Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,141
Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

jeep' Alıntı:
Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim.
alpkaptan' Alıntı:
ilginiz için tsk ler bız olayı tatlıya bagladık , hepımız olgun ve bu ıslerı hobı ıcın yapan kultur duzeyı yuksek bır grup ınsanlarız ,bzen yanlıs anlasılmalar ve turkce gıbı nereye cekersen oraya gıden bır dılın azızlıgı belkıde , hepınıze sonsuz sevgıler saygılar .....

Tatlı mı hani nerede.? Olsa da yesek şöyle güzel bir baklava.
;D

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Rica ederim.
Tatlı mı hani nerede.? Olsa da yesek şöyle güzel bir baklava.
;D
26 mayısta gelırsenız etkınlımıze maras dondurması baklava yarıs eglenceye doyarsınız ,kahraman kentın kahramanoffroad cıları olarak her zaman bastacıdır butun dostlarımız sedat bey gelıcek ıasallah

jeep' Alıntı:
Binin gelin buraya baklava neymiş dersiniz. Karşılaması gezdirmesi yedirmesi içirmesi benden :smiley:

sağol varol,
inşallah ,
Bu aralar atlayıp otobüse biraz fotoğraf çekip eş dost göresim var. Aslında cuma akşamı osmaniye ye giecektim de araba satış işi var sanıyorum bu hafta buralardayım.

ufukozkan' Alıntı:
sağol varol,
inşallah ,
Bu aralar atlayıp otobüse biraz fotoğraf çekip eş dost göresim var. Aslında cuma akşamı osmaniye ye giecektim de araba satış işi var sanıyorum bu hafta buralardayım.

Uğur abi geldi. gizliden kaçacaktı yakaladım. Yavuz abileri mutlaka alıp gelin bir gün.. laf diye değil ha. ciddi ciddi yazıyorum. Uçak 45 dakika sürüyor :smiley:

jeep' Alıntı:
Uğur abi geldi. gizliden kaçacaktı yakaladım. Yavuz abileri mutlaka alıp gelin bir gün.. laf diye değil ha. ciddi ciddi yazıyorum. Uçak 45 dakika sürüyor :smiley:

inşallah , haberleşiriz.

jeep' Alıntı:
Binin gelin buraya baklava neymiş dersiniz. Karşılaması gezdirmesi yedirmesi içirmesi benden :smiley:
sayın baskanım ve sevgılı meslektasım , bızde dahılmıyız bu dedıklerınıze , ;D ;D ;D zeytın dalı hatda gul uzatalım :D :D :D , bız ınsaat muhendıslerı saglam bınalar yaptımız gıbı saglam dostları ne kaybederız ne vazgecerız ??? ??? ???

oyunlar için gidilmez onca yolda baklava için düşünmek lazım ;D

Sırtı açık rus yerine baklava fotoğrafı koysaydınız daha etkili olurdu. ;D Ali Osman Kardeşim zeytin dalına filan gerek yok, düşman ülkelerin insanlarımıyız. Sinirleniyoruz arada neye sinirlendiğimizi de söylüyoruz. İçimizde kin nefret yok allaha şükür. Sıkıntı etmeyin :smiley:

Sayın Kürşad Başkanım ( başkanlık moda ya ) maraşlılar tatlıdan pek anlamazlar, şenlikten önce antep e uğramanız gerekecek. Tatlının üzerine dondurma yersiniz ama ;D

jeep' Alıntı:
Sırtı açık rus yerine baklava fotoğrafı koysaydınız daha etkili olurdu. ;D Ali Osman Kardeşim zeytin dalına filan gerek yok, düşman ülkelerin insanlarımıyız. Sinirleniyoruz arada neye sinirlendiğimizi de söylüyoruz. İçimizde kin nefret yok allaha şükür. Sıkıntı etmeyin :smiley:

Sayın Kürşad Başkanım ( başkanlık moda ya ) maraşlılar tatlıdan pek anlamazlar, şenlikten önce antep e uğramanız gerekecek. Tatlının üzerine dondurma yersiniz ama ;D

yok yok Maraşta da Yaşar pastahanesi (ismi yanlış hatırlamıyorsam dondurması meşhur) iyidir dondurmalı yeriz ordada :smiley: Sende kebapları yiycez :smiley:

Tempus' Alıntı:
yok yok Maraşta da Yaşar pastahanesi (ismi yanlış hatırlamıyorsam dondurması meşhur) iyidir dondurmalı yeriz ordada :smiley: Sende kebapları yiycez :smiley:

Yaşar Pastanesi güzel şimdi. hakkını vermek lazım..

Konuyu Tatlıya Bağlamak dedikleri;
Bu olsa gerek...
Benimde canım tatlı istiyor...
Mersin'li yok mu aramızda; Kerebiç ısmarlasa bize :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR