Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,273
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Öğle yemeğinden sonra Rialto Köprüsüne doğru geze geze ilerliyoruz

IMG_8394.jpg

Etiketler

Rialto köprüsünden inerek ara sokaklara dalıyoruzn.Niyetimiz bir kaç saat gezindikten sonra gondola binip günü sonlandırmak Gezmeye devam..

48.jpg

68.jpg

73.jpg

89.jpg

IMG_8541.jpg

Saat beş gibi artık yorulduk ve gondola binmeye karar veriyoruz.Gondola biniyoruz ancak verdiğimiz paraya ben bütün Poyrazlar gölünü boydan boya kürek çekmeğe razıyım.Her ne ise bir kere binmiş olduk hamama giren terler ne yapalım...

IMG_8572.jpg

IMG_8552.jpg

IMG_8570.jpg

IMG_8556.jpg

IMG_8557.jpg

O zaman gondol a binmek yeni gelin misali hem ağlarım hem giderim gibi.En azından gidenler küçük olanına binsin az yakar :D.

Bu kadar çok ev hem suyun içinde hemde yıllardan beri nasıl dayanır çok ilginç.Bunları görünce bizim gibi sulak yerlerde yaşayanların bodrumda ki biraz suyu umarsamayacağı tutabilir.

İş yanlızca bana kalsa o parayı gondolcuya yar etmezdim ama neyse.....

Gondol söz verdiği gibi gezi mesafesini biraz uzatıp bizi otobüs duraklarına yakın bırakıyor.Kampinge dönüp yarınki yolculuk için enerji depoluyoruz.Sabah yolculuk bu gezinin tabiat olararak bence en güzel yerine Como gölü üzerinden Porlezzo'ya olacak .

IMG_8616.jpg

DSC05400-1.JPG

DSC05401-1.JPG

DSC05404-1.JPG

IMG_8624.jpg

Sabah kahvaltısından sonra yola koyuluyoruz.Milano üzerinden Como gölü ve oradan İtalya İsviçre sınırındaki Lugano gölü kenarındaki Porlezza http://www.campingdarna.com/.Bu kampingte üç gün konakladık.Como ve lugano gölleri ile ilgili oldukça güzel video ve fotoğraf arşivini beğeneceğinizi umuyorum.
Yola çıktığımız bu gün 23 haziran bizim evlilik yıl dönümümüz.

Yaklaşık beş saatlik bir yolculuktan sonra Como 'ya varıyoruz .

Como gölünün kenarında Lugano gölüne doğru yol almaya başlıyoruz.

20.JPG

DSC05409.JPG

DSC05413.JPG

DSC05414.JPG

DSC05415.JPG

Como gölünün etrafında turluyoruz...

http://www.youtube.com/watch?v=_aAFGMirRYA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR