Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kargagakdedi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,428

Etiketler
Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

çok güzel resimler için teşekkürler... hazirana doğru bayburttan gelsek gezdirir misin ?

Yine aynı dağlar bu sefer kış, belirli bir yere kadar araçla gittikten sonra geri döndük zira jip'in altı kar doluyordu. Geri dönüşte Meseregan nickli Murat Yazgı'nın dağdaki obasında konakladık. Ateş yakamadık bacası kapalıydı. Ama tüple çayımızı yaptık. Bir güzel içtik. Fotoğraflar çektik, baya eğlendik, dönüşte Ali ve ben dedik ki siz arabayla dönün biz yürüme gelicez. Araba gittikten 3 dakika sonra telefon geldi. ''Oğlum ben aşağıda mezeredeki çay deposunun oradayım. Bu zevki size bırakırmıyım sandınız. Bekliyorum.'' dedi. Arabayı Emre'ye verip kendisi de inmiş .Gülümsedik yola çıktık babamla buluştuk. Ortalama 1-1.5 saatte, diz boyu karda, kah patikadan kah yoldan yürüyerek, lapa lapa yağan karın altında köye indik. Bnularda fotoğraflar artık çatlarmısınız bilemem :smiley:

IMG_0193.jpg

IMG_0215.jpg

IMG_0229.jpg

IMG_0250.jpg

IMG_0255.jpg

Teşekkürler yeni fotoğraflar için :smiley:
Hele o kaleci kurtarışı yok mu ?
Çocukluğuma götürdü beni :D
Ahh karadeniz ahh...

Bu kadar tanıttıktan sonra bir gezi düzenlemek kaçınılmaz olacak. Eğer baharda burada olursam. Bir etkinlik ayarlarız. İster bir kişi için ister 10 kişi için. :smiley: talep olsun yeter.

tuğrul kardeş iyi bir gezi olduğu ortada fotoğraf ve paylaşım için teşekürler.Özellikle Gaz Lambası çok iyi bir kare olmui(Şimdi sen gel kar kış kıyamet içinde dolaşmak varken git adamın lambasını öne çıkar olurmu?iyi fotoğraf de.)Böyle algılanmasın.İyi gezmeler ve paylaşımlar.

9

Gerçekten eğlendik. Gaz lambasına gelince duvarda örümcek ağlarının arasında beni fotoğraflayın diye ağlıyordu :smiley: Gezinin her anı zevkliydi. O eski obanın içinde vakit geçrmekte keyifliydi. Ayağımızın dibindeki güzellikleri kaçırsaydık o zaman ayıp etmiş olurduk.

Çocuklığum böyle karlı gecti onu bana hatırlattı.artı gaz lambasıda aynı onunla ders çalışırdım.vs vs.Vallah oraların kıymetini bilin.Birde vitarayı soracaktım tam onun ağzına göre aslında bu yollar.tekrar iyi gezmeler.

Kargagakdedi' Alıntı:
Bu kadar tanıttıktan sonra bir gezi düzenlemek kaçınılmaz olacak. Eğer baharda burada olursam. Bir etkinlik ayarlarız. İster bir kişi için ister 10 kişi için. :smiley: talep olsun yeter.
Talep muhakkak olur diye düşünüyorum :smiley:

Vitaranın performensı iyiydi ama hem eski ve sert karın altta kalması hemde yokuş yukarı arabanın önünde biriken kar yüzünden daha fazla ilerleyemedik. Zaten fotoğrafların çekildiği yer bizim arabayla geri döndüğümüz yerden baya aşağıda...Arada bir inip kürekle arabanın önünü açıyorduk :smiley: eğlenceliydi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR