Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kargagakdedi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,428
Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

cok rastgele bakıyorum sanıyorum ama katılabılecegım aktıvıteler ıstanbuldan cok fazla uzaklasamayacagım turden olmalı ,daha bılınclı ve detaylı zaman ayırmam gerekıyor ,kararlıyım :smiley:

Etiketler

bu hafta sonu için karşıda bir program düzenleyecek arkadaşlar.Katılmak isterseniz ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62306.0

gengur' Alıntı:
1yıl oldu bu sıteyı kesf edelı fakat hıcbır aktıvıteye katılamadım ve takıp edemedım,bu bı kac gundur gıtmek arzusuyla gırdım resımlerınız orda olmak ıstegı yasatıyor elınıze emegınıze saglık..takıp etmeye calısacagım umarım bı gun gorduklerıme bakıp onlarla nefes alabılırım..
Resimleri çektildiği yer güzel olduğunda çekene pek bir şey kalmıyor.
Nefes almak için ara sıra şehirden çıkmanız gerek. :smiley:

sehırden cıkıp nefes alabılecegım bı yerde-güzel bir köyde- evım var artık oraya zaman ayırmaktan baska yerler ıcın zaman yaratamıyorum , ama yarattıgım ılk fırsatta gormek ıstedıgım bı yer karadenız ,sızın resımlerde hadı daha fazla bekleme dıe bagırıyor:smiley:

gengur' Alıntı:
sehırden cıkıp nefes alabılecegım bı yerde-güzel bir köyde- evım var artık oraya zaman ayırmaktan baska yerler ıcın zaman yaratamıyorum , ama yarattıgım ılk fırsatta gormek ıstedıgım bı yer karadenız ,sızın resımlerde hadı daha fazla bekleme dıe bagırıyor:smiley:

Valla ne güzel, benim de birçok kişi gibi iimkan olursa istediğim şey.

sanırım bu cok ıstemekle ılgılı ımkanını kendın yaratıyorsun ,eger beklersen ve vaktı gelınce dersen gelmıyor adım atıp bı yerınden baslamak gerekıyor,umarım sızde o ımkana fırsat verırısınız..

Teşekkürler. Ama maddi olarak da imkan olması gerekiyor. Yoksa istemesine istiyorum olsun diye ;D

tmm aynı seyden bahsedıoruz, bende senet kredı borc ucgenındeyım ama ıstedım ve oldu dıyebılıyorum ,yarattıgım ımkan işin maddı kısmında ,fedakarlık yapmak durumunda kalıyorum bırcokseyden ama deger..

Eşimde bana ev alalım diye tutturuyor,Fakat ben doğanın içinde küçükde olsa bir ev istiyorum,
ama dediğin gibi iş maddiyata takılsada birgün mutlaka Allah bana o imkanı yaratır diye ümit ediyorum.
Ben sadece istiyor ve gücümün yettiği nispetinde çalışırsam neden Allah bana vermesin ki. :smiley:
Çalışmayana ne patron maaş,okumayan öğrenciye öğretmeni not vermeyeceği gibi.

umarım ıstedıgınız gıbı olur,dedıgınız o doganın ıcınde kucuk bı evı ben aldım :smiley:

Kısa zamanda borçlarınızı bitirerek,kapınızın önünde yaz yağmurunun altına oturmanız dileğiyle.

Allah bana ve isteyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR