Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,141
Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

Arkadaşlar sanırım 3-5 ay seyahat etmem ve dağcılık faaliyetlerim askıya alınacak gibi.

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Aralık 2011'de yaptırtmış olduğum Biyonik Kulak tahlillerinden sonra beklediğim haber bugün geldi.

Yarın son tahliller yapılacakmış.

Son tahlil sonuçları da olumlu olursa Perşembe ya da Cuma günü ameliyat olacağım.

Ameliyat sonrası 4- 5 gün hastane de kalma durumum var.

Evimde de net bağlantısı olmadığı için 10 15 gün forumdan ayrı kalacağım.

Bu zaman içinde tüm arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum.

Etiketler

jeep' Alıntı:
geçmiş olsun.. acil şafalar dilerim..

Teşekkürler Göktuğ,
29 yıl sonra gelecek Şifa. :smiley:

11+29=40 Yaş.

Kasif' Alıntı:
Murat Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz. Gözün arkada kalmasın foruma biz bakarız ;D

Sağol Hakan.
Ben gelinceye kadar ortada tatlı kalmayacak gibi.
;D

Tempus' Alıntı:
yok yok Maraşta da Yaşar pastahanesi (ismi yanlış hatırlamıyorsam dondurması meşhur) iyidir dondurmalı yeriz ordada :smiley: Sende kebapları yiycez :smiley:
Zaten gelince yarışlara ve oyunlarımıza yiyecez kebap da baklavada dondurmada ama simdiden de istersen istediğin madodan adıma alabilir veya istediğin adrese salabilirim , ama yerinde yemenin tadı bambaşka yani 26 mAyista

servet jeep' Alıntı:
kürşat bey dilerseniz adres verin hemen göndereyim baştacısınız

çok teşekkürler oraya gelip yemek için bahane olsun siz yollamayında :smiley:

alpkaptan' Alıntı:
Zaten gelince yarışlara ve oyunlarımıza yiyecez kebap da baklavada dondurmada ama simdiden de istersen istediğin madodan adıma alabilir veya istediğin adrese salabilirim , ama yerinde yemenin tadı bambaşka yani 26 mAyista

yok gelip orda hoş sohbet güler yüzlü dostlarla yemedikçe napayım ben , yemek bahane muhabbet önemli :smiley: çok saolun ama onore ettiniz

Tempus' Alıntı:
yok gelip orda hoş sohbet güler yüzlü dostlarla yemedikçe napayım ben , yemek bahane muhabbet önemli :smiley: çok saolun ama onore ettiniz
Bekliyoruz o zaman hatırlarsanız gecen yıldan verilmiş sözünüz vardı zaten ve bütün dost ve arkadaşlarınizla beraber

TezzMertek' Alıntı:
Arkadaşlar sanırım 3-5 ay seyahat etmem ve dağcılık faaliyetlerim askıya alınacak gibi.
Eyvaaah... Murat kardeşim "tenefüse bile çıkmayan" öğretmen olacak yani.. yandık ki, ne yandık..
Neyse Murat'ım.. sen acil iyileş.. senin yanına leptap veririz ... acil şifalar dilerim
sevgiler, reha

TezzMertek' Alıntı:
İnşallah iyi sonuçlar alırsın dualarım seninle ALLAH yardımcın olsun ,Murat bey 15 gün yokmuş dilediğimiz gibi yazarız :D :D :D

Geçmiş olsun Murat bey. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Not: Konuyu takip ettiğim de hazır ortaya çıkmışken, sorunun tatlıya bağlanmış olmasına sevindiğimi dile getireyim.
Selamlar.

TezzMertek' Alıntı:

reha' Alıntı:
Eyvaaah... Murat kardeşim "tenefüse bile çıkmayan" öğretmen olacak yani.. yandık ki, ne yandık..
Neyse Murat'ım.. sen acil iyileş.. senin yanına leptap veririz ... acil şifalar dilerim
sevgiler, reha

Valla aklımda bu durum. Sedat bir sponsorluk bulup bana laptop mu leptop mu her nasıl yazılıyorsa ayarlamalı.
:smiley:

Bu arada bugün ğlen taburcu oldum.
Ameliyatım başarılı geçti.
Kafatasına evet evet kafatası :smiley: yerleştirilen cihaz başarı ile takıldı.
Sorun yok şu an için.

Lakin ses alıcı parçası için 1-1.5 ay beklemem gerekiyormuş. Yurt dışı orjinli vs vs.
Perşembe günü dikişlerim alınacak.
29unda kontrole gideceğim.

Alıcı parçasından sonra da 29 sene sonra inşallah duyacağım arkadaşlar.
Böylece kamplar da sus pus olmama gerek kalmayacak.

Hoş rahatlıkla konuşabiliyor olsamda sesleri işitemiyorDUM.

Görüşmek üzere.

TezzMertek' Alıntı:
Valla aklımda bu durum. Sedat bir sponsorluk bulup bana laptop mu leptop mu her nasıl yazılıyorsa ayarlamalı.
:smiley:

Bu arada bugün ğlen taburcu oldum.
Ameliyatım başarılı geçti.
Kafatasına evet evet kafatası :smiley: yerleştirilen cihaz başarı ile takıldı.
Sorun yok şu an için.

Lakin ses alıcı parçası için 1-1.5 ay beklemem gerekiyormuş. Yurt dışı orjinli vs vs.
Perşembe günü dikişlerim alınacak.
29unda kontrole gideceğim.

Alıcı parçasından sonra da 29 sene sonra inşallah duyacağım arkadaşlar.
Böylece kamplar da sus pus olmama gerek kalmayacak.

Hoş rahatlıkla konuşabiliyor olsamda sesleri işitemiyorDUM.

Görüşmek üzere.

bazen duymamak iyi oluyor bu lüksünü kaybettin ;D ;D ;D

geçmiş olsun tekrar :smiley:

Benim korkum da bu zaten.
Toplum içinde gereksiz konuşmaları duymak ve sinir katsayımın tavan yapması.
Şansıma 6 senedir burada ki moderatörlük sayesinde bu tarz konuşmalara efsunlu hale gelmiş olmam.

Sağol Kürşad.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR