Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması
Sayın Arkadaşlar,
şimdilik sadece izlemede kalayım istedim,fakat bir şeye değinmeden edemedim maalesef..http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30801 da da göreceğiniz gibi bir organizasyona imza atmak adına, öncelikle zaman ve yerin yanlış olduğu kanaatindeyim. bu tarihlere gelinceye kadar fazlası ile geç kalındı.. şu anda gerçek anlamda bir, 26 Nisan 2009 buluşma katılımını toplama şansını bulamazsınız. kanımca erteleme kararı almak veya marka buluşmasından çok bir grub tanışması olarak güncelde tutma kararı almak çok daha doğru bir adım olacaktır.
madem ki böyle bir organizasyon yapılacak,hani nerede bu sitenin destekçi moderatörleri..?? marka buluşması ciddi bir girişimdir. kamplı olma şartından öte,daha merkezi bir yerde( en uygun mekan istanbul) daha makul ve ılıman havalı bir zamanda, günübirlik hareket ile sağlanması, katılım açısından istediğiniz beklentileri sağlamada yardımcı olacaktır. ama öncelikle bütün aktivitelerin durduğu bir anda karar verebilmek ve toplanabilmek..
sizler için yanlış düşünüyor olabilirim belki,lakin benimkisi tecrübeye dayalı nacizane bir fikirdi... af ola..!!
selamlar ve saygılar
Kemal Sarıgül