küçük ağa
Zirve
Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?
SİLENBİLİR çıksın yazsın sebebinide izah etsin bu iş temizlensin
SİLENBİLİR çıksın yazsın sebebinide izah etsin bu iş temizlensin
tyt.fan' Alıntı:göktuğ bey farkında olmadan tilki kuyruğuna bastınızda çevreci bir adminmi gördü acaba.yoksa forum "silenbilir" olarakmı değişiyor
jeep' Alıntı:Silinen mesajlarımdan birisinde gazoff olarak etkinliğe katılma fikrimizi tekrar gözden geçireceğiz demiştim. Yedirip içirdiklerinizi başımıza kakmayın filan demiştim.
tyt.fan' Alıntı:yalnız konu çok egzantirik resimlerle başlamış onlar ahlaka mugayyir bulunmamış sizin düşüncelerinizmi sansürlenmiş
jeep' Alıntı:Bugün maroff offroad oyunları başlığına yazdığım çoğu mesaj silinmis.
Bana bilgi verilmedi.
Küfür şiddet cinsellik hakaret ve siyaset içeriği yoktu.
Ahbap çavuş ilişkisi mi var?
Tatmin edici muhatap bulamazsam, daha girme isteğim kalmadı.
burası Türkiye,bir fıkra yazacağım kusura bakmayın emniyet genel müdürlüğü İstanbul-Edirne arasında trafik kontrolünde hatasız araç kullanıp gelene ödül koymuş,beyaz bir şahin hatasız olarak ödülün verileceği kontrol noktasına ulaşmış,trafik başkomseri şoföre yaklaşmış beyefendi başlangıçtan itibaren bulunduğumuz noktaya kadar hatasız araç kullandınız ve bunun için konmuş para ödülünü hakettiniz buyrun 500 tl'yi demiş parayı şoföre vermiş arkasından sormuş bu parayla ne yapacaksınız diye adam cevap veriş hemen gidip kendime bir ehliyet alacağım demiş,o ara yan koltuktaki bayan müdahale etmiş aldırmayın memur bey benim herif bir iki tek attımı böyle abuk sabuk konuşur demiş,arka koltukta uyuyan yolcu uyanmış uykulu gözlerle lan ben size demedimmi çalıntı arabayla yola çıkmayalım,arka bağajdan büyük gürültü gelmezmi adamın biri bağırıyor bulgar hududuna geldikmi laaan diye Göktuğ bey sende dürüstlüğünün karşılığını mesaj silme olarak almışsınjeep' Alıntı:Abi 3 gün önce foruma gelen arkadaşlar benim mesajları sildirebiliyorsa demek ki yılların ve düzgünlüğün çok önemi kalmıyor..
ict3055' Alıntı:Arkadaşlar Şu an net bir yorum yazacağım...
Göktuğ Öztürk'ü hiç görmedim.
Hiç sohbet etmedim.
Sadece Gzb ve GazOff forumlarında CJ hakkında bilgi almak amaçlı laflar atmışımdır.
Ancak bu kişinin Gezenbilir'de attığı 5200 Adet postun hepsini okumuşumdur.
Bunu o kişiyi sevdiğimden değil, CJ'yi sevdiğim ve hakkında Türkiye'de alanda en bilgi sahibi olduğu 3-4 kişi arasında gördüğüm için okumuşumdur...
Adam 4 yıl önce CJ'sine 35 lastik takıp sonuç-zararlarını yazmış...
3 yıl önce SOA yapmanın artı ve eksilerini yazmış...
Şuan CJ'yi off road için modifiye edeceksek; Sadece Göktuğ abinin attığı postları okuyarak en iyi ask, diferansiyel, yükseltme, şanzıman tiplerini, oranlarını görebiliriz. Bunun nedeni; önümüze sunulacak tüm teklifleri kendisi denemiş ve Gezenbilir'de artı ve eksileriyle çıkar kaygısı gütmeden paylaşmıştır...
Aynısı; Land Rover için yapan abilerimizden de çok şey öğrendim...
Bu adamlar 5 yıl önce googlede düşünün Facebook yokkken bunları paylaştılar...
Bu kişi İnşaat Mühendisi; kör cahil bir adam değil...
Eğer bu kişinin Post'u siliniyorsa;
Lütfen beni şimdi silin...
Çünkü bundan 5 yıl sonra postları silinen ama geçirdiğimiz 5 yıl boyunca Dünya Kadar bilgi paylaşan bir insan olmak istemiyorum...
Ve tekrar altını çizerek bir şey yazıyorum...
Ben Göktuğ abiyi bir kere bile görmedim, internette iki msg'nin üzerinde hiç bir sohbetim yok. Bunları sadece CJ' sevdam yazdırdı...
jeep' Alıntı:Çağrı çok kibarsın teşekkür ederim.. Bende çoğu şeyi buradan öğrendim. CJ aşkımız bakidir ;D
cenkcc' Alıntı:Okumadığın için yada tamamen karşı olduğun için avcılığa kendi yorumlarını yazıyorsun birincisi ben açılsın demedim avcılıkla ilgili başlık bende avcı olduğum halde açılmasın taraftarıyım dedim forum yönetimine akıl vermiyorum yazımda yine okumadan cevap yazmışsın yada anlamak istediğin şekilde okumuşsun dikkat edersen merakımdan soruyorum yazmışım. Silinen mesajların kopyası serverda vardır şayet tamamen yok edilmemiş ise şehir çocuğu yada zengin züppe gibi bir tabir kullanmışsam tekrar yayınla o mesajları sonrasında hakaret davası aç benden tazminat iste sonuna kadar helal olsun diyorum asla öyle tabirler kullanmadım kullanmamda gereksiz yere bence yalan yanlış ithamlarda bulunmamak daha iyi olur derim.Hayvanlara ekmek vermek kötü birşeymi hayır değil elbet ama oradaki başıboş köpekleri besleyeceğimize zamanında hatırlarsan otistik çocuklar yararına yapılan rivadaki toplanmada sana demiştim mahmutşevketpaşaya gidelim başıboş köpeklerin parçaladığı sülünleri çullukları karacaları domuz yavrularının resmini çekelim beykoz belediyesine gidip şikayet edelim senin basın ayrıcalığını kullanıp gerekirse heryerde yayınlarız diye rest çekelim demiştim sende tamam ilgileneceğim demiştin ama 1 seneyi geçti halen ortada birşey yok gerçek bir hayvansever ve doğa sever olarak o köpeklere ekmek mama vermeye karşıyım onları belediyelere toplatıp hayvan barınaklarına koyup kısırlaştırılarak yaban hayatını korumayı tercih ediyorum ben 1 sene önce tamam dediğin bu işle ilgili bir gelişme varmı soruyorum ???
Gereği yapılır yazmışsın hani gereği yapıldımı mesaj silmek harici ??? ?
Senden rica ediyorum halep orada ise arşın burada yayınla yazılanları bakalım mevzuyu kim silinecek duruma getirmiş okusun herkes karar versin suçlu ben isem herkesin ortasında özür dilerim senden ama yok ben değilsem kestirip atan faşist bir yaklaşım ile ben karşıyım bu konuya bu konu açılırsa ben olmam burada diye yazan o zaman ne olacak kim düşürmüş olacak bu seviyeyi ???
Silmişsin silmemişsin umrumda değil istersen bunuda sil hatta tüm mesajları sil zaten silmekten gün geçtikçe azalan mesaj ve üye sayısı dahada düşer kaybedende bizler olmayız emin ol bu gidişle zaten kendin yazar kendin siler durumuna düşersin...
Evet Kürşat bey top sizde yok ettiğiniz başlığı düzeltmeden koyun bu topiğe görelim bakalım seviyeyi kim düşürmüş
ict3055' Alıntı:Abi yukarıda çıkar kaygısı gütmeden paylaşmışdır yazıyor...
Bu CJ aşkı değil, Off Road aşkı....
Ben CJ'yi şuan 10 numara modifiye etmeye hazırım.
Şanzımanı T....... ne olacak? - Biliyorum
Dingilller Dana..... ne olacak? - Biliyorum
CJ8'i off road için yapmakla, CJ5'i hazırlamanın artı ve eksileri nelerdir? - Biliyorum
Ayna Mahruti nedir, Ne işe yarar? Biliyorum
SOA denilen şeyin CJ'deki artı ve eksileri nelerdir? Biliyorum
35'de yetmedi 37 takalaım CJ5' eee peki ne olur? Biliyorum
Bak gördün mü? ???
Ben bu hataları yapmam.
Yukarıda yazdığım hatalar, direk PARA kaybıdır.
Ve sen bunu insanlar için önlemişsin....
NET: GÖKTUĞ ÖZTÜRK'ün yorumlarının silindiği GEZENBİLİR'den lütfen benide izinsiz olarak silin....