Meşe'nin Yapımına Başladım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KIPÇAK70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,226

Etiketler
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım

Mehmet öğretmenin çok sağ olun. Fiber işiyle ilk defa uğraştım. Zorlandım. Malzemenin bir kısmını heder ettim. Sonuçta kafama uyan bir atık su deposu yaptım. Siz de yapabilirsiniz.

Burhan Bey teşekkür ederim. Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.

Karavanım eksikleri olmasına rağmen gezecek kadar oldu. Isınma hareketleri yaptıktan sonra antremana çıktı. Isınma hareketi Adana Karataş Tuzla'da Antreman kendi ilçem Adana Yumurtalık sahillerinde yapıldı.

YUMURTALIK GEZ?S? A?USTOS 2014 1.jpg

YUMURTALIK GEZ?S? A?USTOS 2014 3.jpg

YUMURTALIK GEZ?S? A?USTOS 2014 2.jpg

YUMURTALIK GEZ?S? A?USTOS 2014 5.jpg

YUMURTALIK GEZ?S? A?USTOS 2014 12.jpg

45 ekran saba led tv trident uydu alıcı taktım. Tv ve uydu alıcısı 12 volt ile çalışmaktadır. çanağı elle ayarlıyorum. Şu an sorun yok.

Tente falan konmuş. Ama bunları bizden sakladınız. :smiley: Biz de görmek isterdik. Ellerinize sağlık. Keyfini sürmek gibisi yok selamlar. Keyfiniz bol olsun.

Mehmet hocam saklama felan yok. Bayramın birinci günü karavanı bir deneyelim diye Tuzla sahilinde geceledik. Yazın tentesiz olmayacağını anladım. Daha önce 80*2=160 panel takmıştım. Yetmediğini gördüm. Ayrıca tavan havalandırması yağmur yağdığında açık olunca açık yerden içeri su alıyor. Havalandırmanın birisinin üzerini güneş paneliyle kapattım. Diğerine de kapatmayı düşünüyorum. Ayrıca aracın üzerine tente, güneş panelini bağlamak ve fazla eşyaları için köşebent alıp bagaj yaptım.

Arkadaki camları da delikli folyo ile kaplamayı düşünüyorum. Arka bagaj kapağının birini kapladım. İçeriden dışarısı görülüyor. Dışarıdan içerisi (içeride lamba yanmazsa) görülmüyor. Güneşi de engelliyor.

Mehmet hocam tente kendi imalatım. Tente kumaşı evlerdeki tendede kullanılan kumaştandır. 8 metresini 32 tl ye aldım. 15 tl ye de 3 metre 25 mm alüminyum boru aldım. Ayaklar felan da paslanmaz su borusundan. Tenteyi sarması için Redüksiyon aldım 75 tl ama takamadım. Zamanım yok. Geziden döndükten sonra takacağım. Tenteyi 7-8 dakikada elle kuruyorum. 3-4 dakikada da topluyorum zor olmuyor.

Orijinal tente kumaşının metresine 23 euro diyorlar. Ben de deneme aşamasında o kadar para vermek istemedim.

KIPCAK hocam merhaba karavanınızın yapım asamasındaki maliyetinzi nedir? işçilik hariç :D

Elinize sağlık. Ben de tente için yer bıraktı ama birşeyler yapamadım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR