Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,264
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

arkadaşlar tarih yer ve katılım sayımız netleşemedi bu durumda ben affınızı rica ediyorum. umarım gelecek yıl şöyle görkemli bir mitsu şenliği yapabiliriz.

Etiketler

Sayın Arkadaşlar,

şimdilik sadece izlemede kalayım istedim,fakat bir şeye değinmeden edemedim maalesef..http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30801 da da göreceğiniz gibi bir organizasyona imza atmak adına, öncelikle zaman ve yerin yanlış olduğu kanaatindeyim. bu tarihlere gelinceye kadar fazlası ile geç kalındı.. şu anda gerçek anlamda bir, 26 Nisan 2009 buluşma katılımını toplama şansını bulamazsınız. kanımca erteleme kararı almak veya marka buluşmasından çok bir grub tanışması olarak güncelde tutma kararı almak çok daha doğru bir adım olacaktır.
madem ki böyle bir organizasyon yapılacak,hani nerede bu sitenin destekçi moderatörleri..?? marka buluşması ciddi bir girişimdir. kamplı olma şartından öte,daha merkezi bir yerde( en uygun mekan istanbul) daha makul ve ılıman havalı bir zamanda, günübirlik hareket ile sağlanması, katılım açısından istediğiniz beklentileri sağlamada yardımcı olacaktır. ama öncelikle bütün aktivitelerin durduğu bir anda karar verebilmek ve toplanabilmek..
sizler için yanlış düşünüyor olabilirim belki,lakin benimkisi tecrübeye dayalı nacizane bir fikirdi... af ola..!!

selamlar ve saygılar
Kemal Sarıgül

sayokan' Alıntı:
1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya-------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara ----------------------- 29/30 Ekim İnegöl
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul----------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
4 - Mitsubishi L200 Erhan OĞUZ İzmir
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul--------------------- Fark etmez zaman ve yer
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul-----------------------SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
9- Mitsubishi Pajero Bülent ÇALIŞKAN Bolu--------------------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
10-Mitsubishi L200 Tayfun Şahinöz Antalya
11-Mitsubishi Pajero Taner Nalbantoğlu BURSA -( BUROFF )-------29 / 30 ekim İNEGÖL
12-Mitsubishi Pajero 3.5 v6 A.Uğur İNAN ANTALYA(ANTOFF)------29 / 30 ekim İNEGÖL
13-Mitsubishi Pajero Bülent Cinci Bursa / İnegöl
14-Mitsubishi pajero 2006 Mustafa Elbaş ZAMAN MEKAN FARKETMİYOR

Selamlar

Aslında çok güzel olabilecek bir etkinlik sanki yapılamıyacak hale gelmiş. 29 - 30 Ekim bir çok etkinlik var, sonra Kurban bayramı geliyor. Kurban bayramı geçtikten mesela 15 gün sonrası için bir tarih ayarlanabilirmi ?
Yer belirlemek içinde Bolu - İnegöl yada başka bir yere karar verilebilir. önce etkinlik kamplımı olacak yada bölgede uygun otelmi bakılacak kararı verilir tecrübeli arkadaşlar bölgelerinde fiat ve bölge off road uygunluğu araştırması yapar ve maliyet çıkarırlarsa yer belirlemede referans oluşur. Şimdiden araştırmaya başlanırsa çok uzaktan gelmek isteyenleride yormayacak bir ortak nokta da tespit edilebilir. ve önünde saadece mitsubishi arması olan bütün araçlar davet edilir. Ama İzmir Ankara gibi yerlerden katılım olacaksa mesela Bolu yada İnegöl gibi bir yerde Hoş geldin, Tanıştık, Çamurda'da oynadık, hadi güle güle , iyi yolculuklar .Olmaz Kamplı yada Otel gibi yatılı veya ikisi birlikte bir etkinlik düzenlenmeli diye düşünüyorum. Birde kar yağarsa o zaman muhteşem olur. Benim off road ve kamp tecrübem yok ayrıca İstanbul Kadıköy deyim, dolayısı ile kendi bölgesi uygun ve bu tip organizasyon tecrübesi olan arkadaşların konuya bir el atması lazım gibi görünüyor.

Saygılar.

1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya-------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara ----------------------- 29/30 Ekim İnegöl
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul----------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
4 - Mitsubishi L200 Erhan OĞUZ İzmir
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul--------------------- Fark etmez zaman ve yer
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul-----------------------SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
9- Mitsubishi Pajero Bülent ÇALIŞKAN Bolu--------------------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
10-Mitsubishi L200 Tayfun Şahinöz Antalya
11-Mitsubishi Pajero Taner Nalbantoğlu BURSA -( BUROFF )-------29 / 30 ekim İNEGÖL
12-Mitsubishi Pajero 3.5 v6 A.Uğur İNAN ANTALYA(ANTOFF)------29 / 30 ekim İNEGÖL
13-Mitsubishi Pajero Bülent Cinci Bursa / İnegöl
14-Mitsubishi pajero 2006 Mustafa Elbaş ZAMAN MEKAN FARKETMİYOR
15-Mitsubishi L200 A.Ömer Bilgün Kadıköy/İstanbul Kurban Bayramından sonra Sapanca /Soğucak yaylası

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR