yol' Alıntı:Sağolasın Çağrı kardeşim... Bu arada İrfan abiye de söyledim. Ocak ayında çektiklerimiz Bolu için değil, bizim kamp içindi... Bolu ve Boloff için ayrıca geleceğiz
ufukozkan' Alıntı:ben şu çağrıyı bi dövüpde geleyim
jeep' Alıntı:Çağrı kardeşim sende sakin ol hele ;D 318 V8 garajda kupa bekler .. Hafif bir M38 peşindeyim. Daha yapacak çok iş var..
Tempus' Alıntı:Çağrı yorma bizi kendi kendini döv
ict3055' Alıntı:Ben dağa çıkıyom şimdi beni doğa ana dövsün en iyisi
sayın goktug baskanım ve sevgılı moderatorler k.maras offroad dernegı MAROFF 2010 yılında kurulmasına karsı 2 yıldır gerceklestırdıgı 5 adet bolgesel etkınlıgın ıcerısınede bu yıl genıs katılımlı bır etkınlık yapma kararı almıstır ,26 mayısta bır cok offroad klubunun katılacagı bır etkınlık yapacagız ,bunun ıcınde bız hıc bır zaman tartısmaların ıcınde olmadık ,bazen ufak tefek takılmalar olsada bunlar hosgoru dahılınde olmustur , 35 uyelı dernegımızde 10 kadar arkadasımızla yolarımız ayrılmıs kendılerıne yenı bır olusum kurmuslardır.belkıde goktug baskanın olayları bılmeden o aradaslarımın sozculunu yapmakta 12. ayda facebook sayfasına yazdıgı ve ıkı yıldır hep sozunu etdıgı halde gerceklestıremedıgı etkınlıgın uzuntusuyle boyle hos olmayan seylerle gercek dostlarını ıtham etmekte uzmektedir ,hıc bır zaman vadtedıklerımızle kımseyı cagırmadık ,sarsılmaz dostluklarımızla butun arkadaslarımıza kapılarımızı sonuna kadar actık ve bu organısazyondanda yuzumuzun akıyla cıkar .goktug baskanımızın ısallah bır gun yapmayı planladıgı etkınlıgıde evsahıbı gıbı elımızden gelen gayretle yardım edecemızı belırmek ısterım , etkınlık sayfası bırılerının hesaplasma veya bırıylerıyle ıç meselelerını tartısma yerı degıl guzelıklerı gercek dostlukları paylasma yerıdır ,eger gercek ten goktug beyı kırdık veya baska arkadasları yanlıs anlasılmayla uzdukse sahsın ve dernegım adına ozur dılerım ,kol kırılır yen ıcınde kalır surda bır avuc ınsanız paylasılamayan ve kıskanılacak hıc bır seyın olmadını soylemek ısterım, bu burada bu konu hakında son yazısım ,tekrar hepınızı saygıyla selamlar ve bu konun burada kapatılmasını sız degerlı dostlarımdan rıca ederımjeep' Alıntı:Offroad etkinliği olarak onlarca organizasyona katıldım. Gezenbilirde hep beraber paylaşımını yaptık. Beğendiğimiz yönlerini yazdık. Eleştirdik. Hatta 2008 de Fatsa Jeep şenlikleri için demediğimi bırakmadım. Organizatörlere "yapmayın bir daha" bile dedim. Mesajlarım hala duruyor.. Silinmedi.
Maroff un organizasyon yapması ile alakalı sorunumuz yoktu. Hatta gitmeyi planlıyorduk.
Fakat sayın Başkanları Sefa Bey in bundan 3-4 ay önce Gaziantep gurubunu Başkonuşta ağırlamış olmalarını,(kendisi yoktu bile) kendilerinden ayrılan gurubun yani Karoff un Gaziantep e gelip bizim de onlara bir öğle yemeği yedirmemize engel bir durum teşkil edeceğini düşünmüşler. Yani Maroff dışında başka bir gurubun varlığı ve bizim bunlara ikramda bulunmamız anladığım kadarıyla Maroff için büyük rahatsızlık. Konu sizin iç meseleniz dedik. Müdahil olmayalım dedik.
Şimdi şunu merak ediyorum. Maroff un yaptığı organizasyona katılıp. Yiyip içeceğiz. Bunun 6 ay sonra başımıza kalkılmayacağının garantisi var mıdır? Bu riske artık giremem.
Bunları yazdım diye mesajlarımın silinmesinin haklı bir gerekçesi olduğunu düşünmüyorum. Olumsuz hiç mesaja tahammül yok. Moderatör bulunuyor. Mesaj siliniyor. Her şey süt liman.
O zaman konuyu açana yetki verilsin hoşuna gitmeyen bütün mesajları silsin. Artıları ve eksileriyle bir organizasyon değil de, vaadedilenlerle bir organizasyon. Ne kadarı gerçekleşir bilemem. Ama Maroff bu işin altından yüzünün akıyla çıkacaktır. Bunu da söyleyeyim.
Gezenbilir e 5 yıl emek verdim. Bir anda çekip gitmek kolay değil. Yönetici arkadaşlardan gerekli açıklamaları yaptıklarını düşünüyorum. Hepsine teşekkür ediyorum.
Çağrı kardeşim sende sakin ol hele ;D 318 V8 garajda kupa bekler .. Hafif bir M38 peşindeyim. Daha yapacak çok iş var..
ilginiz için tsk ler bız olayı tatlıya bagladık , hepımız olgun ve bu ıslerı hobı ıcın yapan kultur duzeyı yuksek bır grup ınsanlarız ,bzen yanlıs anlasılmalar ve turkce gıbı nereye cekersen oraya gıden bır dılın azızlıgı belkıde , hepınıze sonsuz sevgıler saygılar .....TezzMertek' Alıntı:Mesajları silen benim.
Dikkatinizi çekiyorum " Mesajları " konu içinde yazılmış ve sayfanın tartışmalara doğru gitmesine sebep olacak tüm mesajları gelen istek doğrultusunda ( Sedat'ın da bahsettiği gibi) sildim.
Bu silme esnasında hiç kimseye bir ayrıcalık tanımadım. Tanıyamam da. Zaten konu içersinde yazışmaları bulunan hiç bir arkadaşımızı yakından tanıdığım yok.
Silme nedenim güzel paylaşımlarımızın olduğu Gezenbilir'i bir tartışma platformuna değil paylaşım platformuna doğru devam etmesini sağlamak.
Gezenbilir sizlerin (üyelerimizin) olmasına rağmen forumun disiplini ve düzeni biz moderatörlere aittir.
Zaman zaman sizleri kıracak uygulamalarımızın olması doğaldır. Bu durum sizlere ön yargı ile baktığımızdan ya da adam kayırdığımızdan kaynaklanmamakta sadece forumun paylaşım işleyişinin devamını sağlama amacı gütmekdetir.
5 mesaj yazan ile 5000 mesaj yazan üyeyi aynı kefeye koymasak da paylaşım platformumuzu tartışmaya döndürecek her mesajı silmemizi anlayış ile karşılayacağınıza eminim.
Mesajları sildikten sonra ilgili kişilere özel mesaj ile haberdar edebilirdim ama zaman.?? ve ayrıca o konu içinde 3-4 kişiye ait 8-10 mesaj silindiği için herkesin neler olduğunu anladığını düşünmüştüm.
Görüyorum ki bunu düşünmek hatalı imiş.