Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,275
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Hic tanimadigimiz ve belkide birdaha hic görüsmeyecegimiz insanlarla beraber olup eglenmek gezilerin güzel yönlerinden birisi.

Anlatim ve resimler cok güzel, tesekkürler.

Etiketler

O kadar güzel bir elektrik var ki ortam da umarım bizim de burada okurken,izlerken hissettiklerimize yakın bir ortamdır.

Gelde şimdi çıtayı evlilik yıldönümü kutlamalarında yukarı çıkar,işiniz çok zor artık.

Acemi karavancı teşekkürler.(kusura bakmayın isminizi künyenizde bulamadığım için böyle hitap ettim)

Hüseyin Abi yurt dışı kampinglerde özellikle bir şekilde Türkiye'yi daha önce ziyaret etmiş olan karavancılar bizimle tanışmaya çok ilgililer.Ve genelde Türkiye gezilerinden çok memnun kaldıklarını anlatıyorlar.Hatta bazıları bulunduğumuz ülke ile Türkiye'yi kıyaslayarak memleketimizi övüyorlar.

Evlilik yıl dönümümüz için mini bir kutlama fikri kafamda oluşunca soluğu restaurantta aldım.Ellerindeki tatlı pastadan çok bir tartı andırıyordu ve pekte uygun değildi .üzgün surat ifadem şefi etkilemiş olacak ki ,birden beklememi işaret ederek telefona sarıldı .Porlezza'da pastaneyi aramış ,onlarda iki saat içinde yeni bir pasta yapabileceklerini söylemişler.Mumlar ,fişekler harici üstüne ''Ti amo'' da yazdılar sağolsunlar .Pastadan haberi olmayan Mustafa'yı yemek sonu sofrada ancak dondurma yiyeceğiz diye kandırarak tutabildik .Bir an önce etrafı keşfetme arzusundaydı .Pasta geldiğinde ise gerçekten çok şaşırdı .

mustafayetim' Alıntı:
Hüseyin Abi yurt dışı kampinglerde özellikle bir şekilde Türkiye'yi daha önce ziyaret etmiş olan karavancılar bizimle tanışmaya çok ilgililer.Ve genelde Türkiye gezilerinden çok memnun kaldıklarını anlatıyorlar.Hatta bazıları bulunduğumuz ülke ile Türkiye'yi kıyaslayarak memleketimizi övüyorlar.

Ancona'da feribota binmek üzere araç kalabalığının içindeyken Bilal beyin tuvaleti geldi .Soluğu karavanda aldık .O esnada açık dış kapıdan biri kafasını uzattı ve ben daha bir şey demeden farklı aksanı ile '' Merhaba '' dedi .Yaşlı bir Fransız 23 üncü kez eşi ve torunu ile Türkiye'ye gidiyorlarmış .Neden diye sorunca ülkemizin güzelliği dışında ,ucuzluğu ,rahatlığı ve de güvenli oluşundan bahsetti.Diğer ülkelerde çaldırdıklarını sıralayıp bizim ülkemizde birşeyinin çalınmadığını anlattı.Tabi bizde de olmaz değil ancak oranlayınca sanırım çok daha az oluyor bu tarz vakalar .

Bülent bey evlilik yıldönümü kutlamasını lugano gölü kenarında yaparsan ilerki kutlamalarda cüzdanın biraz dolu olması gerekir.Ama ben klasik bir muhacir(macır)göçmen çocuğu olarak biraz kıntırımdır.Bu yıldönümü nümunelik olarak bir kere yaptık sonrası Allah Kerim.

Sabah erkenden uyandığımızda Bilal ile göl kenarında dolaşıyoruz.

1.jpg

Bu görüntüde bizim ufaklık Bilal'den kamp hayatından oldukça memnun.

DSC05539.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri