MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,088
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

raptor' Alıntı:
İşlerimden dolayı bir süredir siteyi takip edemiyordum.bu sayfayıda yeni farkettim.ben bu güne kadar gezenbilirden tanıştığım tüm insanlarla gerçek dost oldum.tanıştığım büyük bir kısmıyla ailecek görüştüm.gezilerimiz anılarımız oldu.birbirimize yardımlarımız oldu .bu güne tanıştığım hiçbir gezenbilir dostumdan iyilik harici bir durumla karşılaşmadım.gezenbilir büyük bir aile gibi görüyor ve ona göre davranmaya çalışıyorum.Ahmet abimde tanıştığım gerçek dostlarımdan biri oldu .kendisiyle Ankara dan Muğla ya giderken gece bir civarlarında tanıştım o gün otobüsle Ankaradan gelmişti yanında arabası yoktu yorgundu ama bir yolunu buldu ve bizi karşıladı bize sabah getirdiği gözlemeleri üç gün yedik. çok cana yakın ve samimi bir insan Ahmet abim. bende elimden geldiğince kendisine yardımcı olmaya çalıştım.ben bu durumda olsam eminimki daha fazlası Ahmet abimde bana yardımcı olurdu.Ahmet abi inşallah kısa zamanda karavanına kavuşacaksın ve daha güzel geziler yapacaksınız.yengeme selam eder hürmetlerimi sunarım.tekrar görüşmek üzere inşallah...
Sağol, Hikmet kardeşim. Bize yaşattığın mutluluklar hep senin güzelliğinden,yüreğinden.
Dileklerinden dolayı yine mutlu olduk. Bizde selamlarımızı yolluyoruz, size,ailenize...
Tekrar görüşmek dileğiyle,Hoşçakalın.

Etiketler

saygıdeğer büyüğüm.
konu kapansın derken demekki ankara topiğini kastetdiniz.
zira görüyorumki konuyu irdeleme ve yayma eğilimindesiniz.
buda sizin saygıdeğerliğinizden'mi kaynaklanıyor bilemedim doğrusu.
cevap hakkımın olmadığı bir yerde bana karşı yazılmış mesajları sonradan görmek hiç hoş değil doğrusu.
Siz beni anlamadınız sanırım yada ben izah edemedim.
Evet topiğimiz serbest muhabbet köşesi,isterdimki önceden selam yada tanışma yazınız olsun.mesajınızın başındaki yazı merhaba ankaralı gezenbilirci dostlar deseniz dahi amenna,sizinki kopyalanmış ve birkaç topiğe yollanmış hazır mesaj. sizin attığınız mesaj nazarımda dur şurasıda ankara topiği oradada bir mesajım olsun,diye atılan mesaj. evet takdire şayan yardım almışsınızdır ve bunu duyurmak elbet hakkınız ozaman açın bir teşekkür topiği isteyen okusun.nekadar çok topiğe yollarsam okadar okunur mantığı bana ters geldi kusura bakma.
Bakıyorumda mesajlarınızın arasına gizlediğiniz topiğimize ve bana karşı küçük düşürücü cümlelerinizide hiç işlememişsiniz.birde kendinizi küçük gösterir cümleleriniz türk filmi gibi.
oysa insan kendini küçük, çok saygılıymış gibi göstermemeli öyle olmalı.sizi tanıyanlar zaten takdir edecektir.siznkisi biraz demegoloji olmuş.
Birde ben biriyle yazışıyorsam insan olduğu içindir,yaşını hiç merak etmem taki yazışmalar yaşını merak etmem boyutuna gelirse açarım profilini oradan öğrenirim, bana uyarı gibi mütevellit 1950 yazmanız mantıksız geldi.bende buna itafen akıl yaşta değil baştadır yazdım.sizin o yaşta olduğunuzu ve akılsız olduğunuzu ima edercesine değil.eğer bu cümlem o manada algılanıyorsa işte bu noktada özür dilerim.
umarım konu başka sitelere yada topiclere taşınmamıştır.
konu tarafımdan bu son mesajımdan sonra kapanmıştır.
konuyla alakalı gelecek mesajlara şimdiden bimukabil der,
etrafa verdiğimiz mesaj kirliliğinden dolayı herkezden özür dilerim.
saygılar...

Merhaba,Sayın Gezenbilir üyeleri;
"Ankara serbest muhabbet köşesine yazdığım" "teşekkür mesajına ait" konu orada kapanmıştır.
O bölümde yazdığım teşekkür mesajının, yanlış yere yazıldığının hiçbir moderatör'ün uyarısı olmadı şu ana kadar.
Burada arzu eden herkes yorum yapabilir, fikrini yazabilir.
Güne olumlu başlatılabilirdim,yine olumsuz başlatıldım.
Herkese;
Selam ve saygılar

Ahmet bey aslını isterseniz karavan almayı düşünmüyorum.Senede bir kere birkaç gün lazım olacak ki,o durumdada kiralamak daha mantıklı.Oğlum okula başlayacağı için eylüle de sarkamayacağız.Karadeniz için de gelecek bahara 3-5 günlük değil çok daha uzun bir planım var.Batum,soçi vs de merak etmiyor değilim.Nasip olurda Bayram etesi karavan kiraayıp çıkarsam zaten güzel bir topik açıp gezdiğim,gördüğümü yayınlayacağım.Çok teşekkürler alakanıza.

outlaw06' Alıntı:
Ahmet bey aslını isterseniz karavan almayı düşünmüyorum.Senede bir kere birkaç gün lazım olacak ki,o durumdada kiralamak daha mantıklı.Oğlum okula başlayacağı için eylüle de sarkamayacağız.Karadeniz için de gelecek bahara 3-5 günlük değil çok daha uzun bir planım var.Batum,soçi vs de merak etmiyor değilim.Nasip olurda Bayram etesi karavan kiraayıp çıkarsam zaten güzel bir topik açıp gezdiğim,gördüğümü yayınlayacağım.Çok teşekkürler alakanıza.
Merhaba, Savaş bey;
Karavan alıp almama kararınız zaten şu anlık bir olay olmadığı kesin.
Kiralık karavan ile bir hafta denemeniz sonucunda zaten kimsenin etkisinde kalmadan birebir yaşadığınız olumlu,olumsuz herşey sizin bu konudaki düşüncelerinizin şekillenmesinde etkili olacak.Allah ömür versin, yaşınız genç .Bu bakımdan karavan sahibi olmayı duruma göre erteleyebilirsinizde.Ben şuna inanıyorumki; Kiralık bile olsa o zevki tatmak düşüncelerinizde önemli bir değişikliğe doğru şekillenecek.
Tek önerim, kiralayacağınız karavan: Firma bilindik olsun,Karavan çıkıntı malzemelerle ve deneme yanılma yöntemiyle imal edilmemiş ve içerisi evdeki tüm ihtiyaclara cevap verebilecek kapasitede olsun.
Birde şu önerim olabilir: Motokaravan şart değilse çekme karavan 2 - 3 kişilik aileler için ideal. En beğendiğim "Pino" marka, 750 kg. altı bu karavanlara benzer 2. el düşünürseniz araştırma sonucu ekonomik fiyata da bulunabilir. Ben olsam 7 gün kira,sigorta v.s. ve yakıt gideri olarak 5000 TL. harcayacağıma 10.000 TL.ye küçük bir çekme karavana sahip olmayı düşünürdüm.
Tabiki tercih size kalmış.
Gönlünüze göre şekillenmesi dileğiyle.
Selamlar.

Arzu ederseniz aşağıdaki linkleri inceleyiniz. Kesinlikle sizi etkilemeyi düşünmüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-2009-saly-karavan-94995957/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-cok-temiz-can-cekme-karavan-94954607/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-satilik-aysan-yapimi-4-kisilik-temiz-cekme-karavan-5500-tlye-94184883/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-icinden-cikmak-istemiceksiniz-pino-caravan-model-pi2010-68609787/detay

pino.jpg

edessastelio' Alıntı:
Merhaba, Savaş bey;
Karavan alıp almama kararınız zaten şu anlık bir olay olmadığı kesin.
Kiralık karavan ile bir hafta denemeniz sonucunda zaten kimsenin etkisinde kalmadan birebir yaşadığınız olumlu,olumsuz herşey sizin bu konudaki düşüncelerinizin şekillenmesinde etkili olacak.Allah ömür versin, yaşınız genç .Bu bakımdan karavan sahibi olmayı duruma göre erteleyebilirsinizde.Ben şuna inanıyorumki; Kiralık bile olsa o zevki tatmak düşüncelerinizde önemli bir değişikliğe doğru şekillenecek.
Tek önerim, kiralayacağınız karavan: Firma bilindik olsun,Karavan çıkıntı malzemelerle ve deneme yanılma yöntemiyle imal edilmemiş ve içerisi evdeki tüm ihtiyaclara cevap verebilecek kapasitede olsun.
Birde şu önerim olabilir: Motokaravan şart değilse çekme karavan 2 - 3 kişilik aileler için ideal. En beğendiğim "Pino" marka, 750 kg. altı bu karavanlara benzer 2. el düşünürseniz araştırma sonucu ekonomik fiyata da bulunabilir. Ben olsam 7 gün kira,sigorta v.s. ve yakıt gideri olarak 5000 TL. harcayacağıma 10.000 TL.ye küçük bir çekme karavana sahip olmayı düşünürdüm.
Tabiki tercih size kalmış.
Gönlünüze göre şekillenmesi dileğiyle.
Selamlar.
Aslında çekme karavan meselesini dün Kamanda bir arkadaşta söyledi.(Günübirlik hanımköye kırşehir kaman a gitmiştik). Ama yer problemi beni bunaltıyor zaten.İş yerim caddede olduğu için buraya çekmem imkansız.Evin bahçesinde de sadece 3 araçlık otopark var ama apartmanda 5 araç var.Allahtan ki küçük bir apartman.Kapalı garaj yok.Akşam eve erken giden bahçeye çekiyor dışarda kalan caddede yer bulabilirse ne mutlu:(Yani bindiğimiz araca bile park yeri bulamıyoruz ki ;onu nereye koyacaz.Birde şu varki biz işin aslı offroad çuyuz.Hafta sonları zaten (şayet program olursa) offroad programı oluyor.Senede bana sanırım bir kereliğine ve 1-2 haftalığına lazım olacak karavan:smiley:

edessastelio' Alıntı:
Merhaba,Sayın Gezenbilir üyeleri;
"Ankara serbest muhabbet köşesine yazdığım" "teşekkür mesajına ait" konu orada kapanmıştır.
O bölümde yazdığım teşekkür mesajının, yanlış yere yazıldığının hiçbir moderatör'ün uyarısı olmadı şu ana kadar.
Burada arzu eden herkes yorum yapabilir, fikrini yazabilir.
Güne olumlu başlatılabilirdim,yine olumsuz başlatıldım.
Herkese;
Selam ve saygılar
Selam Ahmet abi nasılsın.Hiç sesin çıkmıyor.Merak ettim.Abi ne oldu karavan,bittimi sıkıntılar.Sonuç nedir.Bilgi verirsen sevinirim zamanın olursa.Saygılarımla

Abi umarız sonuçlar olumludur.

TUGAY58' Alıntı:
Abi umarız sonuçlar olumludur.
outlaw06' Alıntı:
Selam Ahmet abi nasılsın.Hiç sesin çıkmıyor.Merak ettim.Abi ne oldu karavan,bittimi sıkıntılar.Sonuç nedir.Bilgi verirsen sevinirim zamanın olursa.Saygılarımla

Merhaba; arkadaşlar,
Bu ayın 15 ine teslim sözü verilmişti. Fakat hiçbir zaman bu tarihe inanasım gelmiyordu zaten, nitekim düşündüğüm gibi oldu.
Bahaneden,Yalandan bol ne varki... Beklemedeyiz...
Herkese iyi bayramlar
Selamlar

Ahmet bey,karavanınıza yine kavuşamamışsınız buna çok üzüldüm bu bekleme nereye kadar ülkemizde verilen sözler neden tutulmaz,bahaneler neden bitmez.BEn bir iş yaparken olumsuzluklarıda hesap ederek iki üç gün sonrasına gün veririm insanı canından bezdiren belirsiz bekleyiştir belirli bir gün varsa kavuşma ümidiyle o gün biran önce gelir nediyelim inşallah bu son olur size sabırdan başka birşey diyemeyeceğim.İnşallah biran önce kavuşursunuz.İyi bayramlar.

edessastelio' Alıntı:
Merhaba; arkadaşlar,
Bu ayın 15 ine teslim sözü verilmişti. Fakat hiçbir zaman bu tarihe inanasım gelmiyordu zaten, nitekim düşündüğüm gibi oldu.
Bahaneden,Yalandan bol ne varki... Beklemedeyiz...
Herkese iyi bayramlar
Selamlar
Her zaman diyorum ki; hayat gerçekten çok güzel, onu rezil eden insanlar.İnşallah karavanınız kısa zamanda sorunsuz biter.Birgün buradaki tüm iyi insanlarla bir yerde karşılaşmak dileği ile

Ahmet bey Türkiye de yaşıyorsan önce sanayide işin olmasın olursada 99 luk bir tesbihi baştan alacaksın.İnşallah en kısa zamanda aracına kavuşma dileği ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR