu ve bizi karşıladı bize sabah getirdiği gözlemeleri üç gün yedik. çok cana yakın ve samimi bir insan Ahmet abim. bende elimden geldiğince kendisine yardımcı olmaya çalıştım.ben bu durumda olsam eminimki daha fazlası Ahmet abimde bana yardımcı olurdu.Ahmet abi inşallah kısa zamanda karavanına kavuşacaksın ve daha güzel geziler yapacaksınız.yengeme selam eder hürmetlerimi sunarım.tekrar görüşmek üzere inşallah...
Dileklerinden dolayı yine mutlu olduk. Bizde selamlarımızı yolluyoruz, size,ailenize...
Tekrar görüşmek dileğiyle,Hoşçakalın.