MayısTosBöce YolDa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 336
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,989
Ynt: MayısTosBöce YolDa

Bülent Bey,

Aldığınızı yeni farkettiğim Rosinha'nızı gezegeze kullanın. Hedefteki araçları hep dostlar alıyor, ne güzel,

Sanırım siz hız sınırlayıcıdan bahsediyorsunuz. Hız sabitleyici bir miktar tehlikeli, hız sınırlayıcı daha faydalı.

drares' Alıntı:
Sağol Levent kimine göre çok gereksiz ama benim için çok gerekli ,gözüm sürekli hız da oluyordu,otobanda bile,şimdi çok rahatım devreye almak ta çıkmak ta çok kolay.birde otomatik şanzıman olsa tadından yenmez.
O zaman sen de yolda arkaya geçer çay içerdin :D :D :D

Haşmet Bey, evet, hız sınırlayıcı+otomatik vites olunca vede ilave olarak aracı oğlum kullanınca seyahatin tadına varılmıyor. Birde Bülent Bey gibi VW yüksek tavanı biran önce alabilssek.

Selamlar,
Selçuk SÜNETCİ

Etiketler

Bülent Paşam selam,
Aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Darısı Hakan Beye.
:smiley:

Benim favorim Hilux Çift Kabinler.
;D

"Haşmet Bey, evet, hız sınırlayıcı+otomatik vites olunca vede ilave olarak aracı oğlum kullanınca seyahatin tadına varılmıyor. Birde Bülent Bey gibi VW yüksek tavanı biran önce alabilssek."
Selçuk bey bizim delikanlı da yetişiyor. Ben de bir gün annesiyle karavanımızda arkada seyahat etme keyfini yaşamanın hayalini kuruyorum...

TezzMertek' Alıntı:
Bülent Paşam selam,
Aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Darısı Hakan Beye.
:smiley:

Benim favorim Hilux Çift Kabinler.
;D

Sağol Murat,darısı herkesin başına.Benim de favorim mitsubishi l 200 otomatik 4X4,aslında ramak kalmıştı almaya,arkasına birde çekme karavan,oh tadından yenmez.

Bu başlığı ''mayıstosböce yola çıkma hazırlığında'' olarak değiştirsek mi? Ya da başlığın yanına parantez açıp ''inşallah o günleri de göreceğiz'' mi yazmalıyım? ;D ;D ;D

Dostum kolay gelsin. Uykusuz geceler seni bekliyor. Bence bir şeyler yapmak için acele etme. İyi düşünülmemiş ayrıntılar connect'te olduğu gibi sonradan seni rahatsız eder. Sonradan değiştirmeye de üşenirsin. Açıkçası zamansızlıktan senin için bir şey düşünemedim ama ilk fırsatta bir şeyler üretmeye çalışacağım.

orsaalabanda' Alıntı:
Bu başlığı ''mayıstosböce yola çıkma hazırlığında'' olarak değiştirsek mi? Ya da başlığın yanına parantez açıp ''inşallah o günleri de göreceğiz'' mi yazmalıyım? ;D ;D ;D

Dostum kolay gelsin. Uykusuz geceler seni bekliyor. Bence bir şeyler yapmak için acele etme. İyi düşünülmemiş ayrıntılar connect'te olduğu gibi sonradan seni rahatsız eder. Sonradan değiştirmeye de üşenirsin. Açıkçası zamansızlıktan senin için bir şey düşünemedim ama ilk fırsatta bir şeyler üretmeye çalışacağım.

Cem aslında bir hafta sonu bile boşluk bulamadım yoksa ilk işim yıllardır gitmek istediğim ama hiç gitmediğim Taraklı karagöl yaylası var oraya gideceğim.Aracın bu durumu beni hiç rahatsız etmiyor,Türkiye turuna bile çıkarım hiç tereddütsüz.Biz microkampır lardan gelmeyiz.Bu arada da pek boş durmuyorum,koltukçu ile gittim konuştum,saly karavanla tente ve sendeki havalandırma için konuştum(havalandırmayı takacak çocuğu bekliyorum),dün gidip connect te ki dolabı yapan ustayla konuştum,o sandıkları bozup tam rosinha ya göre uyarlayacak.Bunların hepsinden önemlisi koltuklar onlar yerine koyulmadan hiçbirşey yerli yerinde olmayacak.Dediğin gibi yanlış birşey yapmak hoş olmaz.Koltukları karavana çevirdiğimde atmak istemiyorum bu yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

Bu hafta da İstanbul da olmak zorundayım bu yüzdeb bu haftasonu da bir yere gidemiyorum.Bu haftasonu maltepe sahile gidecek olan varmı annanenin durumuna göre sahile inmeyi planlıyorum.

Başka bir topikte de araya gereksiz mesajlarla girmeyin worde aktarıp yazın diye önerilerde bulunmuştun TezzMertek hocam...

İsterseniz artık karavan bölümüne karışmayın...

Moderatörü var mı buranın...

Var...

Bu bölüme yazanlar memnun mu?

Memnun...

Site kurallarına aykırı bir durum olursa bunu da sitenin mutfağında mod lar olarak kendi aranızda çözün lütfen...

Karavan bölümüne diğer bölümlerin moderatörleri ne zaman müdahale etse hep sorun yaşadık farkındaysanız...

Bırakın da bu bölümün organizasyonunu ve moderasyonunu Cem yapsın...

Eğer yapamazsa o zaman önlemini alırsınız, lakin anlayın artık bu karavan bölümü kendi yağıyla kavrulabiliyor...

Gerginlik olmasın, kimse kimseyi de kırmasın lütfen. Silme amacım tamamen kişisel.

Murat Öz Bey'in iyi niyetli yaklaşımına karşın bir anda kafamda "doiinnngg" diye bir zil çaldı.

Forum ortamlarına, sürekli yazan biri olmaktansa mümkün mertebe okuyucu, takip edici olarak kalmak gibi genel bir tercihim vardır aslında.

Bülent Bey'e fikir olur diye kendi yaptıklarımı paylaşmak istemiştim. Kaldı ki biz toplum olarak trafikte yolu, şeritleri, fatura kuyruğunu, araba park etmek için mahallemizdeki kaldırım kenarını, kampa gittiğimizde bile çadırı kuracak, arabayı park edecek yeri paylaşamayan insanlarken, gel gelelim internette, sosyal paylaşım adı verilen sitelerde arabamızı, evimizi, tüm yaşam ve zevklerimizi paylaşıyoruz. Garip bir ironi işte.
Bu yüzden ana başlıklarda gözüküp çok da afişe olmak, arama motorları tarafından kayda geçmek istemedim. Hepsi bu.

Gerginlik sebebi olmak istemem.
Teşekkürler

Burakd' Alıntı:
Forum ortamlarına, sürekli yazan biri olmaktansa mümkün mertebe okuyucu, takip edici olarak kalmak gibi genel bir tercihim vardır aslında.

Burak Bey, birilerinin "okuyucu" olabilmesi için, birilerinin de "yazıcı" olması gerekmez mi? ;) Lütfen paylaşın, paylaşınız ki biz de sizin bilgi, beceri ve deneyimlerinizden yararlanalım; ne dersiniz? :smiley:

Cavid Sezen

Burak bey sabahtan aracinizi goren birkac insandan biriyim heralde. Bence gayet guzel bir paylasimdi. Cunku Cavid beyin dedigi gibi birilerinin yazmasi lazim. Eger hep ayni kisiler yazacaklarsa zaten gidip kitap yazsinlar. Forumun amaci paylasimdir. Ve unutmayalim ki butun bilgiler paylastikca cogalir. Meslegimden bir ornek veriyim. Dunya nin en iyi tasarimcisi olsaniz bile bildiklerinizi birilerine ogretip ogrenci yetistirmezseniz bir ekolonuz olmaz. Oylece olur gidersiniz. Bir kac yil sonra unutulursunuz. Butun unlu tasarimcilar bildiklerini baskalarina aktarmislardir ve biz onlari bu sayede hatirliyoruz halen.

Arkadaşlar gerginliğe hiç gerek yok. Bildiğiniz üzere yaz tatili ve ardından gelen yoğun çalışma tempom nedeniyle bir süre forumdan uzak kalmıştım. Dün gece ilk kez konuları gözden geçirme olanağım oldu. Tam da bu başlığı düzenlemeyi düşünüyordum ki, Murat yine tezz davranmış. :smiley: Hatta düzenlemek gerekeceğini belirtir bir ironi de yapmıştım son mesajımda.

Burak bey mesajlarınızı silmenize çok üzüldüm. Yapmış olduğunuz düzenleme bu forumda ben dahil bir çok insanın üzerine uzun zaman kafa yorduğu bir düzenleme idi. Silme nedeniniz kişisel olsa bile yine bu şekilde düşünmenize üzüldüm. Son mesajınızdaki çarpıcı ironiyi çok güzel dile getirmişsiniz. Ancak şunu bilmenizi isterim ki, burası herkesin herşeyini paylaştığı ve herkesin okuduğu bir platform değil, birbirini çok daha iyi anlayan insanların buluşma yeridir. Başlangıçta benim de bu konuda çekincelerim vardı. Ama buradaki paylaşımlarım sayesinde harika insanlar tanıyıp, dostlar edindim. Geniş bir aile gibi olduk artık ve bu ailede sizin gibi değerli insanlara her zaman yer var. Dahası buna ihtiyacımız var. Fikriniz değişirse aracınızın fotoğraflarını dilediğniz yerde yayınlayabilirsiniz. Gerekirse ben sonradan ayrı bir başlık açıp düzenlerim...

mayıstosböce' Alıntı:
....
Bu hafta da İstanbul da olmak zorundayım bu yüzdeb bu haftasonu da bir yere gidemiyorum.Bu haftasonu maltepe sahile gidecek olan varmı annanenin durumuna göre sahile inmeyi planlıyorum.
Ben memnuniyetle katılırdım ama şu an Giresun'dayım. Hafta sonu döneceğiz.

Burak bey sanırım bir çok insan sizin yaşadığınız rahatsızlığı yaşıyor ben 2. seneye giriyorum hala avatarıma fotoğrafımı koymadım,sanırım paylaşım arttıkça,samimi
yet ilerledikçe paylaşım daha hoş olmaya başlıyor.Sanal ortamın oluşturduğu bu grup eğer bir araya gelmeseydi, bu tedirginliği bizde fazlasıyla yaşardık bir araya geldik geceleyin birbirimize iyi geceler,sabahleyin günaydın dedik,nasıl uyudun,bir sorunu olan var mı... bu tarz samimi,içten duyguları paylaştıktan sonra sizi formda okuyan yabancılar rahatsız etmemeye başlıyor,sizi anlayan ve kavrayan birilerinin var olduğunu bilmek 'diğerlerine' yabancılaşmayı kabul edilebilir seviyeye çekiyor ,en azından benim için.
Ben bu bölümü bu şekilde sınıfsız olarak açtım bir blog sayfası gibi olmasını istedim,daha gezi ağırlıklı, işlerin yoğunluğundan pek adım atamasam da .Aslında bu şekilde bana yeterli bir araç ama işin içine bayanlar girdiğinde belli bir standardı tutturmak gerekiyor.Kısa kesmek gerekirse,bence siz burada fotoğraflarınızı yayımlayabilirsiniz.İlla aracı olan herkes 'benim aracım' diye bir bölüm açmak zorunda değil.Önem vermiyordur,kendini reklam etmek istemiyordur, kurallardan sıkılmıştır,,,kaosa neden olmadığını bildikten sonra sorun yoktur bence.

Ferhat,
Tamamdır bir terslik olmazsa öğleden sonra buluşalım ,gelemeyen haber versin.levent hocam(Buralpdi) gelirsen iyi olur aracı görmüş olurduk.

mayıstosböce' Alıntı:
.levent hocam(Buralpdi) gelirsen iyi olur aracı görmüş olurduk.

ev çok yakın sahile siz bana gelirsiniz, pazar günü çalışır olurum mutlaka bir aksilik çıkmazsa, misafirim olun sizi çalıştırmam merak etmeyin ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR