İyi Günler,Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre
Sayin Mustafa Bey;
Gezileriniz cok guzel gecmis,fakat ben size 45 senelik M.Karavanci olarak bazi tavsiyelerde bulu nmak isterim,bizler buyuk bir M.Karavan ile butun sene Avrupa'yi
gezmekteyiz,katiyyen Kampinglerde kalmayiz,sebepleri pahalli,kalabalik,gurultulu v,s. Kaldigimiz yerler Adina: Almanca Stelpats denilen ve Almanya-Italya-Fransa
M.Karavan kalma yerleri adresleri bulunan bazi kitaplar vardir,kamp malzemesi satan yerlerde bu kitap bulunur.Bu kitapta bu M.Karavan kalma yerlerinin adresleri ve
GPS kordineleri bulunur.Gecelik ko naklama 5 ile 7 Euro arasindadir.Cogunda WC+Elektrik ve Camasir makinasi bulunur.Isterseniz seneye yapacaginiz seyahatlerde
bu yerleri deneyiniz.Selamlar
Forumlarınızı üye olmadan takip ediyordum ve çok faydalandım.
Hep hayalimiz olan motokaravan turunu geçen yıl 13 gün olarak Almanya-İsviçre-Fransa-Belçika-Hollanda şeklinde bir rotada yaptık.Daha önce turlarla gittiğimiz yerler olduğu için ana yollar dışını tercih edip köylerden geçerek daha çok panoramik bir tur yaptık ve çok memnun kaldık.
Bu Haziran'da Almanya'dan başlayıp İsviçre-Kuzey İtalya-Slovenya-Avusturya ve Almanya şeklinde bir rota planlıyoruz.
Biraz önce üye oldum.Siteye tam adapte olamadığım için hata olursa kusura bakmayın.
Ercüment Bey sizin dediğiniz türde kamp alanları ile ilgili bilgilere(gps,fiyat vs.) internetten ulaşabilir miyiz?
2012 yılındaki bir mesajda verdiğiniz www.camperplaatsen.nl/ adresinden başka bir sayfa çıkıyor.Sanırım yenilenmiş.Hollandaca olduğu için pek bilgi sahibi olamadım.
Temiz su,atık suyu ve WC kasetini boşaltabileceğimiz ve belki çamaşır makinası hizmeti bulabileceğimiz ucuz ve güvenli kamp alanları konusunda tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Sağlıkla bol seyahatler