Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?
ilk başta rahatsızlıgı olan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
Madem hazır konu acılmişken bende rahatsız oldugum bi konuyu paylaşmak istiyorum.
Ben satış ilanı acmadan 1 hafta öncesinden mod arkadaşımızın birisine konu acmamın uygun olup olmadıgını sordum malesef cevap vermedi.(sebebini biliyorum bizim başka işimiz gücümüz yokmu anlayışlı olun biraz lütven her mesaja nasıl yetişelim)
Estgf öyle demek istemedim elbette herkesin işi olabilir.
Ben satış ilanlarında olan ilanları görünce bende bi ilan actım.Özellikle altına not düştüm burası off road ve doga severlerin oldugu bir ordam ben ise tekstil alanında ilan actım olurda sakınca gören arkadaşımız olursa konuyu silebilir yazdım.
Aynı gün konum silinmiş.Silenin canı sağolsun ne diyeyim.Sadece niye silindi kücük bi mesaj yazması cokmu zor.
Ben ilan panosunda ilan kurallarına aykırı ,tamamen sıfır ürün ve ticari cıkar gözeten ardı ardına satışa ilanı acmış on küsür konunun linkini başka mod arkadaşımıza gönderdim.
Bu ilanlar ilan kuralına aykırı degilmi diye.Malesef aradan 1 aydan daha fazla zaman gecti hala cevap yok.
Onunda canı sağolsun elbet başka işleri vardır.
Durum böyle olunca ister istemez insanın aklına söylemek istemedigim, söyleyenlerede hak verdigim bir durum oluşuyor.
Yanlış anlaşılmak istemem ama ilan panosu başlıgıyla ilgilenen ve konu acanlara hep tatlı dil ile uyaran gerekirse editleyen bir tek sedat beyi görüyorum.Başka mod arkadaşlar hiçmi ilgilenmiyor.
Birde reha bey var her zaman yardım sever ve kibar.
Herkesi bir tutayamayız ama bazı mod arkadaşlar sadece egosunu tatmin ediyor havası hisetiriyor bizlere.Yorum yazmaya bile cekiniyoruz.
Saglıcakla kalın.