Meşe'nin Yapımına Başladım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KIPÇAK70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,245
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım

keşke bende sizin kadar becerikli olabilseydim.çok güzel işler çıkartmışsınız elinize sağlık.

Etiketler

Levent Beyler ikinize de teşekkür ediyorum. Benim yer sıkıntım var. Onları sokakta yapmaya çalışıyorum. Yerim olsa daha kullanışlı ve estetik yapabilirim. Yapmaya çalıştıklarım başkalarına da yol gösterir inşallah.

Hem akü taşıyıcı hem çanak anten. Bakıyorum hızınıza yetişilmiyor. Ellerinize sağlık. Kolay gelsin. Selamlar.

KIPÇAK70' Alıntı:
Tv anten altının katlanmış şekli, karavanda az yer kaplaması için. Bir de 65 cm çanağı nerede nasıl taşıyabileceğimi bulabilsem tv işi tamam olacak.
Ben karavanımda bu tür malzemeleri bagajda yaptığım özel yerlerde taşıyorum. Arka yatağın altı yani bagajın tavan kısmına yapacağınız bir askı düzeneği anteninizin zarar görmeden ve yer kaplamadan taşınmasına olanak sağlayacaktır. Ayrıca antenin tavana monte edilen ayağını da LNB kolunu yaptığınız gibi katlanır hale getirirseniz tavandaki yerinde bile taşıyabilirsiniz. kullanacağınız zaman manuel olarak anteni dik konuma getirip, pozisyonunda sabitlemeniz yeterli olur :smiley:

Yücel Bey, Kağan Bey, Vahit Bey, Mehmet Hocam, Haşmet Bey, teşekkür ediyorum. Mehmet Hocam, havalar ısınınca ben de yerimde duramaz oldum. Onun için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Haşmet Bey sölediklerinizi düşünmedim değil. Aracın üzerinde çanağı yatırıp, kaldıracak düzeneği de tasarladım. Arkadaşın birisi karavanları yazın gölgeye parkediyorlar, çanak aracın üzerinde sabit olursa ya tv çekmez dedi. Düşündüm doğru. Daha önceki sayfalarda aracıma starter akü takacağımı yazmıştım. 90+72=162 amper starter aküyü bir hafta denedim. Deneme sonunda starter aküden beklediğim verimi alamadım. Bunun üzerine tekrar arayışa girdim. Ups'den çıkma ikinci el CS3 kuru aküyü deniyorum. 65*4=260 amper 24 saatlik deneme gayet iyi. Memnun kalırsam aküleri alacağım.

Kolay gelsin, gecikerek de olsa karavanınız da hayırlı olsun.
İyi ve mutlu gezileriniz olmasını dilerim...

Mobil klima aldım. Klimanın montajıyla uğraşıyorum. Akü sorunum vardı. Sorun giderildi. Bitirince bilgi ve foto paylaşacağım. İyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR