Yahu Çağrı, gecenin bir yarısı olayı getirdiğin yere bak... Malesef yazışmalarda jest ve mimik olmadığı için birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz... Bu konuya yazdığın ilk mesajından beri haklı sitemini çok iyi anlıyorum ama çok ateşlisin be kardeşim
Az sabretmeyi bil, sen de bir forum yönetiyorsun, bizleri en iyi anlaması gereken, en çok yardımcı olması gereken sensin. Yönettiğin forum daha yeni, inşallah çok güzel işler başaracak, büyüyeceksiniz. Büyüdükçe, kalabalıklaştıkça, herkesi memnun edemeyeceğinizi gördükçe bizlere daha çok hak vereceksiniz. Hatta şu konuya yazdıkların için bana telefon açıp günah çıkaracaksın
Biz bunları çok yaşadık, kimler günah çıkardı bir bilsen...
Göktuğ'u senin kadar ben de severim, Anadoluda olmayan malzemeyle yokluklar içinde güzel birşeyler üretebilmesini hep takdir ederek izledim. Sonuçta biz de yönetim olarak senin gibi merakla olayın içyüzünü bir an önce öğrenmek istiyoruz. Ben emindim ki ortada bir yanlış anlama var... Hiçbir yönetici arkadaşımız "keyfi" kafasına göre mesaj yada konu silmez. Mutlaka bir sebebi vardır... Bak öyle de oldu, zira yönetici arkadaşımızın kendisi yarın mutlaka bir açıklama yapacaktır.