Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,275
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Giriş.

DSC05486.jpg

Etiketler

Göle sıfır kamp bu olsa gerek,yalnız dikkati mi çekti su seviyesi Como gölünde fazla yükselmiyor herhalde,kamping in su seviyesi ciddi şekilde çok birbirine yakın geldi bana.

Bu sabah muaynehaneye gelip gezi anılarına devam etmek için bilgisayarın başına geçtiğimde Hakkari'den gelen 24 şehit haberini duyunca ellerim klavyeye gidemedi.Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine başşağlığı diliyorum.Birlik beraberliğimizi yıkmaya çalışan bu canilerin hevesleri kursaklarında kalacak.Herkese başsağlığı diliyorum.

Kampın girişinden video.

http://www.youtube.com/watch?v=sG25GtchlOY

Karavanları yerleştirdikten sonra biraz dinleniyoruz.Darna kampingin ilk günü evlilik yıldönümümüze denk geldiği için akşam yemeği özel olsun dedik ve kamping'in restauranında yedik.Birde ebrunun süprizi vardı.

DSC05496.JPG

DSC05488.JPG

DSC05495.JPG

DSC05493.JPG

DSC05490.JPG

Mustafa bey gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum bir sorum olacaktı;
yunanistandan italyaya feribotla geçmenin maliyeti ne kadardır veya şöyle sorayım internetden bilet almakla direk iskeleden bilet almak arasında bir fark varmı
kurbandan sonra hususi araba ve 4 kişi ile yunanistandan italyaya geçmek istiyoruz

Biz bu sene karavan +araba geliş gidiş 710 euro ücret ödedik. Bileti İnternettten almak yerine igomenitsa'dan birebir acentadan almanızı tavsiye ederim pazarlık yapın fiatı bir miktar iniyorlar.Selamlar

İtalya isviçre sınırında Lugano gölündeki 14. yıldönümü pastamıza buyrun.

http://www.youtube.com/watch?v=JBfU-N1gvu0

Pastamızı kestikten sonra bu en güzel demleme çay ile gider deyip karavanlarımıza geçiyoruz.Elimizdeki pastayı gören yan komşumuz hollandalı çift bize laf atıyor bu pasta kimin diye.

2.jpg

Bizde Türk misafirperverliğimizi gösterip masamıza davet ediyoruz.Evllik yıldönümünü hollandalı misafirlerimiz ile müzik eşliğinde kutluyoruz.

1.jpg

Ellerinize sağlık resimler ve anlatım çok güzel herşey için teşekkürler nice sağlık mutluluk dolu gezilere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri