Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,274
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

Katılmayı çok istiyordum fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle malesef gelemiyorum.

1 bülent çalışkan pajero 3.5 ( bcaliskan81) 2 büyük 2 çocuk 8 ve 12 yaşlarında
2- Taner Nalbantoğlu pajero 2600 cc. ( BURSA )
3-Mustafa ELBAŞ Pajero 3.2 (HAKDANEFE) İSTANBUL
4-umut öcal L200 4x4 Kocaeli
5- Şafak Gül pajero 2600cc İstanbul
6- murat balcı l200 4x4 ANKARA
7- Şafak Asparuk L200 4x2 (safakaspi) İstanbul

Etiketler

Sayı çok azaldı.. Bence buluşmayı İzmit çevresinde yapın , bizimde işimize gelsin. :D Şaka bir yana İstanbuldan gelecek arkadaşların sayısı çok olursa Boludan gelen arkadaşlarla orta yolu bulurlar,buluşma buraya doğru kayar. :smiley: Tarih verildiği sürece bir aksilik çıkmaz ise seve seve rehberlik ederiz. (Defenderımız var sizin için bir sorun yaratmaz ise tabii. :D )
Saygılar ,

Mitsubishi markası türkiye de neden hakettiği yerde değil diye düşünürdüm.Vah ki vah....Anlaşılan bundan sonra Land cılara,Toyota cılara,Suzuki cilere Pajerom ile yancı olacağız....

üzülmeyin mustafa bey hem isoff hem de andoff un etkinliklerine denk geldi . bizim araçlarımz herkesin imrendiği ama çaktırmadığı araçlardır. biz keyfini çıkaralım :eek: :eek: :eek:

Mesele değil Bülent bey bu organizasyon çok amatörce başladı zaten.Yahu etkinliğe 2 gün kala birisi de çıkıp demezmi arkadaşlar ne alemdeyiz,ne yapıyoruz,nasıl buluşacağız vb.yok arkadaş böyle bir sessizlik umursamazlık ne bileyim bir boş vermişlik neyse haddimi aştım ise bağışlayın..

Uzun zamandır hayalini kurduğum pick-up aracın L200 olmasında çok yararı olan sitenin bir etkinliğine 2 günlük aracımla katılmayı çok istiyordum ama galiba başka bir zamana kaldı.
Başka etkinlikte görüşmek üzereeee...

doğru söylüyorsunuz mustafa bey . bu organizasyonu ben bolu ya davet ettim ama forum yöneticileri sahip çıkmadı sonuçta burası onların ben onun için biraz pasif kaldım sunuçta gelinecek yer belli ben şimdi arada kaldım. kimse ben geliyorum da demiyor ben bugün kamp alanına gittim çok güzel bir yer ama yerler bayağı ıslak yarın da hava yağmurlu gösteriyor bakalım ne yapacağım

Uzun zamandır hayalini kurduğum pick-up aracın L200 olmasında çok yararı olan sitenin bir etkinliğine 2 günlük aracımla katılmayı çok istiyordum ama galiba başka bir zamana kaldı.
Başka etkinlikte görüşmek üzereeee...
şafak hanım aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız .araç konusunda doğru seçim yaptınız merak etmeyin

Arkadaşlar 18-19 Haziran da ANDOFF ARENA da Ulusal yarış yapacağız. Yarışımızda 1 tane L200 ve birden çok Pajero yarışıyor. Yarış araçlarının ne durumda yarıştıklarını zorlu koşullarda nerde ne zarar gördüklerini tespiti ve performanlarını görmek için Mitsubishi marka buluşmasını burda yapabiliriz. Tabi bu buluşma bizim kulübümüz içinde görsel olarak çok faydalı olur. Düşünürseniz 18-19 Haziran da Ballıkpınar ANDOFF ARENA ya hepinizi bekliyoruz.

Yarışa katılacak olan Mitsubishilerden bir kaçı :

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

1K8P4N3X7F5T8D3Y4F4B1N8E.jpg

1H3N2V7B4D6G4A3X1U4J2A5X.jpg

4W5J6K3H7U4C8P4P5A4M5N7W.jpg

4P8W5A2D7P7C3Y7S4S8I2R2S.jpg

mitsubishi marka buluşması yapıldı mı acaba

bununla ilgili bir bilgiye ulaşamdım

teşekkürler

bu girişime tekrar hayat verelim derim bence

buradan ufak bir organizasyon planlaması yapalım

ne dersiniz.

Ankara da çok güzel bir etkinlik alanımız var

Köylüde Offroad culardan memnun seyretmeyi seviyorlar

Ben bu alanda etkinlik düzenleyelim diyorum.

Burda araçların kırılma derdi yok, Kum Ocakları var

Çamur da müthi sakaygan ve batan zemini var

Sadece Ankarada enaz 15-20 tane mitsubishi ci var
Andoff cu arkadaşlarda var 10 arac

Ankara Grubu da Ok verirse bir fikir atayım ortaya

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79630.new

hadi arkadaşlar bir el atalım şu işe fedakarlık göstermeden bu iş olmaz taşın altına koyalım elimizi ve toplıyalım mitsubişhileri herkeze yakın bir yer belirliyelim araç sayısı ne olursa olsun yapalım bu işi en kalabalık katılım bölgelerine göre yeri belirliyelim derim hadi bakalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR