Mercedes - Benz Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deveci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 240
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,324

unimog u yapılmış mı alayım yoksa hurda alıp yaptırayım mı?

• -yapılmış al

Kullanılan: 55 32.0%
  • -hurda al yaptır

Kullanılan: 63 36.6%
  • -unimog değil başka bir araç al

Kullanılan: 10 5.8%
  • -unimog senin neyine

Kullanılan: 12 7.0%
  • -başka işin gücün yokmu

Kullanılan: 32 18.6%

• Kullanılan toplam oy
    172
Ynt: Mercedes - Benz Unimog

şuna bir bakın sanki düz yolda gidiyor

http://www.dailymotion.com/video/x5e8ey_montee-impossible-18_auto

Etiketler

bu işi almanlar biliyor.kim ne derse desin.
şu unimog un sağlamlığına bir bakın.
dizaynı biz yapsak önce arabanın neresinden ne eksiltebiliriz,nasıl ucuzlatabiliriz diye düşünürüz.
almanlar ne malzemeden ne işçilikten nede güvenlikten hiç taviz vermiyorlar.sonuçta fiyat ne çıkarsa çıksın.ben en iyisini yapayım da alan alır almayan almaz diyorlar.adamların mantığı bu.
mercedes fabrikasında mühendis olarak çalışmayı ne çok isterdim.....

haklısın barbaros.
adamlar nasıl bir araba yapmışlar böyle ya.
videolarını seyrettikçe inanamıyorum.

Nadir Bey, iyi günler. Ben Unimog 421'i İstanbul'a sattım. Bu arazi kamyonu aşısı insanda hastalığa sebep oluyor. Şu sıralar Ural 6x6 bakıyorum. http://www.sahibinden.com/ural_marka_6_ceker_personel_tasiyici_kamyon-29WQQaXQQ6770503WQQpXQQdisplayitem&keyword=ural

bunu mutlaka seyredin
<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-6084804848968005206&hl=tr&fs=true" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>

harika araçlar.
elinde değişik unimog resmi olan arkadaşlar göndersin

1au9.jpg

406dokadarkgreen12nr7.jpg

bu aralar foruma giren,msj yazan azaldı.
ekonomik krizden dolayı insanlar artık unimog almaktan,yaptırmaktan vazgeçti galiba.
elinde unimog olanlar bile paraya ihtiyaçtan dolayı satmaya çalışıyor.
bu iş hobi olarak yapıldığı için insanlar önce geçimlerini düşünmeye başladılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR