Meşe'nin Yapımına Başladım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KIPÇAK70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,241
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım

Enterasan güzel iş kolaylıklar diliyorum

Etiketler

Kolay gelsin. Pis su deposu görselleri nasıl? Ya da nasıl bir depo düşünüyorsunuz? Benim aracın altında egsoz borusu iki travers arasına çıkıntı yapıyor. Sizinki nasıl bir depo olacak? Selamlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uploadfromtaptalk1403251779597.jpg

Mehmet öğretmenim arabanın altı da üstü de aynı. Travistilere göre girinti çıkıntı yapıyorum. Hatta 8 mm osb üzerini camelyafla kapladım. Serde acemilik de var. Çok ağır oldu. Onu bozdum her tarafını cam elyafla yapacağım. Hatta şuan yarısını yaptım. Yarın deponun birini bitirmeyi planlıyorum. Arabanın aldında sağ ve sol iki depo koymayı düşünüyorum. Sağ tarafa mutfak atık suyu için tahmini 60 litre olacak, sol tarafa da duş için yapmayı düşünüyorum. O da 70 litre olacağını tahmin ediyorum. Egzozla oynamyı ya da travestileri çıkarmayı düşünmüyorum. Kolaylıklar diliyorum.

hayırlı uğurlu olsun hep gülerek kullanın aracınızı benim nacizane bi sorum olacak temiz ve pis su bidonlarını ayrıca fazlalık olan mangal tup ıvır zıvırı en azından dısarda kullanılacak masa sandalyeyi aracın neresine yerleştireceksiniz sırf bu yuzden ben iveco veya ısuzu tarzı bir arac almayı dusunuyorum

poyraz_35' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun hep gülerek kullanın aracınızı benim nacizane bi sorum olacak temiz ve pis su bidonlarını ayrıca fazlalık olan mangal tup ıvır zıvırı en azından dısarda kullanılacak masa sandalyeyi aracın neresine yerleştireceksiniz sırf bu yuzden ben iveco veya ısuzu tarzı bir arac almayı dusunuyorum

İki kişilik yatağı arkaya enine koymayı düşündüğünüzde yatak olçüsü kadarda 178x120x65cm lik bir hacimi depo olarak kullanabilirsiniz.

Sayın Poyraz 35 pis su depolarını (2 adet tahmini 60- 70 litre olacak) Birisi mutfak, diğeri duş için olacak. Fiberden yapıyorum 60 litre olacak olan bitti sayılır. 22 Haziran yarın okuldan geldikten sonra tamamlamayı planlıyorum. Evdeki bilgisayarımdan foto yükleyemiyorum. Pazartesi günü pis su deposunun fotolarını yüklerim. Duş kabinin arkasına 100 litre temiz su deposu aldım sığıyor. hatta üstünde boşluk bile kalıyor. Buzdolabı büro tipinin büyük alanından giriş kapısına, evyenin ve ocağın altına koyunca giriş çok dar olacak. Bu nedenle arkadaki yatağın altına koymayı düşünüyorum. Buzdolabının bir tafarında temiz sudeposu, diğer tarafında da tüp için yer kalıyor. Ayrıca buzdolabının üstü ile arkadaki yatağın arasında da boşluk var, değerlendirilebilir. Buz dolabını arkaya koyunca tüp evyenin altına da konabilir.

KIPÇAK70' Alıntı:
Duş kabinin arkasına 100 litre temiz su deposu aldım sığıyor. hatta üstünde boşluk bile kalıyor.

Dilerim içinde dalga kıranı da vardır. Aksi takdirde 100lt su hareket halindeyken aracınızı CİDDİ olarak savurabilir.

Bekir Bey dalgakıran yok. Yaptığım mutfak atık su deposu malzemeleri

CAMELYAF VE SERTLE?T?R?C? VE HIZLANDIRCI.jpg

CAMELYAF.jpg

KOBALT HIZLANDIRICI.jpg

MUTFAK ATIK SU KALIP XPS.jpg

MUTFAK ATIK SU KALIP XPS 2.jpg

Tam bitmedi okulda görevliyim akşam eve gidince bitirmeyi planlıyorum.

MUTFAK ATIK SU 6.jpg

MUTFAK ATIK SU 8.jpg

Kolay gelsin, depoyu takmadan önce her üç bölmenin de üstlerine havalandırma delikleri açmanız gerekir, havalandırma açmadığınız her delik için ortak seviyeden yukarı kısmına su dolmayacakdır..(fizik kuralı; ters çevrilerek suya sokulan bardağa su dolmaması)...

Haşmet ve Atilla abi teşekkür ederim. Takmadan önce depoyu delmeyi düşünüyorum.

Mutfak için yaptığım atık su deposunu (tahmini 75 litre) arabanın sağ altına yerleştirdim. Deponun altına yan camların yerinden çıkan sacları kullandım. Birincisi parasız, ikicisi depoyu korumak. Sol tarafına da duş için 80-85 litre yapıp yerleştireceğim. Ramazan dolayısıyla çalışamıyorum. Ancak 21.30'dan sonra çalışabiliyorum. Bu saatten sonra da komşular rahatsız olmasın diye makine çalıştıramıyorum.

KARAVAN MUTFAK ATIK SU 1.jpg

KARAVAN MUTFAK ATIK SU 2.jpg

KARAVAN MUTFAK ATIK SU 3.jpg

KARAVAN MUTFAK ATIK SU 7.jpg

KARAVAN MUTFAK ATIK SU 9.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR