endy
LaNd RoVeR SeRiEs III - Discovery I 1995 3,9 v8ies
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması
Güzel bir buluşma olmasını dilerim
Güzel bir buluşma olmasını dilerim
2 Mustafa ELBAŞ 2006 Pajero 3.2 (HAKDANEFE)bcaliskan81' Alıntı:arkadaşlar 28 29 mayıs ve bolu herkese uygun gibi görünüyor. bolu offroad kulubü olarak sizleri bolu - sarıalan yaylası- saraycık göleti yanında mitsubishi marka buluşmasını yapmak için davet ediyoruz. göletin yanında bir pansiyon bulunmaktadır isteyen çadır kampı, isteyenler için pansiyon rezervasyonu yapılabilir. pansiyon fiyatını ve kapasitesitesini yarın bildireceğim. listeyi açıyorum. hadi hayırlısı
1 bülent çalışkan pajero 3.5 ( bcaliskan81) 2 büyük 2 çocuk 8 ve 12 yaşlarında
murat bey bu hafta sonu çok yakın hatta 28 29 mayıs da yakın ama elimizden geleni yapacağız artık sizi biz istediğiniz zaman ağırlarız.flink' Alıntı:29'u benim için sıkıntılı. başka bir tarih olursa heryere gelebilirim.
1 bülent çalışkan pajero 3.5 ( bcaliskan81) 2 büyük 2 çocuk 8 ve 12 yaşlarında
2- murat dallı L200 4x4 (flink) 2 yetişkin (istanbul)
bu haftasonu çokmu yakın bir tarih?
2 numaraya kendimi yazmıştım liste uzadı ama ben neden yokumHAKDANEFE' Alıntı:2 Mustafa ELBAŞ 2006 Pajero 3.2 (HAKDANEFE)
Tempus' Alıntı:1 bülent çalışkan pajero 3.5 ( bcaliskan81) 2 büyük 2 çocuk 8 ve 12 yaşlarında
2- murat dallı L200 4x4 (flink) 2 yetişkin (istanbul)
3- Taner Nalbantoğlu pajero 2600 cc. ( BURSA )
4- Kürşad Ergan Pajero 3.5 V6 (istanbul)
5-Mustafa ELBAŞ Pajero 3.2 (HAKDANEFE) İSTANBUL
Rica ederim.Ben mi bir yanlışlık yaptım acaba diye sordum.Kamp da görüşmek üzere..flink' Alıntı:Mustafa bey kusura bakmayın. Ben sizi farketmeden kendimi ikinci sıraya yazmışım. tekrar özür dilerim.
Bülent bey, davetiniz için çok çok teşekkürler.
Bolu halkının nekadar misafirperver olduğunu ve çok güzel bir doğaya sahip olduğunu( aladağlar yaylaları, yedigöller, abant gezdiğim yerler)biliyorum.
İstanbul'da yaşayan biri olarak, sizin şehrinize imreniyorum.
Ama bütün Mitsubisi dostlarıyla beraber olmanın tadının bir başka olacağını düşündüğüm için dir üzüntüm.
inşallah başka bir sefere görüşürüz diyelim.