Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,082
Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

jeep' Alıntı:
cj dedinde 16 ay kırmadan offroad yapıp hala garaja koyabiliyorsam. CJ nin reçetesi turuncuda gizlidir ;D

Eeee bende onu diyorum...
Sen beni tanımadan bu receteyi BEDAVA paylaşmışsın ve YIL 2012 yani insanların çıkarı olmadan;
a harfini büyük A olarak yazmayacağı bir yılda....

Başka sözüm yok!
Senin postun habersiz siliniyorsa;
Beni silin Lütfen;
3. yazışım bu...
100 bin üyeli Gezenbilir forumundan bahsediyorum...

Benim bedavadan bilgi öğrenebileceğim insanlar yoksa;
Bu forumu kaave muhabbetine çevirmeye çalışanlarla BİR OLMAM...

Etiketler

Neyse hayırlısı olsun.. Uykum geldi ben yatacağım. Umuyorum mesajların silinmesini sebebiyle bildirirler.. Sedat abiyle de bu konuyu ayrıntılı bir şekilde görüşeceğim zaten .

cenkcc' Alıntı:
Konu asıl benim için şimdi başladı sizin için kapanmış olsa da kim haklı kim haksız bence bu ikimizin arasında halledilecek bir konu değil 3 sayfa silinmiş mesaj var o konuyla ilgili yazık değilmi o insanların yazdıklarına verdiği emeklere ben haklıda olsam haksızda olsam 3 sayfa yazan kişilerden özür dilerim şahsım adına onca emek verip yazdıklarını birimizin hatası yüzünden toptan sildiğiniz için.

üstad başıboş köpeklerin parçaladığı hayvanlarla ilgili resim vs bir topic açın.bende şile köylerinde avcıların vurduğu terkedilmiş hayvancağızların resimlerini eklerim.bazı üyeler araç resimlerini paylaşırken üzerine 10 larca ölü kuş olanları özellikle paylaşıyolar.bide avrupa offroadçılarının kaya yarık geçişi için kullandıklarına benzer ön rollbara ek parçaya domuzluk denmeside avcılıkla ilgili bir şey herhalde.aslında hepinizin ortak noktası doğa sanırım.abartılmadan yapıldığında katliama döndürülmediğinde teyp,lamba vs gibi alicengiz oyunlarına girilmediğinde sanırım kimse avcılığa kimse birşey demiyor.kürşad bey i şahsende tanıyorsunuz anlaşılan.kırgınlığa gerek yok zannediyorum

Murat bey,
Kesinlikle haklısınız daha öncede yazdım her yerde olduğu gibi avcı adı altında geçinen birsürü kendini bilmez var katliam yapıp övünen defalarca kavga ettim jandarmalara şikayet ettim gece projektör ile dolaşanları ben hem avcı hem balıkçı hemde off-road sevdalısıyım ve doğal olarakta doğa aşığıyım asıl sorunumuz kırgınlık falan değil konular karıştı birbirine geldi burada toplandı şayet burası sosyal bir paylaşım sitesi ise kişilerin keyfi olarak yazılanları hoşuna gitmedi yada sevmediği bir konu ile ilgili diye silmesi tartıştığımız konu bu burada yazan çizen birçok insan var soğal olarak sanal ortamda herkes kaptan herkes en iyisini biliyor gerektiğinde hiç birşey bilmesede google yardıma yetişiyor oda anında usta yapıyor o kişiyi atıyor tutuyor küfür ediyor kavga çıkartıyor işte moderatör o anda devreye girip gereğini yapıyor ama ortada ne küfür ne hakaret var iken mesajların keyfi olarak silinmesi pek hoş olmuyor.İnsanlar emek harcayıp yazılar yazıyor bilgiler sunuyor karşılık beklemeden maddi yada manevi bir fayda beklemeden ama birisi geliyor hoşuna gitmeyen şahıs yada konu hoooppp siliyor biz buna tepki veriyoruz askerdeki gibi ver onbaşı pırpırını general sansın kendini orduyu yönetsin yok öyle bir şey.

Sonuçta medeni insanlarız kavga gürültü edecek halimiz yok baktık olmadı verilen cevaplardan tatmin olmadık olana kadar uğraşırız yok olmadı ucunda ölüm yokya herkes gibi bizde siliniriz buradan......

jeep' Alıntı:
Yazdıklarım bir gurubun hoşuna gitmedi, ve moderatör bir arkadaşlarından rica ettiler şunları sil dediler. O arkadaş ta sildi. Derin devlet gibi. Sorgu yok sual yok.. Reha abi hadi söyle keyfi silinmiş de. Biz de işimize bakalım. Ya da bu işi yapan forum kurallarını ihlal ettiği için moderatör olmasına rağmen forumdan YASAKLANMIŞTIR deyin. Kulunuz köleniz olalım mecazen de olsa...
Selamlar
şuanda yurtdışındayım ve şikayetinizi görünce konuya dahil oldum ve Sedat'a mesaj attım "bilgin var mı?" diye.. Ve daha önce de belirttiğim gibi, "keyfi" bir mesaj silme olacağına da "inanmıyorum".. Ancak, henüz yeterli bilgim olmayan bir konuda da "keyfi silinmiştir" şeklinde fikir beyan edemem.. reha

reha' Alıntı:
Selamlar
şuanda yurtdışındayım ve şikayetinizi görünce konuya dahil oldum ve Sedat'a mesaj attım "bilgin var mı?" diye.. Ve daha önce de belirttiğim gibi, "keyfi" bir mesaj silme olacağına da "inanmıyorum".. Ancak, henüz yeterli bilgim olmayan bir konuda da "keyfi silinmiştir" şeklinde fikir beyan edemem.. reha

Bu kadar efendi bir şekilde tavrınızı ve sabrınızı koruyabildiğiniz için;
Size ayrıca, özel bir teşekkür ederim.
Sadece bu post için değil...
Tüm postlarınızda aynı efendilikseniz;
sizden öğreneceğim çok şey var......

Ama ben hala geçerli bir neden veya üyeliğimin İPTAL'ini istiyorum...

Arkadaşlar,
nacizane bir yorumum olacak.. Gördüğüm, kırgınlık/dargınlık olduğu zaman hemen "mesajımı da silin" türünde tepkiler yazıyorsunuz... Hakikaten sizce bu kadar mı basit? Bakın şuanda yurtdışı seyahatteyim, işim gücümü bir tarafa bıraktım "aman nasıl olur da, birbirimizi daha fazla kırmayız?" diye dert ediyorum... ve gördüğüm bu derece sert yorumlar beni üzdü açıkcası. Bu yazışmalardaki HİÇ KİMSEYİ tanımıyorum, tanışmadım, hepiniz benim için birsiniz ve bence hepimiz makul insanlarız.. Ama lütfen bu kadar da basite indirgeyerek tepki göstermeyin isterseniz.. tabii yine de siz bilirsiniz. sadece "bir de böyle düşünseniz" demek istedim. herkese iyi akşamlar, reha

cenk bey ben forum okuyucusuyum daha çok.ayrılanlarla ilgili yazdıklarınızda hemfikirim.ama moderatörlerin haklı olduğu inanılmaz şeylerde yaşandı siz daha iyi biliyorsunuzdur mutlaka.statik ip ile girdiğinden habersiz fake kimlikler yapıp işi kavga gürültüye dökmeye çalışanlar,bayan nikiyle girip kendini komik düşüren bir sürü insan geldi geçti.sırf otomobilini satmak,servisinin reklamını yapmaya çalışan günübirlik üyeler var.4x4 gören insanlar gezenbilirciler geliyor diyor gezenbilir markalaştı.hatta belki okumuşsunuzdur yükseltilmiş bir 4x4 tarafından sıkıştırılan biri gezenbilirci beni ezmeye kalktı diye mesaj yazmak için üye olmuştu.burasıda memleketin küçük bir kopyası.her seviyeden insan var.bazen benimde içinde olduğum bir grup insan tansiyonu yükseltiyor ve topici açan moderatöre şikayet ediyor.yada takipçilerden bir,.ve moderatör en kısa sürede gerginliğe müdahale için genelde mesaj siliyor.yoksa başlık kilitlenmek zorunda kalıyor.sizin başınıza geleninde size özel bir durum olmadığını,anlık çözüm için mesajların silindiğini umalım.yoksa konunun kişiselleşmesi vs vahim.sizin gibi kürşad bey gibi göktuğ bey gibi demirbaşların forumda kalması gerekli.bazı tartışmalarda nerdesin nadir bey ,tuğsan moral dediğimiz oluyor.bilir ler giderse gezen ler kalır forumda.tadı kalmaz forumun

ict3055' Alıntı:
Çağrı bey,
inanırmısınız, üyelik nasıl iptal edilir bilmiyorum.. Ama , bakın bu kadar mesajınız ile katkıda bulunmuşsunuz.. hiç mi bu forum size bir katkıda bulunmadı yada başkasına katkıda bulunmanıza olanak sağlamadı..

Tabii ki, kararınıza saygım sonsuz.. Nasıl içiniz rahat edecek ise o şekilde davranmalısınız.. Ama "öfke ile" bırakıp gitmek sanki "çözüm değil" gibi geliyor bana... ama dediğim gibi, bundan gayrısını yazmak söz konusu olamaz.. iyi aksamlar dilerim, reha

ict3055' Alıntı:
Bu kadar efendi bir şekilde tavrınızı ve sabrınızı koruyabildiğiniz için;
Size ayrıca, özel bir teşekkür ederim.
Sadece bu post için değil...
Tüm postlarınızda aynı efendilikseniz;
sizden öğreneceğim çok şey var......
Çağrı bey,
estafurullah.. hepimiz aklı selim ve katkıyı seven ve de aynı hobiye "gönül vermiş" kişileriz.. Sadece, ben vakti zamanın da "fevri davranmalarımın" tatsız ve faydasız sonucu çok gördüm ve "kendime hep telkin ettim" .. konuşarak çözülemeyecek hiçbirşey yok diye.. selamlar, reha

ict3055' Alıntı:

hocam sakın yanlış anlamayın.sadece hatırlatma için konuyu gündeme getiriyorum.bir unimog un arka tekerinin artikülasyon denemesi ağaçta yapılan bir resim paylaşılmıştı.benimde içinde bulunduğum bir kaç kişi olacak şeymi vs muhalefet ettik.ve siz anında ben dostumun adı doğa düşmanı olarak geçmesin bu mesajlar silinsin diye tepkide bulunmuştunuz.yanlışmı hatırlıyorum.belki göktuğ beyin başına gelende böyle bir tepki sonrasıdır .yanlış hatırlıyorsam özür dilerim

reha' Alıntı:
Çağrı bey,
estafurullah.. hepimiz aklı selim ve katkıyı seven ve de aynı hobiye "gönül vermiş" kişileriz.. Sadece, ben vakti zamanın da "fevri davranmalarımın" tatsız ve faydasız sonucu çok gördüm ve "kendime hep telkin ettim" .. konuşarak çözülemeyecek hiçbirşey yok diye.. selamlar, reha

Kesinlikle Gezenbilir benim hayata farklı bakmamı sağlayan Forumdur.
Bunu her yerde söylerim...
Gezenbilir=Sevenbilir...

Ancak, benim burada bilgi öğrendiğim ve bu konularda ülkemizde bu bilgileri başka kişilerden bulamayacağım;
tarzı 5 yıldır değişmemiş bir kişinin gereksiz yere postları siliniyorsa;

Ben öğrenmek ve öğrendiklerimi paylaşmak için varım.
Off Road'u sevdiğim için buradayım....

Tek demek istediğim bu Reha Bey...

tyt.fan' Alıntı:
hocam sakın yanlış anlamayın.sadece hatırlatma için konuyu gündeme getiriyorum.bir unimog un arka tekerinin artikülasyon denemesi ağaçta yapılan bir resim paylaşılmıştı.benimde içinde bulunduğum bir kaç kişi olacak şeymi vs muhalefet ettik.ve siz anında ben dostumun adı doğa düşmanı olarak geçmesin bu mesajlar silinsin diye tepkide bulunmuştunuz.yanlışmı hatırlıyorum.belki göktuğ beyin başına gelende böyle bir tepki sonrasıdır .yanlış hatırlıyorsam özür dilerim

Evet ama cümlede bir kelime yanlıştır...

siz anında ben dostumun adı doğa düşmanı olarak geçmesin bu mesajlar silinsin diye tepkide bulunmuştunuz.

DEĞİL

benim KÜLÜBÜMÜN adı doğa düşmanı olarak geçmesin, bu mesajlar silinsin diye tepkide bulundum ki; Bu külübün ADI BOLOFF tur...

Ve asla doğa sevgisini, zararını ve saygısını kaybetmeyen bir kulüptür...

Aynı konu açılsın aynı yazıları gene yazarım...

Hatta O ağacın ne ağacı olduğundan, Köklerinin kaç yıllık olduğundan, Kabuğunun nasıl bir güçte olduğundan VE;
Dileyen varsa, o aynı ağaca iki tane "ZİRAAT MÜHENDİSİ" imzasıyla zararsızdır raporu getirebileceğimden de Bahsetmiştim...

Hatırladınız mı ¿¿??¿¿

ict3055' Alıntı:
Evet ama cümlede bir kelime yanlıştır...

siz anında ben dostumun adı doğa düşmanı olarak geçmesin bu mesajlar silinsin diye tepkide bulunmuştunuz.

DEĞİL

benim KÜLÜBÜMÜN adı doğa düşmanı olarak geçmesin, bu mesajlar silinsin diye tepkide bulundum ki; Bu külübün ADI BOLOFF tur...

Ve asla doğa sevgisini, zararını ve saygısını kaybetmeyen bir kulüptür...

Aynı konu açılsın aynı yazıları gene yazarım...

Hatta O ağacın ne ağacı olduğundan, Köklerinin kaç yıllık olduğundan, Kabuğunun nasıl bir güçte olduğundan VE;
Dileyen varsa, o aynı ağaca iki tane "ZİRAAT MÜHENDİSİ" imzasıyla zararsızdır raporu getirebileceğimden de Bahsetmiştim...

Hatırladınız mı ¿¿??¿¿

hatırladım ,ondan yazdım.şahsen tanıdığınız biri offroad doğa temizlik vs konulu bir başlıktı.neyse konu dağılsın diye yazmadım.sadece silinsin diye ısrarlı bir tepki koydunuz ve resimleride eleştiren mesajlarıda sildirdiniz.belki haklıydınız belki moderatör sizi kırmak istemedi.ben hakaret ve küfür olmadıkça mesaj silinmesine karşıyım.göktuğ beyin yaşadığıda hasbelkader böyle bir şey olabilir.nerenin offroad klübünü eleştirdi ise vs belki benzer bir şekilde silindi mesajları.ben sizin göktuğ beyin kısaca demirbaş karakterlerin forumu taşıdığınızı düşünüyorum.anlık tepkilerle kişiler yüzünden foruma küsmemeniz gerek derim.

tyt.fan' Alıntı:
hatırladım ,ondan yazdım.şahsen tanıdığınız biri offroad doğa temizlik vs konulu bir başlıktı.neyse konu dağılsın diye yazmadım.sadece silinsin diye ısrarlı bir tepki koydunuz ve resimleride eleştiren mesajlarıda sildirdiniz.belki haklıydınız belki moderatör sizi kırmak istemedi.ben hakaret ve küfür olmadıkça mesaj silinmesine karşıyım.göktuğ beyin yaşadığıda hasbelkader böyle bir şey olabilir.nerenin offroad klübünü eleştirdi ise vs belki benzer bir şekilde silindi mesajları.ben sizin göktuğ beyin kısaca demirbaş karakterlerin forumu taşıdığınızı düşünüyorum.anlık tepkilerle kişiler yüzünden foruma küsmemeniz gerek derim.

Ben çok farklı şeylerden bahsediyorum, sizde öyle...
Boloff'un Gezenbilir için değerini; Veya Gezenbilir'in Boloff için değerini dilerseniz forum yöneticilere sorun...
Ondan sonra neden kulübümün bu şekilde bir başlık altında anılmasını istemediğimi anlarsınız...

LAKİN;
Eğer kişisel şeyler konuşmak isterseniz, özelden msg atın;
yada face, msn gibi sosyal yerlerde özelden konuşalım!
İnanın tatlıya bağlarız ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri