Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,274
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

slmlar katılım olmayacak gibi görünüyo. arkadaşlar iptal olacaksa bu başlık altında haberleşelim mayıs ayı için plan program yapılıyo :smiley:)))) malum havalar ısınmaya başladı. ama iptal olmazsa 4x2 de olsa aracımız gelmeyi düşünüyoruz.

Etiketler

Bence böyle bir organizasyonun yapılmaması için bir sebep yok ama havaların bir türlü ısınamamış olması da bir etken. Örneğin benim kamp tecrübem ve yeterli ekipmanım yok, bu sebeple de bu etkinlikte son günlerdeki değişken hava şartlarından dolayı sıkıntı yaşamak istemem.

Vatan Bolu Mekan Ankara en güzel yerler Abant veya Yedigöller
Ankara Andoff un üyesiyim. Kulübümüzde şu an 10 un üzerinde Mitsubishi var.(Yarış araçlarını saymıyom)
Bi tarih ve mekan belirlerseniz bizde katılabiliriz belki.
Programımız Haziran ve Temmuz da çok dolu Ulusal yarışımız ve Kıbrıs ta yapmayı planladığımız Mahalli yarışımız var. Mayısın 25-26 sı düşünürseniz büyük ihtimal katılım yapabiliriz.
Ben Bolu da yapılması taraftarıyım (Naçizhane fikrim :D)
[attachment=1]

KG0ZGVWtBcEjfse9PKtqWg.jpg

arkadaşlar yeri ve zamanı belirlense süper olacak zaman yaklaştıkça herkaz yaz için planlar yapmaya başlıyo son anda belirlenirse tarih çok kişiye uymayabilir.
tarih ve yer için bilgi bekliyoruz. :smiley:

bu hafta sonu itibariyle hava ısınıyor.
sitenin eski deneyimli üyeleri, bi tarih ortaya atıp, duyuru yapsa ?
bütün mitsubisi dostlarını toplayacağından eminim..!

Dostlar merhaba ,
uzunca süred,r gezenbilir formunu ziyaret edemediğimden konuyu görememişim.
Şu an KAYOFF-Kayseri off road külübünde 3 adet pajeromuz mevcut. Arkadaşlarımda gelirse ben dahil 3 araç gelme ihtimalimiz olur.
bence bolu bu tarz organizasyon için gayet iyi bir seçim . herkese nerdeyse eşit uzaklıkta. mayıs sonu haziran başları bence daha uygundur.
uzunca bir süredir bende mıtsubıshi meraklısı arkadaşları bekliyordum böyle bir oragnizasyon için. Forumu sürekli takip etmeyen arkadaşlar için facebookda bir etkinlik oluşturulsa daha hızlı sonuç alınır kanısındayım. Bu arada pajero camiasına yeni katılan kürşada bence bayagı iş düşüyor bu etkinlikte..
Ben her zaman böyle bir etkinliğe bir pajero sevdalısı olarak katılmaktan çok memnun olurum....
takipteyim....

Başlığı yeni gördüm... :p

28 - 29 mayıs uygun bir tarih gibi
sonrası tarihler okullar tatil + seçim + deniz mevsimi ( yüzmek lazım - dalmak lazım ;D ;D) + yaz tatili planları başlar .........bitmezzzzzzzz

yer nerisi olursa gelirim ( fizana ) bile ;D ;D

Selamlar...E hadi 28-29 mayıs poyrazlar gölü olsun diyeyim.E birde çadır kamp olsun..Tanışalım.Danışalım.Ne dersiniz.

arkadaşlar 28 29 mayıs ve bolu herkese uygun gibi görünüyor. bolu offroad kulubü olarak sizleri bolu - sarıalan yaylası- saraycık göleti yanında mitsubishi marka buluşmasını yapmak için davet ediyoruz. göletin yanında bir pansiyon bulunmaktadır isteyen çadır kampı, isteyenler için pansiyon rezervasyonu yapılabilir. pansiyon fiyatını ve kapasitesitesini yarın bildireceğim. listeyi açıyorum. hadi hayırlısı

1 bülent çalışkan pajero 3.5 ( bcaliskan81) 2 büyük 2 çocuk 8 ve 12 yaşlarında

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR