Markalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,304
Ynt: Markalar

Yücel Bey en iyisi Lada Niva gibi duruyor. Tüp de taktırsanız çok yakar bu bir gerçek ama çok sağlam bir arazi aracıdır. Genelde aracı araziden çıkardıktan sonra bir bakım yaptırmak gerektiğini söylerler fakat bir abimizde bu araç vardı ve kendisi o kadar kötü yerlerde kullanmasına rağmen pek bir masraf çıkarmamıştı.

Etiketler

evet haklısın lada niva iyi bir seçim gibi duruyor baktığım ilanların çoğunda lpg var zaten geriye fiyatı uygun temiz bir araç bulmak kalıyor
ama yinede görüntü olarak pek içime sinmiyor nerden bakarsan bak benim gibi tipsiz bir araç sanırım iyi uyum sağlarız birbirimize ;D ;D ;D

Hocam Lada iyi bir araçtır yalnız elektrik sistemlerini iyice bir kontrol ettirmekte fayda var malum rus malı...Zaten onun tüm parçaları da bizim 131 serisi kuş modelleri ile uyumludur... Hani bir efsanede der ya kopan triger kayışı yerine kadın çorabı bağla diye..hah işte bu araçta onu yapabiliyorsun...
%40 ön %60 arkadan sürekli 4 çekerdir ayrıca...

Marka Lada
Model Niva
Fiyat 7.750 YTL.
KM 150000
YIL 1997
Renk Beyaz
Vites Manuel
Kapı 3
Yakıt Tipi Benzinli
ARAÇ TEMİZ HER ŞEYİ AKTİF LASTİKLER YENİ ARIZASIZ ÇÜRÜK YOK YARISINA ÇEK VEYA İŞ BANKASI KARTINA 4 TAKSİT DEGERLENDİRİN
acaba bonusla alsak 12 taksit olurmu ;D

Bu araç bordo olup xenon range rover farlı olan lada değil mi? linke bakmadım ama tanıdık geldi..Bu aracı Topkapı Sanayide gördüm ben..süper bişi...malum sitede de bahsetmiştim..

Yücel bey o Lada Rover ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Amacınız piyasa yapmak olmadığına göre bence araziye uygun bir Lada Niva bulun ???
Daha önce de belirtmiştim (tabii kendi görüşüm) bence o aracın üstü açık doğan görünümlü bir şahinden farkı yok ;D
kocaman emanet farlarla çok komik duruyor ;D

valla zaten öyle bir lada almak gibi niyetim yok araç araken karşıma çıktı ilginç geldiği için paylaşmak istedim

ben yinede başarılı bir modifiye olduğunu düşünüyorum..uydurabilmiş mi? birşeyler yaratmış mı? önemli olan o..yol aracı belki ama güzel kanımca..

Defender 90 3 kapılı kısa kasa, 110 ise 5 kapılı uzun kasa versiyondur. 90, kısa oluşu sebebiyle tümsek aşma ve kaya geçişlerinde haliyle 110 a göre çok daha iyidir. 110 ise hendek geçişlerinde avantajlıdır. 90 kasa az bulunan bir modeldir ve 110 a göre pahalıdır.

CJ5 Samurai ve Niva kullanmıştım.
CJ den hemen kurtulmuştum.
Çok sorunlu ve sürekli tamircide olan bir makina.
Seneler önce bana "6000 dolara alıp 10 bin dolarda masraf yapıp, tamirciden çıkmayan 16 bin dolarlık bir traktörün olur" demişlerdi. Hala doğruluğunu kaybetmeyen bir saptama...
Samurai ise arazide çok iyiydi ama eski model olduğu için çok yordu.
Şu an küçük bir ilçede oturduğum için hem binek hem offroad için sıfır niva aldım ve tek aracım.
10 lt yakıyor 100 km de ortalama. Şehirlerarası 8 e düşüyor.
Çok memnunum. Zaten önceden kullandığım için kapasitesini ve özelliklerini biliyordum.
Offroad ve gündelik hayat için eğer metropolde değilseniz iyi bir seçim olabilir.
Temiz bir 2. eline denk gelirseniz zaten ucuza alırsınız. İnanın bulunuyor.
Max. 2 yetişkin ve bir çocuk içindir Nivalar. 2 kapı olması çok ciddi bir handikaptır geniş ailelere bilesiniz.
Arazide ise yeterlidir. Çamurda ve özellikle karda çok başarılıdır. Tamiri basittir ve parçası ucuzdur.
Birde tam bir iş makinesi olan FJ40 ları tavsiye edebilirim arazide. Güçlü araçlardır ve CJ gibi insanı çok yormaz.
Evet CJ ler aksesuara en çok giden 4x4 lerdir...
Evet bir "karizması" vardır...
Ama inanın insanı çok yıldıran bıktıran bir araçtır.
Son olarak şunuda belirteyim, eğer temiz ve diri bir karbüratörlü 3 kapı vitara bulursanız, üzerinde bir iki oynama ile canavar gibi bir arazi aracı da oluşturabilirsiniz. Vitara lar aslında iyi bir arazi aracıdırlar. Ama genelde cadde cipi diye bilinirler.
Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Geri