MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,111
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Aklıma şimdi geldi...
2007 de ilk mağdur olduğum karavanı alacağım gün şunları yaşamıştım.
Pazarlık bitti
Bankaya para çekmeye gittim
Geldiğimde ne göreyim?

Karavan içinde yanılmıyorsam 2 adet boş piknik tüpü vardı dışa çıkarmışlar,
60 TL. anca edecek kalitesiz bir katlanır masa 4 adet plastik sandalye ve 10 TL. bile etmeyecek
takım çantası
nedenini sorunca bunlar karavanın değil işyerine ait dedi.
O anda alımdan caymalıydım, karavan sevdası ağır bastı caymadım sadece sitem ettim masa sandalye geriye konuldu...
Caymış olsaydım birinci mağduriyeti ve sonrakileri belkide yaşamıyacaktım...
Bu yüzden hep tekrarlıyorum; Acele işe hep şeytan karışıyor...
Benim yapım bu, bu yaştan sonra çok geçte olsa akıllanırmıyım acaba ?

Etiketler

Ahmet Bey, içtenliğinizden hiç kuşkum yok :smiley: ama "Ahmet" bir yanlışlıktı; bir kez daha özür dilerim... :-[

Cavid Sezen

Ahmet bey,merhaba.
Başınızdan geçen vakayı(tecrübe)okudum ve inanın sabrınıza hayran kaldım.Bu olay benim başıma gelseydi tepkim nasıl olurdu tahmin edemiyorum.
Bence yinede beterin beteri vardır deyip buna da şükür mü etmeli,açıkcası onu bile bilemiyorum.İnanın çok üzüldüm.
Saygı ve sevgilerimle.

dalyan' Alıntı:
Ahmet bey,merhaba.
Başınızdan geçen vakayı(tecrübe)okudum ve inanın sabrınıza hayran kaldım.Bu olay benim başıma gelseydi tepkim nasıl olurdu tahmin edemiyorum.
Bence yinede beterin beteri vardır deyip buna da şükür mü etmeli,açıkcası onu bile bilemiyorum.İnanın çok üzüldüm.
Saygı ve sevgilerimle.
Dalyan bey, merhaba;
Geçmişi yazma sebebimi anlıyorsunuz, yeni karavan sevdalı arkadaşların hatalı davranıp mağduriyet yaşamamaları için.
Tabiki şükrediyorum, geçmişi geri getirmek mümkün değil.
İnanın şu anda sizin mesajınızdan sonra (ANKARA serbest muhabbet köşesinde) şahsımı ve orada yazdığım bir teşekkür mesajını alaya almak maksadı ile muhabbet etmiş bir kişi, arkadaşı doğrusunu anladığını belirttiği halde alaycı yazılarına devam etmiştir. Bu durum beni sanki yeni bir mağduriyet kadar son derece rahatsız ve mutsuz etmiştir.
Sizler gibi yapıcı insanlar varki biraz olsun sakinleşebiliyor insan. iyiki varsınız, sağolun.

gezmen' Alıntı:
Ahmet Bey, içtenliğinizden hiç kuşkum yok :smiley: ama "Ahmet" bir yanlışlıktı; bir kez daha özür dilerim... :-[

Cavid Sezen
Cavit hocam,
Siz bu sitede en sevilen kişilerden birisiniz. Lütfen bu önemli birşey değil.
Bana her türlü hitap edebilirsiniz, hepside hoşuma gider. Zaten aşağı yukarı aynı kuşağa yakın yaşlardayız.
Size ben Cavit abi desem sizden yaşça fazla olmama rağmen, alınmayacağınızı düşünürüm. Çünki abi kelimesinin yaştan dolayı değil, saygıdan dolayı olduğunu anlarsınız.
Hiçbirşey beni biraz önce hakkımda yazılan (Ankara serbest muhabbet köşesinde) yazdığımın alaya alınması kadar üzemez...
Orada Ankara'lı iki dosta yazdığım teşekkür mesajı genç bir üye tarafından alaya alınmış olup, bir arkadaşı mesajın ne maksatla yazıldığını ona hatırlatmasına rağmen alaycı yazısına devam etmiştir.
Bu durum beni son derece üzdüğü anda sizler gibi dostların desteği ile ancak sakinleşebiliniyor.Sağolun.İyiki varsınız

Anlıyorumki hassas bir yapınız var.Siz kendinizden emin olduğunuz sürece bir sorun yoktur,sıkıntı yapmaya değmez :smiley:
Asıl ben size teşekkür ediyorum,çok sıkıntılı ve mahçup bir zamanımda bana ilk siz destek olmuştunuz,unutmadım!
Sevgilerimle,Ertan Özer.

edessastelio' Alıntı:
Hiçbirşey beni biraz önce hakkımda yazılan (Ankara serbest muhabbet köşesinde) yazdığımın alaya alınması kadar üzemez...
Orada Ankara'lı iki dosta yazdığım teşekkür mesajı genç bir üye tarafından alaya alınmış olup, bir arkadaşı mesajın ne maksatla yazıldığını ona hatırlatmasına rağmen alaycı yazısına devam etmiştir.
Bu durum beni son derece üzdüğü anda sizler gibi dostların desteği ile ancak sakinleşebiliniyor.Sağolun.İyiki varsınız

Ahmet bey, bu üzücü duruma kuşak farkı diye bakmakta fayda var. Gençler "eğlence" adına zaman zaman bu tür densizlikler yapabiliyor. Gençliklerine verin. Ben buradaki dostluk ortamını kolay kolay başka yerlerde bulamıyorum. Keyfinize bakın.

TA2RX' Alıntı:
Ahmet bey, bu üzücü duruma kuşak farkı diye bakmakta fayda var. Gençler "eğlence" adına zaman zaman bu tür densizlikler yapabiliyor. Gençliklerine verin. Ben buradaki dostluk ortamını kolay kolay başka yerlerde bulamıyorum. Keyfinize bakın.

B.Kemal Hoca'ma katılıyorum... :smiley:

Cavid Sezen

Ahmet bey,yaşadıklarınız çok üzücü geçmiş olsun .Son karavanı teslim ettiğiniz firmayı biliyorum.Hikmet ile o firmaya gidip karavanınızın bitmiş halini görmek isdedik.Beğenirsek hikmet te karavanını o firmaya yaptıracaktı.karavanı göstermediler ve size verilen sürenin dışına çıktıkları için güvensizlik oluştu. Hikmette başka bir firma ile anlaştı.
Umarım size verdikleri ek süre içinde karavanınızı teslim ederler.Ankaraya geldiğinizde tanışalım,burada bir evinizin olduğunu unutmayın.
Selamlar.

TA2RX' Alıntı:
Teşekkür ederim, Bekir Kemal bey;
Gecenin 11,30 saatinde yaşadığım bu durum sadece uykumun kaçmasına sebep oldu. Sabahleyin üzülmeye değmeyeceğini anladım.
Zaten hergün toplu taşım araçlarında gördüğümüz gibi, Genelleme değil ama çoğunluk gençler kendinden yaşlı ve ayakta zor duran insanları görmezden gelmiyormu? Halbuki bizim kuşak kendisi 60 yaş üzeri olduğu halde kendisinden yaşça küçük olsa bile gerektiğinde hemen yardımcı olur.
Çok sağolun, sözlerinizle beni motive ettiniz. Selam ve Saygılar.
rtulun' Alıntı:
Ahmet bey,yaşadıklarınız çok üzücü geçmiş olsun .Son karavanı teslim ettiğiniz firmayı biliyorum.Hikmet ile o firmaya gidip karavanınızın bitmiş halini görmek isdedik.Beğenirsek hikmet te karavanını o firmaya yaptıracaktı.karavanı göstermediler ve size verilen sürenin dışına çıktıkları için güvensizlik oluştu. Hikmette başka bir firma ile anlaştı.
Umarım size verdikleri ek süre içinde karavanınızı teslim ederler.Ankaraya geldiğinizde tanışalım,burada bir evinizin olduğunu unutmayın.
Selamlar.
Çok teşekkür ederim Rifat bey,
Sizin içtenliğinizi zaten farketmemek mümkünmü? Sitede çoğu zaman tanıdık arkadaşlarınızla ilgilenmenize şahidim.
İnanın bende sizin gibi düşünüyorum. Ankara'da sizler gibi candan dostlarım var, o dostlarında Denizli'de herzaman için çekinmeden uğrayabilecekleri biz ve başka dostları her daim olacaktır.
Selam ve saygılarımı sunuyorum, Eşinizede hürmetler.

Merhaba Ahmet bey, üzücü bir tecrübe yaşamışsınız, biraz empati yapınca üzülmemek mümkün değil.
Ayrıca diğer topiğe takılmayınız, bazı insanlar sadece yazmış olmak için dahi yazıyorlar, hani derler ya " boş teneke çok tıngırdar " diye. bana göre kişinin ne kadar çok yazdığı değil ne anlattığı önemlidir, cevap vermezsiniz , kabiliyeti varsa anlar zaten.

Aka' Alıntı:
Merhaba Ahmet bey, üzücü bir tecrübe yaşamışsınız, biraz empati yapınca üzülmemek mümkün değil.
Ayrıca diğer topiğe takılmayınız, bazı insanlar sadece yazmış olmak için dahi yazıyorlar, hani derler ya " boş teneke çok tıngırdar " diye. bana göre kişinin ne kadar çok yazdığı değil ne anlattığı önemlidir, cevap vermezsiniz , kabiliyeti varsa anlar zaten.
Doğru söylüyorsunuz, zaten biraz daha bakınca o topiği sedece 5 - 10 kişinin chat yeri gibi değerlendirdiği görülüyor.
Anlayacağını sanmıyorum o yazıyı yazanın, teşekkür ettiğim kişilerin adını bile yorum konusu yapmaktan utanmamış.Belki yazan değilde, okuyanlardan yanlışlığı görenler mutlaka olacaktır.
Teşekkürler, iyiki varsınız.
Selamlar.

Ahmet Bey yaşadıklarınız okurken gerçekten içim sıkıldı. Çok geçmiş olsun. Zararın neresinden dönülse kardır.

Saygılar
özgür

Ahmet bey boş verin birtane kendinibilmez için üzülmeye değmez ne yazıkki günümüz gençliği yozlaşmış durumda büyüklere ne saygısı var nede sevgisi ama unutmasınlar bizlerde bir zamanlar gençtik bu durum parayla değil sırayla bişrgün gelecek onlarda 60 lı 70 li yaşlara gelecekler.

edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Savaş bey,Yorumunuza teşekkürler.
Bu sıkıntılarımın tümü Ankara'da yaşandı, ama diyeceksinizki Ankara'daki tüm ticaret erbabı aynımı? Cevabım tabiki HAYIR DEĞİL olacaktır. Herhalde benim şansımdan olsa gerek, en önemli yanlışımız 2007 senesinde araştırıp sormadan birkaç saat içinde karar verip acele ederek, Ankara'da bir imalatçıdan motokaravan diye bir TAVUK KÜMESi almış olmamız.
Son iş yaptırmakta olduğum şirket ilede 4 aydan beri birçok sorunlar yaşamamıza rağmen, yeniden bir sözleşme düzenledikleri için, hazırlamış olduğum dosyanın hukiki sürecini bekletmeye karar verdim. İnşaallah beni yanıltmazlar, bende olumsuzlukları affetmeyi görevim sayarım.Bir süre beklemem gerekiyor.

Hakkında olumsuzluk bilgisi duymadığım,Karavan kiralayan şirketler:
http://www.saly.com.tr/saly/iletisim.asp *****
http://www.pinokaravan.com/?Lang=TR&SyfNmb=1 *****
http://www.guzelkaravan.com/http://
www.casavan.com/index_tr.asp
http://www.nazkaravan.com/index.php

Mutlaka sorunsuz başka firmalarda vardır,bilmiyorum.

Bunların dışında, kesinlikle önermeyeceğim şirket yokmu? mutlaka var.
Burada Açıklamak 45 yıllık esnaflık anlayışıma uymadığı için bildiğim sorunlu olanınıda yazmadım.
Ancak; şunuda tavsiye edermisiniz şeklinde bana bir sorunuz olursa, yanıtlarım.
iyi geziler,iyi tatiller
Ahmet bey çok çok teşekkürler.Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri