Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,264
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

bu hafta sonu için farklı program yaptık ama sonrası için tarih yer farketmez 29-30 ekim için plan olmazsa sapancaya giderim ama yapılırsa farklı bir buluşma mitsubishiciler nerde ben oradayım ;)

Etiketler

adaeada' Alıntı:
bu pazar müsayit olan arkadaşlar varise buyursun gelsin sıkı bir gezi yapıcam buluşma işi hayal gibi görünüyor

Ben gecen hafta sonu kapadokya yaptım yalnız başıma takıldım. Peri bacalarının yollarında Atv güzergahları içinde
L200 cok pis gaz yiyip cekiş ve yol tutuş yaptı doyamadım gaza basmaya.
;D ;D ;D

jeomad' Alıntı:
Ben gecen hafta sonu kapadokya yaptım yalnız başıma takıldım. Peri bacalarının yollarında Atv güzergahları içinde
;D ;D ;D
bizim arazide yalnız gitmek biraz riskli bazen tek vinç yetmiyor aracı almaya ;) onun için ekip olarak çıkıyoruz ama ben gelirim dersen misafir ederim başım gözüm üstüne diğer arkadaşlar tamam derse 29. 30 ekimde bana düşen neyse yaparım sıkıntı yok 5 araçta olsa buluşalım buluşalım diyorum ben ama hevesim kaçıyor gibi pek umut yok :-\

jeomad' Alıntı:
;D ;D ;D
l 200 güçlü alet sen onu 80 cm taze karda bir görsen çok fena gidiyor gerçekten bizim ekiptede vardı ikimiz yol açıyorduk diğer jipler arkadan geliyordu

adaeada' Alıntı:
bizim arazide yalnız gitmek biraz riskli bazen tek vinç yetmiyor aracı almaya ;) onun için ekip olarak çıkıyoruz ama ben gelirim dersen misafir ederim başım gözüm üstüne diğer arkadaşlar tamam derse 29. 30 ekimde bana düşen neyse yaparım sıkıntı yok 5 araçta olsa buluşalım buluşalım diyorum ben ama hevesim kaçıyor gibi pek umut yok :-\
işimiz gereği her zaman online olamıyoruz. 29-30 ekimde gelenlerle buluşalım ( tabi allah nasib ederse )

29/30 ekim tamam mıdır arkadaşlar bir netleştirelim işimizi ona göre ayarlayacağız yok olmayacak ise toyota buluşmasına gideceğim ama benim için öncelik MİTSUBİSHİ.

adaeada' Alıntı:
l 200 güçlü alet sen onu 80 cm taze karda bir görsen çok fena gidiyor gerçekten bizim ekiptede vardı ikimiz yol açıyorduk diğer jipler arkadan geliyordu

Şu an chip le 178 Hp yi 224 Hp yaptım.
L200 ü yolda tutamıyorum. Birde motor şöyle kükresede sesi cıksa olmamı ?

uğurİNAN' Alıntı:
29/30 ekim tamam mıdır arkadaşlar bir netleştirelim işimizi ona göre ayarlayacağız yok olmayacak ise toyota buluşmasına gideceğim ama benim için öncelik MİTSUBİSHİ.
bu tarihler tamamdır üç beş araçta olsa gelirim diyorsan sıkıntı yok ben seve seve varım

jeomad' Alıntı:
Şu an chip le 178 Hp yi 224 Hp yaptım.
L200 ü yolda tutamıyorum. Birde motor şöyle kükresede sesi cıksa olmamı ?
benim bahsettiğim araçta çipliydi lanet gaz yiyordu valla ;D

uğurİNAN' Alıntı:

22-23 Ekim Düzce Grubunun Süper favori etkinlik tekrarı var 50 Araçlık katılım kesinleşti Herkesin Akaçağı yer durumunda (Ankara Grubu ile katılım yapacağım)
29-30 Ekim Sakarya Grubunu Ercova etkinliğivar Katılamam Üst üste 2 Hafta Masraflı olur. Patron izin vermez.
5-6 Kasım yapalım diycem benim doğum günüm. Kesin biyerlere kutlama yapmaya giderim. Sizinle geçirmekten onur duyarım. ;D Hem Ofroad Hem Pasta Keseriz üstüne Alabalık
;D ;D ;D ;D ;D ;D

arkadaşlar buluşma yeri olarak İnegöle mi karar verildi.

29-30 benim için uygun olabilir.

bende katılırım

Konuyu biraz geç gördüm, Ekrem arkadaşımız telefonla haberdar etti sağolsun. katılmayı elbette çok istiyorum fakat benim için çok uygun bir tarih değil. Yerde sıkıntı yok , İnegöl uygun olur, ancak kurban bayram öncesi olduğu için işlerimiz çok yoğun olacak. Şuan kesin bişey söyleyemiyorum , 29-30 ekim için çok zor bir ihtimal de olsa vakit ayırmaya çalışıcam.
Herkeze selamlar.

jeomad' Alıntı:
22-23 Ekim Düzce Grubunun Süper favori etkinlik tekrarı var 50 Araçlık katılım kesinleşti Herkesin Akaçağı yer durumunda (Ankara Grubu ile katılım yapacağım)
29-30 Ekim Sakarya Grubunu Ercova etkinliğivar Katılamam Üst üste 2 Hafta Masraflı olur. Patron izin vermez.
5-6 Kasım yapalım diycem benim doğum günüm. Kesin biyerlere kutlama yapmaya giderim. Sizinle geçirmekten onur duyarım. ;D Hem Ofroad Hem Pasta Keseriz üstüne Alabalık
;D ;D ;D ;D ;D ;D
5.6 kasım kurban bayramına denk geliyor :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR