Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göle sıfır kamp bu olsa gerek,yalnız dikkati mi çekti su seviyesi Como gölünde fazla yükselmiyor herhalde,kamping in su seviyesi ciddi şekilde çok birbirine yakın geldi bana.
Bu sabah muaynehaneye gelip gezi anılarına devam etmek için bilgisayarın başına geçtiğimde Hakkari'den gelen 24 şehit haberini duyunca ellerim klavyeye gidemedi.Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine başşağlığı diliyorum.Birlik beraberliğimizi yıkmaya çalışan bu canilerin hevesleri kursaklarında kalacak.Herkese başsağlığı diliyorum.
Karavanları yerleştirdikten sonra biraz dinleniyoruz.Darna kampingin ilk günü evlilik yıldönümümüze denk geldiği için akşam yemeği özel olsun dedik ve kamping'in restauranında yedik.Birde ebrunun süprizi vardı.
Mustafa bey gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum bir sorum olacaktı;
yunanistandan italyaya feribotla geçmenin maliyeti ne kadardır veya şöyle sorayım internetden bilet almakla direk iskeleden bilet almak arasında bir fark varmı
kurbandan sonra hususi araba ve 4 kişi ile yunanistandan italyaya geçmek istiyoruz
Biz bu sene karavan +araba geliş gidiş 710 euro ücret ödedik. Bileti İnternettten almak yerine igomenitsa'dan birebir acentadan almanızı tavsiye ederim pazarlık yapın fiatı bir miktar iniyorlar.Selamlar
Pastamızı kestikten sonra bu en güzel demleme çay ile gider deyip karavanlarımıza geçiyoruz.Elimizdeki pastayı gören yan komşumuz hollandalı çift bize laf atıyor bu pasta kimin diye.