Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,277
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

mustafayetim' Alıntı:
Bülent bey evlilik yıldönümü kutlamasını lugano gölü kenarında yaparsan ilerki kutlamalarda cüzdanın biraz dolu olması gerekir.Ama ben klasik bir muhacir(macır)göçmen çocuğu olarak biraz kıntırımdır.Bu yıldönümü nümunelik olarak bir kere yaptık sonrası Allah Kerim.

Bir parantez açıyorum ,bu kutlamanın pasta bölümü Boşnak göçmen bendenizden :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

Mustafa abi öbür sefere nereye gideceksiniz bu kadar güzel planlanmış çok hoşuma gitti eşimde diyor çok güzel gezmişler, bende teselli etmek için diyorumki bizde gezdik ama az resim cekdik

Halil bey bu gezi dizisini soruyorsanız bundan sonraki durak Luzern.Seneye nasipse neresi diyorsanız.Almanyada Romantik yol ve Fransada Strazburg Mulhause arası bir gezi olacak.
Kusura bakmayın ben mustafa hanımın sayfasından yanlışlıkla girmişim

Ebru Yetim' Alıntı:
Halil bey bu gezi dizisini soruyorsanız bundan sonraki durak Luzern.Seneye nasipse neresi diyorsanız.Almanyada Romantik yol ve Fransada Strazburg Mulhause arası bir gezi olacak.
Kusura bakmayın ben mustafa hanımın sayfasından yanlışlıkla girmişim

bakarsınız nasip olursa Almanya Romantik yolunda beraber gezeriz

Fotolara devam.

DSC05533.jpg

Sabah serinliğinden videolarımıza başlıyalım.

http://www.youtube.com/watch?v=S2cM-Wtw6_o

Yukarıda yayınladığım videonun sonlarında zumlama yaptığım göl üzerindeki bot aşağıdaki fotoğrafta görülen çadırda kalan iki genç balıkçı italyan kampçıya ait.

DSC05529.jpg

Sayin Mustafa Bey;
Gezileriniz cok guzel gecmis,fakat ben size 45 senelik M.Karavanci olarak bazi tavsiyelerde bulu nmak isterim,bizler buyuk bir M.Karavan ile butun sene Avrupa'yi
gezmekteyiz,katiyyen Kampinglerde kalmayiz,sebepleri pahalli,kalabalik,gurultulu v,s. Kaldigimiz yerler Adina: Almanca Stelpats denilen ve Almanya-Italya-Fransa
M.Karavan kalma yerleri adresleri bulunan bazi kitaplar vardir,kamp malzemesi satan yerlerde bu kitap bulunur.Bu kitapta bu M.Karavan kalma yerlerinin adresleri ve
GPS kordineleri bulunur.Gecelik ko naklama 5 ile 7 Euro arasindadir.Cogunda WC+Elektrik ve Camasir makinasi bulunur.Isterseniz seneye yapacaginiz seyahatlerde
bu yerleri deneyiniz.Selamlar

Ercüment Bey tavsiyeleriniz benim için altın değerinde.Bahsettiğiniz yerlerin adreslerini içeren kitap ve cd leri geçen seneki gezimizde temin ettim.Kampinglerde kalmamızın en büyük nedeni çocuklar.Onlar büyüdükçe tavsiye ettiğiniz bu tür yerlerde konaklama miktarımız artacak.İlginize çok teşekkürler.Tecrübelerinizi tüm karavancılar olarak bekliyoruz selamlar...

Yine üzücü bir haber Van'da deprem olmuş.Ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.Milletçe yeni bir imtihandan geçiyoruz.Adapazarı depremini yaşayıp enkazdan sağ çıkan biri olarak depreme maruz kalan Van'daki vatadaşlarımıza bu kış aylarında herkesin yardımda bulunmasını diliyorum.önümüz kış ve çok zor günler onları bekliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR