Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,277
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

yayla isterseniz yayla , göl istersniz göl yada ikisi birarada gezi güzergahı olarak bir kaç seçenek de var

Etiketler

Bahar ile birlikte herkese birşeyler olmaya başlıyor, herkes kıpır kıpır.

Eğlenceniz bol olsun.

Yeri ve zamanı yaşı kemale ermiş bir abi seçsin ben okey derim.ben daha 37 yaşındayım bana daha çok var.yiğit eren ;D ;D

İzmit tarafında bir yayla uyar. Böylelikle İstanbul, İzmit, Adapazarı, Düzce ve Bursa bölgesi için rahat olur. Daha geniş katılım olacaksa, Ankara'ya da yakın olsun denirse, Düzce yaylaları uygundur.

Yeni farkettim başlığı. Takip....

Not: Bildiğim kadarıyla birincisi düzenlenmişti, ikincisi ise düzenlenme evresinde iptal olmuştu.

Çok güzel bir fikir, konuyu yeni gördüm. Katılmayı ciddi ciddi düşünürüm elbet, ama umarım ayarlanacak günde müsait olurum .Mayıs'ta bizim memlekette en yoğun turizm sezonu olduğu için biraz zor gibi, bakalım, kısmet.
Mitsubishi gezisi Bolu civarlarında olursa özellikle İstanbul, Ankara ve Bursa katılımcıları için orta buluşma mesafesinde olacaktır ve iyi olur diye düşünüyorum.
Katılımcılara Ankara - Beypazarı uygun olur ise buradaki organizasyonu da üstlenebilirim.
Herkese selamlar , saygılar.

Bülent hocam antlaşma yapalım.
Mitsubishi buluşmasında ben senin CO-Pilot'unum :smiley:
Land buluşmasında sen benim :D

Listeye bakılınca çok fazla kullanıcı gözüküyor ama,
Benim forumda bildiğim aktif mitsubishi sayısı 20 30 kadar...
İmşallah gerçekleştirmeyi başarırsınız buluşmayı :smiley:

ict3055' Alıntı:
Listeye bakılınca çok fazla kullanıcı gözüküyor ama,
Benim forumda bildiğim aktif mitsubishi sayısı 20 30 kadar...
İmşallah gerçekleştirmeyi başarırsınız buluşmayı :smiley:
iki üç araç buluşuruz napalım ;D

En az 3 - 4 araç olur 4. ben olurum en azından , :smiley: 1 Ekrem , 2 Kürşat , 3 Bülent , 4 Tansu (olmazsa 4 pajero çıkalım yollara neresi olursa gezelim, 4 pejeroylla kalabileceğimiz yol yok :smiley: :smiley: )
Şaka bir yana mitsubishi aracı olan herkez gelsin katılım ne kadar çok olursa daha iyi olur.

iyi olur gerçekten hep internetten görüşüyoruz yüz yüze de tanışmış oluruz. biz tarihi ve yeri kararlaştıralım gelen dostlar gelir gelemeyenlerin canı sağolsun

şenol bey kusura bakmayın benim bundan haberim yoktu onun için başlığı öyle açtım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR