mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Ynt: MayısTosBöce YolDa
Sağol Melih daha önce izlememiştim,çok orjinal birşeymiş.
Ben karavana sabit birşey yapmayacağım için çok problem yaşayacağımı düşünmüyorum,belki uzun geziler için dolap koyarım aracın sol cam altına, ileride karavana
dönüştürdüğümde de dolabın arkasından ta arkaya kadar dolaba devam ederim ama o zamana kadar 3 lü koltuk,arkaya raflı sandık o kadar.Kış için ısıtıcıda oldumu karada ölüm
yok.
Mehmet Hocam çok teşekkür ederim,uzun zamandır görüşmüyoruz ilk yapacağımız kampta görüşmek üzere.
,melihbozkurt' Alıntı:Saol bulent hocam bu ses yalitim panellerini bir arastiriyim. Bu arada forumda bir video vardi sanirim gormussundur eger sistemini cozebilirsen oda cok mantikli olur. Aracini is
icin son noktasina kadar kullanabilirsin ayrica yolda kutu gibi tasiyacagindan polisle problem olmaz. kamp yerinde actinmi bilgigin karavan. Linki bir daha veriyorum asagida gerci
senden kacmaz izlemissindir ama hatirlama olsun.
http://www.nartube.net/443eb2977e:tTITqa9xVyw.html
Sağol Melih daha önce izlememiştim,çok orjinal birşeymiş.
Ben karavana sabit birşey yapmayacağım için çok problem yaşayacağımı düşünmüyorum,belki uzun geziler için dolap koyarım aracın sol cam altına, ileride karavana
dönüştürdüğümde de dolabın arkasından ta arkaya kadar dolaba devam ederim ama o zamana kadar 3 lü koltuk,arkaya raflı sandık o kadar.Kış için ısıtıcıda oldumu karada ölüm
yok.
camper_02' Alıntı:Bülent kardeşim tatil dönüşümün ilk günü Gezenbilirden yeni aracını görünce çok mutlu oldum.
İyi bir şeçim olmuş.sana ve ağilene hayırlı olsun der bol geziler dilerim.
Mehmet Hocam çok teşekkür ederim,uzun zamandır görüşmüyoruz ilk yapacağımız kampta görüşmek üzere.