MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,111
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

SELAM TÜM KARAVAN SEVERLERE
Ahmet bey başınıza gelenleri tümüyle okudum çok ama çok üzüldüm umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz biçimde karavanınıza kavuşursunuz.Bende karavan sevdasıyla yanıp tutuşanlardanım en kısa zamanda yaparım inşallah ayrıca geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum..saygılar..

Etiketler

Ahmet bey öncelikle merhaba.Kardeşim aslında yazınızı dün gece gec saatlerde okudum döndüm bir kez daha okudum ve ben bunu sabah birkez daha okumam lazım dedim. şimdi bir kez daha okudum sonuç,da aman Allahım biz nelerden dönmüşüz dedim inanın bu sitenin başlarında ben sıkıntıya giremem hazır almalıyım yada bir firmaya yaptırmalıyım diyordum bu site ve ÖZEL,Likle CAVİD abinin dur sakin ol (Biz emekciler bu emekli parasını kolay kazanmadık.) Sözü beni okadar etkile,diki rahmetli Babamın sözü aklıma geldi ( Oğul bilmediğin bir işe hevesleniyorsan bir mütdet işi bilenlerin ardından git onlar uzaklaşmışsa ayak izlerine bas git ) Derdi. Burdan rahmetli Babama ve Cavid abiye bir kez daha minnetdarlığımı belirtmeden gecmicem Allah ikisin,dende razı olsun. Evet Ahmet bey karavan olayına cok üzüldüm umarım sonuçlar istediğiniz gibi olur biraz öncede Rifat abinin mesajını okudum oda sağolsun gercekten burdan takip ettiğim kadar insanlara yardımcı olmaya can atan bi abi bi o,mu bu sitede gercekten o kadar cok değerli abiler arkadaşlar varki mesele bu değerli insanlarla muhatap olmak dicem son mesajlarınızdaki olayada ÜFÜRÜN gitsin be kardeşim Sağlık oldukdan sonrası boş bu arada karavanın sonucunu merak etmekteyim.Saygılarımızla Tunay & Tugay Demiral

Ahmet bey, Ankara serbest muhabbet sayfamızdaki teşekkür yazınıza ;''galiba yanlış topiğe yazmışsın '' yazan kişi inanın kasıtta bulunmamıştır diye düşünüyorum.Ortada yanlış anlaşılma var.İki iyi insan küssün kırılsın istemem.Birbirinizi yanlış anlamışsınız.Sizin gibi tecrübeli büyüklerimize ihtiyacımız var.Ben 36 yaşımdayım ve sizlerden öğrenmeye devam ediyoruz.O yazıyı yazan Hamdi abi iyi biridir.Zaten en son ;muhabbet için her zaman bekleriz diye yazmış size.

BU KONU ÇOK SİNİR BOZUCU

Arkadaşlar merhaba;
24 temmuz da yaşadığımız kah Stresli, kah olumlu bir günün ardından neler oldu bakınız.

Bahsettiğim gün, bizimle ilgilenip çözüm üreten iki saygıdeğer Gezenbilir platformu üyesine bir teşekkür mesajı yazmak istedim.
Aşağıdaki örnek:
edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Gezenbilir dostları,
Karavancı ve gezenbilir dostluğunun tarif edilemez bir mutluluk olduğunu belirtmek istiyorum.
Ankara'da bulunduğumuz 24/07/2012 günü (Raptor) Hikmet Özkan ve Ertuğrul Ayasun beylerin bize zaman ayırarak,
karavanımız ile ilgili özel işlerimize yardımcı olmak için sanki kendi problemleriymiş gibi gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı
büyük bir muttluluk içerisindeyiz.
Bu beyefendiler yaşadığımız ve yaşayacağımız problemlerin sorunsuz duruma getirilebilmesi için çaba göstermişlerdir.
Hikmet ve Ertuğrul beylere; Kendim, Eşim ve oğlum adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
İşte Gezenbilir dostluğu aynı zamanda karavancı dostluğu bu.

tüm arkadaşlara sorunsuz mutlu günler dilerim.
Ahmet Özdemir
Yukarıdaki mesajımın aynısını "Ankara serbest muhabbet köşesindede yazdım"
Sonraki beni hayrete düşüren gelişmeye bakınız...
HmdTkmn' Alıntı:
Merhaba.
sanırım mesajınızı yanlış topiğe yolladınız.
yada bir başka topicten otomatik olarakda buraya yollanmışta olabilir.
Yukarıdaki alıntıya verdiğim cevap:

Merhaba;
Üst sıralardaki mesajımı bilerek bu bölüme yazmıştım.Galiba onu kastediyorsunuz...
Nedeni: ANKARA'lı 2 gezenbilir üyesine ANKARA'lıların huzurunda TEŞEKKÜR etmekti.
Acaba ben Ankara'lı olmadığım içinmi böyle yanlış yaptığımı düşünüyorsunuz?
Beni ne kadar üzdüğünüzü tahmin edebiliyormusunuz?
Ankara'lı değilim, Türkiye'liyim.Başşehrimde ANKARA.
Lütfen bir açıklama yapında beni aydınlatın.
Selamlar.

Aşağıdaki Alıntı;başka bir üyeden bana yanlış yere yazdınız diyene hitaben olumlu açıklama:
TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hamdi Hocam
bence arkadaşımız mesajını haberleşmenin yoğun olduğu yere yollamış,
ona destek olanlarda,
bu desteği teşekkürsüz bırakmayanlarda sağolsun.

Yukarıdaki alıntıya verilen OLUMSUZ cevap beni yine hayretler içinde bıraktı:
HmdTkmn' Alıntı:
metin hocam tuhafıma giden zaten bu mesajın birkaç topiğe gönderilmiş olması.
birde bu isimlerin bu topicde hiç yer almaması.
madem etkinliğe göre topic ayırımı var o etkinliğin mesajıda o topicde yer alması gerekir.
diyeceksinki burası serbest muhabbet
doğrudur,o zaman herdaim muhabbete bekleriz.
Yukarıdaki alıntı içeriğinden şunu anlıyabiliriz;
Ankara Serbest muhabbet köşesine, oranın müdavimleri dışındakiler mesaj yazamaz.Yazsa bile konu sadece etkinlik olacaktır. yazılanlarda müdavim olmayanların adı geçemez.

Sinirlerim bozulduğu için aşağıdaki alıntıda görülenleri yazdım.
edessastelio' Alıntı:
Hamdi bey, Muhabbet için siz ve ben uygun değiliz sanırım.
Ben: 63 yaşındayım, İLKOKUL mezunuyum, 45 senelik kendi adıma ticaret hayatım vardı,şu an emekliyim.
Malesef 4x4' dümde yok... Bir teşekkür mesajını serbest muhabbet veya etkinlik olarak değerlendirebiliyorsunuz, bravo...
Ben yanlış yaptığım zaman karşımdaki bir çocuk bile olsa özür dileme cesaretini gösterebilirim.
Üye adınızın altında dikkatimi çeken bir satır(Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır...)
Acaba ben yazdığım bir teşekkür mesajını alaya alan siz tarafından haksızlığa uğramadımmı ?
Evet ben bahsi geçen teşekkür mesajımı bilerek birkaç topiğe yazdım. Çünki mesajda adı geçen kişiler benim nazarımda saygıdeğer kişiler...İsimlerini duymamanıza hiç şaşırmadım, az ve öz, saygılı muhabbet yapıyorlar...
Sizden özür falan beklediğimi sanmayın.Zaten beni ne kadar kırdığınızı başka farkedenler olacaktır, onların doğru düşüncesi yeter... İyiki bu sitede doğruyu gören arkadaşlarda var...
Yanlış yaptığımı düşünmüyorum, özür dilemek erdemlik olduğu için;
Sayın ANKARA'lılardan, bu topiğe (TEŞEKKÜR dışındaki mesajımdan başka) ANKARA'lı olmadığım halde mesaj yazdığım için özür dilerim.
Ahmet Özdemir
Tevellüt:1950

Aşağıdaki alıntıda Savaş bey kardeşimiz olayın tatlıya bağlanması için çaba göstermiş, sağolsun.
outlaw06' Alıntı:
Ahmet bey kesinlikle bir yanlış anlaşılma var ortada.Sizide Hamdi abiyide biliyorum:smiley:Birbirinizi yanlış anlamışsınız.Elbette Ankara serbest muhabbet köşesinin kapısı herkese açık ki; özellikle sizin gibi tecrübeli büyüklerimize.Sadece yüzyüze konuşmama ve internetten görüşme nedeni ile bir yanlış anlaşılma var.(Hadsizlik edip karışmış ta olmak istemiyorum ama iki güzel insanın birbirini yanlış anlamasına üzülürüm) Affedin

Daha sonra "Metin özel bey" konunun tatlıya bağlanması için bana özel mesaj göndermiştir, kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.(özel mesaj olduğu için içeriğini burada yazmadım.
Bu özel mesaja verdiğim cevap aşağıda:
edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Metin bey,
İlginize teşekkür ederim.
Ben zaten bu olayın körüklenmesi taraftarı değilim.
Geçliğimde, benden küçük birine yanlış bir kelime kullandığım için sabahı zor ederek
evinin kapısında bekleyerek küçüğümden özür dilemiştim.
O mesajımdaki bahsedilen Hikmet bey ile; 26 mayıs gecesi Denizli'den geçerken gece yarısı 15 dakikalık bir tanışmamız olmuştu.O günden beri sayısız bizi telefonla aramış hatırımızı sormuştur.Ankara'daki işimizle kendisi ilgilenmeyi teklif etmiş ve işyerini yarım gün boş bırakmıştır.Yanındaki Ertuğrul beyde ilk defa Hikmet beyin yanında tanıştığımız halde bize yardımcı olabilmek adına çok çaba sarfetmiştir.
Bende bu güzel insanlara Teşekkür borcumu herkesin göreceği topiklerde yapmayı düşündüm.Hepsi bu. Ama siz mesajın amacını anladınız ve hikmet beye açıkladınız. Buna rağmen size cevap verirken yazılanlara alınmadım desem yalan olur.Çünki siz olayı zaten özetlemiştiniz, tekrar eleştirilmem yanlış oldu. Dikkat ederseniz İlk verdiğim cevapta mesajı bilerek Ankara S.M.K.sine yazdığımı belirttim.
Ankara'lı 2 güzel insan beni ilgileriyle onore etti, bunun teşekkürü mutlaka ANKARA'lıların huzurunda olmalıydı. Yoksa sizin kendi aranızdaki etkinliğe maydanoz olma gibi bir niyetim yoktu. Mesele bundan ibaret.Ama kırıldım.
Unutmadan söyliyeyim; 1971 ekim ayında Genel Kurmay başkanlığından terhis olmuştum. ANKARA'da başıma karavandan dolayı kötü anılarım bile olsa,bunu tüm Ankaralı'lara maletme düşüncesindede olmadım hiçbir zaman.
Selam ve Saygılar, Ankara'ya ve size
Ahmet Özdemir
Selam ve Saygılar

Olayın tatlıya bağlanması için ilk adım atıldı, Hamdi beyden gelen mesaja bakınız:
Özürmü? Aşağılamamı? Hakaretmi? belli değil.
Medem gönül almayı bilemiyor,EN alttaki "tevellüt açıklamasını yazmamış olsaydı konu kapanabilirdi.
HmdTkmn' Alıntı:
Ahmet bey aslında konu şahsınızla alakalı değil.sadece ankara'da şuan anlatması uzun mevzular var,sizden önce buraya bu topicle alakası olmayan mesaj yönlendirilmesi yapılmıştı.
yine böyle bir mesaj olabilme babında sitemimi dile getirdim.
ayrıca buraya mesaj atıp birdaha uğramayan birsürü mesaj.boşyere cevaplıyoruz bizde.
ayrıca size iyiliği geçen arkadaşlarla yazıştığınız topic vardır ve şüphesiz oraya bu mesajınızı yazmışsınızdır. onlar ve konuyu takip edenler dahil herkez okumuştur.kaldıki ismi geçen arkadaşlarda buraya takılmazlar yada bizlrle muhabbete girmezler.
hal böyleyken sizden gelen ve tanımadığımız kişilerin isimleri olunca ve hiç selam,sabah muhabbeti olmadan böyle bir mesajı yadırgadım doğrusu.
dediğim gibi kapımız muhabbete herzaman açıktır.
bir mesaj atıp ortalıktan kaybolunacaksa üstü kalsın derim.
eminimki metin ustam konuyu irdelemese şüphesiz sizin bu mesajınızda bu tip mesajlar katagorisine girecekti.
saygılar.
tevellüt:akıl yaşta değil baştadır...

Cevap hakkım doğdu:
Merhaba, Hamdi bey
Selam sabah yok demişsiniz. Mesajım "Merhaba Gezenbilir dostları" diye başlıyor.Bu birçeşit selamdır.
Ben Tevellüt: 1950 yazmıştım. Bu Eski kuşağın kaç doğumlu anlamında kullandığı bir kelimedir.
Tevellüt: "Akıl yaşta değil baştadır" yazmışınız. Buda bana ve benim akranlarıma HAKARETTİR.
Konu başlığını; "Buraya her üye giremez" diye değiştirin olsun bitsin.
Yaptığınız aşağılamayı devam ettirmenin anlamı yok.
Bu topiğe yazış amacım belli, konuyu nereden nereye saptırıyorsunuz.
Bu muhabbet köşesine teşekkür mesajı yazılırmı? diye Bir anket yapılsa:herhalde benim düşünceme katılanlar çoğunlukta olurdu.
"Ankara serbest muhabbet kösesi"ne yazmak için oranın müdavimleri olmak gerektiğini, sadece müdavimlerinin mangal,vs ve bazı etkinliklerini duyurma yeri olduğunu düşünememişim.Cahillik işte.Sonuçta ben İLKOKUL'u zar zor bitiren bir insanım.
Keşke 1955 lerde öğretmenlerimiz, kendimizden büyüklere nasıl hakaret edilir diye bize öğretselerdi, ama sadece özür dilemeyi öğretmişler
Lütfen; hatanızı kabul etmediğinize göre bana cevap vermeyin artık, burada noktalansın.
, :İyi etkinlikler, bol muhabbetler size...
Akılsız biri olarak size Selam ve Saygılarımı sunuyorum.
Böyle stresli bir yazıyı ilk defa bu topikte dünden beri yazıyorum.Bu sebeplede sedece kendini haklı görerek,yaptığı yanlıştan dönmeyen şahsınızdan,ve diğer bu topikteki yaşça büyük,küçük tüm arkadaşlardan özürlerimin kabulünü arz ederim.
Hoşçakalın.

Ahmet bey inşaallah en kısa sürede karavanınıza kavuşup, bu stres dolu günleri geride bırakıp keyifle gezersiniz, yola çıkacağınız günlerin çabuk gelmesi dileğiyle, selamlar

outlaw06' Alıntı:
Ahmet bey, Ankara serbest muhabbet sayfamızdaki teşekkür yazınıza ;''galiba yanlış topiğe yazmışsın '' yazan kişi inanın kasıtta bulunmamıştır diye düşünüyorum.Ortada yanlış anlaşılma var.İki iyi insan küssün kırılsın istemem.Birbirinizi yanlış anlamışsınız.Sizin gibi tecrübeli büyüklerimize ihtiyacımız var.Ben 36 yaşımdayım ve sizlerden öğrenmeye devam ediyoruz.O yazıyı yazan Hamdi abi iyi biridir.Zaten en son ;muhabbet için her zaman bekleriz diye yazmış size.
Sayın büyüğüm bende size bunu yazmıştım!Yanlış anlaşılma var sanırım demiştim ama siz neden se konuya ; size 3 karavan parası ödetenlerin çektirdiklerinden daha çok önem vermişsiniz.

outlaw06' Alıntı:
Sayın büyüğüm bende size bunu yazmıştım!Yanlış anlaşılma var sanırım demiştim ama siz neden se konuya ; size 3 karavan parası ödetenlerin çektirdiklerinden daha çok önem vermişsiniz.
Savaş bey, merhaba;
İki konu birbirinden çok farklı.
Karavan olayı başka, bu başka.
Karşı taraf iğneli yazmasa, rencide edici kelimeler kullanmasa çoktan kapanmıştı.
Yapıcı düşünceniz için teşekkür ederim.
Selam ve Saygılar

Gezilerde etkinliklerde sizin gibi tecrübeli büyüklerimizin etrafında ateş başında olgunlaşma hikayeleri dinlemek isterken, sizlerin birbirini kırmasına üzülüyorum hepsi bu.İki tarafta Ramazan hatrına hiç olmazsa susarsa , cevap hakkından vazgeçerse:smiley: konu zaten kapanır:smiley:))))Saygılar.
Bu arada hayatımda karavan tatilim olmadı.Sizin verdiğiniz sitelerden 1-2 si aklıma yattı.Günlüğü 200-350 arası güzel motokaravanlar var.Ama çok kararsızım (tecrübesizim). Normalde tatillerimiz hep önceden ayarlanmış bir otelde geçer.Ben bu sefer aracımla ege yada akdeniz sahile inip;1 hafta bir yerde kalmaktansa molalarla çadır kamplarda,çadır kurarak gezmeyi düşünmüştüm.Ama küçük kız 14 aylık olacak.Eziyet olacak ona.Ne yapmalıyım.Deneyimsiz biri için karavanla ,genelde hareket halinde tatil nasıl olur acaba?Kısmetse bayram sonrası 1 hafta çkmak niyetindeyim.Eşim, oğlum ve kızımla.Birde kafadengi aile olsaydı peşpeşe daha güzel olabilirdi:smiley:Selamlar

outlaw06' Alıntı:
Gezilerde etkinliklerde sizin gibi tecrübeli büyüklerimizin etrafında ateş başında olgunlaşma hikayeleri dinlemek isterken, sizlerin birbirini kırmasına üzülüyorum hepsi bu.İki tarafta Ramazan hatrına hiç olmazsa susarsa , cevap hakkından vazgeçerse:smiley: konu zaten kapanır:smiley:))))Saygılar.
Bu arada hayatımda karavan tatilim olmadı.Sizin verdiğiniz sitelerden 1-2 si aklıma yattı.Günlüğü 200-350 arası güzel motokaravanlar var.Ama çok kararsızım (tecrübesizim). Normalde tatillerimiz hep önceden ayarlanmış bir otelde geçer.Ben bu sefer aracımla ege yada akdeniz sahile inip;1 hafta bir yerde kalmaktansa molalarla çadır kamplarda,çadır kurarak gezmeyi düşünmüştüm.Ama küçük kız 14 aylık olacak.Eziyet olacak ona.Ne yapmalıyım.Deneyimsiz biri için karavanla ,genelde hareket halinde tatil nasıl olur acaba?Kısmetse bayram sonrası 1 hafta çkmak niyetindeyim.Eşim, oğlum ve kızımla.Birde kafadengi aile olsaydı peşpeşe daha güzel olabilirdi:smiley:Selamlar
Merhaba, Savaş bey;
İyi niyetinizi çok iyi anlıyorum.Ben zaten konuyu uzatma niyetinde değildim. Fakat yaptığı yanlışı hala doğru yaptım düşüncesinde biri var karşımda...Bu düşünceye sahip başka insanlarda tanıyorum.Kendilerinde hiçbir zaman suç bulmazlar,daima kendileri haklıdır.
Halbuki ben oturur düşünürüm.Acaba bendede hata payı varmı diye.Gerekirse gönül alır özür dilerim.
Sizi kesinlikle sevdim.Yaşınızdan daha olgun hareket ediyorsunuz. "Akıl Yaşta değil baştadır" kelimesi burada sizin için kullanılabilir. Diğer genç arkadaşımızın bu kelimeyi kullandığı yere baktığınızda alay,karşıdakini aşağılama, saygısızlık ve hakaret anlamında/maksadında yazıldığı kesindir.
Bir Örnek daha; Bu benim sayfamın amacı Motokaravan mağduriyeti hakkında fikir alışverişi olmasına rağmen, sizin gibi saygıdeğer bir kardeşimiz farklı bir soru sorduğunda benim size saygısızlık yapma gibi bir hakkım yok sanırım.
Bunu ancak sitenin moderatörleri kırıcı olmayan bir uslupla bilgilendirip, taşıma işlemi veya gerekeni yapıyorlar.Doğrusu budur. Burada kastım sizin yazdığınız soru degil, kesinlikle.
Benim asıl demek istediğim, ben yanlış yere yazdığımı kabul etmiyorum,orası kimsenin babasının malı değil, birin kendi topiğine dahi yazmış olsam yazım saygısızlık içermiyorsa kimseninde bana saygısız kelime kullanmaya hakkı yoktur.Bir soru sorulduysa, (tanışıyorsanız farketmez) tanımadığınız,samimiyetiniz olmayan soru sahibine "ne alaka" diye cevap vermek terbiyesizliktir bana göre.Bunun daha kibar ve saygılı izah yolu vardır.
Karşınızdakine "ne kadar irisiniz" demekle, "Ayı gibisiniz" demek arasındaki farkı "aklı yaşında değil, aklı başında olanlar anlıyabilir.
o konu o muhabbet köşesinde zaten kapandı, burada kapanması için birinin ben düşünmeyerek yanlış kelimeler kullandım deme cesaretinin olması gerekir.
İnsanları bir kelime ile kırmak gayet kolaydır, asıl marifet kırmamak yanlışlık yapıldıysa gönül almak.
Ben bu meziyete sahip olduğumu düşünüyorum.
Şu an bu olay yüzünden birçok arkadaşımızın sayfamdaki yorumuna cevap vermekte geciktiğim içinde son derece mutsuz ve huzursuzum.
Tüm buradaki tanıdık tanımadık arkadaşlara mutlu ve huzurlu günler dilerim,saygılarımla

Övgülerinize teşekkürler.Yazının devamını müsait zamanınızda bekliyorum.Bu arada elbette bu topik bir mağduriyet anlatıyor, amacı o.Yani deneyimsiz birine karavan tatili ile alakalı bilgi verme topiği değil.Ama ne yapayım işi bilen birini yakalamışken kendime pay çıkarıyorum biraz:smiley:Eksileri varsa;bu eksilerin aileme sıkıcı bir tatil yaşatsın istemem.Artıları varsa; otel tatilide, 4x4 ümüzle gezi şeklinde tatilde yaşadık ,doyduk.Birde bunu yaşasak diyorum.(karavan yani)

outlaw06' Alıntı:
Övgülerinize teşekkürler.Yazının devamını müsait zamanınızda bekliyorum.Bu arada elbette bu topik bir mağduriyet anlatıyor, amacı o.Yani deneyimsiz birine karavan tatili ile alakalı bilgi verme topiği değil.Ama ne yapayım işi bilen birini yakalamışken kendime pay çıkarıyorum biraz:smiley:Eksileri varsa;bu eksilerin aileme sıkıcı bir tatil yaşatsın istemem.Artıları varsa; otel tatilide, 4x4 ümüzle gezi şeklinde tatilde yaşadık ,doyduk.Birde bunu yaşasak diyorum.(karavan yani)
Savaş bey, merhaba;
İnsanlar başkasına yararlı olacaksa konuşup,yazışıp,paylaşmalıdırlar.Böyle düşünmekteyim,sorun yok bu konuda.
Şimdi gelelim, mevzumuza. Ben diğer planlı rotalı gezi yapabilen arkadaşlar gibi çok bir bilgiye sahip değilim, açıkçası. Eşimle ben yola çıkarken plan yapmayız.Kamp konaklamasınıda sevmiyoruz,uygunsa kafamızın estiği yerde konaklarız.Bu sebeple Türkiye içerisinde rahat edebilmek için mevsim olarak sezon bitimini tercih ederiz daima.Yurtdışı gezilerde ise mevsimden dolayı bir sıkıntı olmuyor, karavan kültürü bizden çok çok ileri.Kimse merakla sizi rahatsız etmiyor.
Biz çok kilometre yapmadan o ülkeden diğer ülkeye değilde, bulunduğumuz ülkede her kasaba ve köyünü görmek hoşumuza giden yerde konaklamak, çok hoşlandıysak aynı yerde 3 gün kalmak gibi aynı gün karar veririz.
Ağustos ayında karavanla gezmeyi düşünüyorsanız benim acizane önerim doğu karadeniz olacaktır.Bir iki günlüğünede Batuma geçmek şartıyla. Ege ve Akdeniz benim düşündüğüm şartlarda rahat edebilmek için Eylül ilk haftası ideal.
Kiralık karavana gelince; Ankara'daki benim bildiğim kiralıklar ile ben 100 kilometre uzağa gitmem.
Kimse yanlış anlamasın, benim bildiğim dedim.Bilmediğim belki vardır haberim yok.
Sizin yerinize ben olsam daha önceki mesajımda belirttiğim gibi karavan kiralamasını profesyonel bir firmayla yapardım, 2007 yılından beri bu düşüncedeyim. Yolda Rezillik çekmektense, Karavanı marmara bölgesinden kiralayıp, aynı yere teslim etmeyi göze alırdım.
Bazı forum sitelerinde okumuştum, karavan almaya tam karar verebilmek için, kiralık bir karavanla bu hayat tarzını bire bir yaşamak size en iyi tecrübe olacak ve alıp almama kararınız buna göre şekillenecek.
Bence böyle bir niyetiniz varsa korkulacak birşey yok hemen başlayın. Gündüz yolculukta şehir içi,dışı istediğin yerde konakla,
gece çek kasaba meydanına, park yasağı olmayan biryere, rahat ol.Biz böyleyiz...
illede Ege gezisi diyorsanız, her gün bir karavan kampında konaklamalısınız bu yaz sezonunda, kamp dışı konaklama kalabalıktan dolayı sorunlu olabilir.
Diğer arkadaşlarında önerileri olacaktır mutlaka.Hadi biryerlerden başlayın artık, acemiliği yarım gün bile sürmez eminol.
Kafa dengi iki aile gezebilmekte mümkün, şimdiden Yurtiçi geziler kısmına yeni bir konu açarak sizinle bu konuyu paylaşacak birçok üye fikirlerini, önerilerini yazacaklardır.
Selam ve Saygılar sunuyorum.

buralpdi' Alıntı:
Ahmet bey inşaallah en kısa sürede karavanınıza kavuşup, bu stres dolu günleri geride bırakıp keyifle gezersiniz, yola çıkacağınız günlerin çabuk gelmesi dileğiyle, selamlar
Çok teşekkür ederim, Levent bey.
Bu dileginiz herkesin arzuladığı bir beklenti.İnşaallah.
Selamlar,saygılar

TUGAY58' Alıntı:
Ahmet bey öncelikle merhaba.Kardeşim aslında yazınızı dün gece gec saatlerde okudum döndüm bir kez daha okudum ve ben bunu sabah birkez daha okumam lazım dedim. şimdi bir kez daha okudum sonuç,da aman Allahım biz nelerden dönmüşüz dedim inanın bu sitenin başlarında ben sıkıntıya giremem hazır almalıyım yada bir firmaya yaptırmalıyım diyordum bu site ve ÖZEL,Likle CAVİD abinin dur sakin ol (Biz emekciler bu emekli parasını kolay kazanmadık.) Sözü beni okadar etkile,diki rahmetli Babamın sözü aklıma geldi ( Oğul bilmediğin bir işe hevesleniyorsan bir mütdet işi bilenlerin ardından git onlar uzaklaşmışsa ayak izlerine bas git ) Derdi. Burdan rahmetli Babama ve Cavid abiye bir kez daha minnetdarlığımı belirtmeden gecmicem Allah ikisin,dende razı olsun. Evet Ahmet bey karavan olayına cok üzüldüm umarım sonuçlar istediğiniz gibi olur biraz öncede Rifat abinin mesajını okudum oda sağolsun gercekten burdan takip ettiğim kadar insanlara yardımcı olmaya can atan bi abi bi o,mu bu sitede gercekten o kadar cok değerli abiler arkadaşlar varki mesele bu değerli insanlarla muhatap olmak dicem son mesajlarınızdaki olayada ÜFÜRÜN gitsin be kardeşim Sağlık oldukdan sonrası boş bu arada karavanın sonucunu merak etmekteyim.Saygılarımızla Tunay & Tugay Demiral
Çok teşekkürler Demiral ailesine.
İlk karavanı alırken Cavit beyi tanısaydım eminim sizin gibi büyük bir hatadan dönmüş olurdum.
Ama en önemli olan araştırmayı hiç yapmadık.
Karavanımıza gelince; sözde 15 ağustos teslimi.Buna inanmayı çok istiyoruz 4 aylık beklemeden sonra.
Diğer meselede bazı kelimelerden dolayı gururum incindi ama sizler gibi dostlar boşver diyor, öyle yapacağım.
Selamlar,Saygılar

yetkin' Alıntı:
SELAM TÜM KARAVAN SEVERLERE
Ahmet bey başınıza gelenleri tümüyle okudum çok ama çok üzüldüm umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz biçimde karavanınıza kavuşursunuz.Bende karavan sevdasıyla yanıp tutuşanlardanım en kısa zamanda yaparım inşallah ayrıca geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum..saygılar..
Merhaba; Yetkin bey,
Teşekkür ederim, İnşaallah.
Karavan sevdası hissediyor olmanıza sevindim.Karavan dostluğu çok değişik bir dostluktur.
Yurtdışında bile karşınızdan gelen karavan selam işareti verir, tanımadığı halde.
Birde Çanakkale civarında bölge trafik karşısında ağaçlık bölgede kısa bir konaklama yapıyorduk, trafik polisi el sallıyor bize hello hello diye, bozuntuya vermedik tabi sadece el salladık onlara.
Yakında sizinde bir karavana sahip olmanız beni çok mutlu eder,inanın.
Selamlar

marmariscj7' Alıntı:
Ahmet bey boş verin birtane kendinibilmez için üzülmeye değmez ne yazıkki günümüz gençliği yozlaşmış durumda büyüklere ne saygısı var nede sevgisi ama unutmasınlar bizlerde bir zamanlar gençtik bu durum parayla değil sırayla bişrgün gelecek onlarda 60 lı 70 li yaşlara gelecekler.
Merhaba, doğru söze ne denir.Teşekkürler.
Denizli'den Selamlar

İşlerimden dolayı bir süredir siteyi takip edemiyordum.bu sayfayıda yeni farkettim.ben bu güne kadar gezenbilirden tanıştığım tüm insanlarla gerçek dost oldum.tanıştığım büyük bir kısmıyla ailecek görüştüm.gezilerimiz anılarımız oldu.birbirimize yardımlarımız oldu .bu güne tanıştığım hiçbir gezenbilir dostumdan iyilik harici bir durumla karşılaşmadım.gezenbilir büyük bir aile gibi görüyor ve ona göre davranmaya çalışıyorum.Ahmet abimde tanıştığım gerçek dostlarımdan biri oldu .kendisiyle Ankara dan Muğla ya giderken gece bir civarlarında tanıştım o gün otobüsle Ankaradan gelmişti yanında arabası yoktu yorgundu ama bir yolunu buldu ve bizi karşıladı bize sabah getirdiği gözlemeleri üç gün yedik. çok cana yakın ve samimi bir insan Ahmet abim. bende elimden geldiğince kendisine yardımcı olmaya çalıştım.ben bu durumda olsam eminimki daha fazlası Ahmet abimde bana yardımcı olurdu.Ahmet abi inşallah kısa zamanda karavanına kavuşacaksın ve daha güzel geziler yapacaksınız.yengeme selam eder hürmetlerimi sunarım.tekrar görüşmek üzere inşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR