adaeada' Alıntı:bu pazar müsayit olan arkadaşlar varise buyursun gelsin sıkı bir gezi yapıcam buluşma işi hayal gibi görünüyor
bizim arazide yalnız gitmek biraz riskli bazen tek vinç yetmiyor aracı almaya onun için ekip olarak çıkıyoruz ama ben gelirim dersen misafir ederim başım gözüm üstüne diğer arkadaşlar tamam derse 29. 30 ekimde bana düşen neyse yaparım sıkıntı yok 5 araçta olsa buluşalım buluşalım diyorum ben ama hevesim kaçıyor gibi pek umut yok :-\jeomad' Alıntı:Ben gecen hafta sonu kapadokya yaptım yalnız başıma takıldım. Peri bacalarının yollarında Atv güzergahları içinde
L200 cok pis gaz yiyip cekiş ve yol tutuş yaptı doyamadım gaza basmaya.
;D ;D ;D
l 200 güçlü alet sen onu 80 cm taze karda bir görsen çok fena gidiyor gerçekten bizim ekiptede vardı ikimiz yol açıyorduk diğer jipler arkadan geliyordujeomad' Alıntı:Ben gecen hafta sonu kapadokya yaptım yalnız başıma takıldım. Peri bacalarının yollarında Atv güzergahları içinde
L200 cok pis gaz yiyip cekiş ve yol tutuş yaptı doyamadım gaza basmaya.
;D ;D ;D
işimiz gereği her zaman online olamıyoruz. 29-30 ekimde gelenlerle buluşalım ( tabi allah nasib ederse )adaeada' Alıntı:bizim arazide yalnız gitmek biraz riskli bazen tek vinç yetmiyor aracı almaya onun için ekip olarak çıkıyoruz ama ben gelirim dersen misafir ederim başım gözüm üstüne diğer arkadaşlar tamam derse 29. 30 ekimde bana düşen neyse yaparım sıkıntı yok 5 araçta olsa buluşalım buluşalım diyorum ben ama hevesim kaçıyor gibi pek umut yok :-\
adaeada' Alıntı:l 200 güçlü alet sen onu 80 cm taze karda bir görsen çok fena gidiyor gerçekten bizim ekiptede vardı ikimiz yol açıyorduk diğer jipler arkadan geliyordu
bu tarihler tamamdır üç beş araçta olsa gelirim diyorsan sıkıntı yok ben seve seve varımuğurİNAN' Alıntı:29/30 ekim tamam mıdır arkadaşlar bir netleştirelim işimizi ona göre ayarlayacağız yok olmayacak ise toyota buluşmasına gideceğim ama benim için öncelik MİTSUBİSHİ.
benim bahsettiğim araçta çipliydi lanet gaz yiyordu valla ;Djeomad' Alıntı:Şu an chip le 178 Hp yi 224 Hp yaptım.
L200 ü yolda tutamıyorum. Birde motor şöyle kükresede sesi cıksa olmamı ?
uğurİNAN' Alıntı:29/30 ekim tamam mıdır arkadaşlar bir netleştirelim işimizi ona göre ayarlayacağız yok olmayacak ise toyota buluşmasına gideceğim ama benim için öncelik MİTSUBİSHİ.
5.6 kasım kurban bayramına denk geliyorjeomad' Alıntı:22-23 Ekim Düzce Grubunun Süper favori etkinlik tekrarı var 50 Araçlık katılım kesinleşti Herkesin Akaçağı yer durumunda (Ankara Grubu ile katılım yapacağım)
29-30 Ekim Sakarya Grubunu Ercova etkinliğivar Katılamam Üst üste 2 Hafta Masraflı olur. Patron izin vermez.
5-6 Kasım yapalım diycem benim doğum günüm. Kesin biyerlere kutlama yapmaya giderim. Sizinle geçirmekten onur duyarım. ;D Hem Ofroad Hem Pasta Keseriz üstüne Alabalık
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Çifte bayram desenizeadaeada' Alıntı:5.6 kasım kurban bayramına denk geliyor
aynen bendee ;Dsayokan' Alıntı:hangi tarihde nerde olursa olsun zamanımı ayarlayıp % 99,9 katılıyorum..