Evren UYANIK
Kamp II
Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011)
Ben bu sitedeki bazı gezi fotoğraflarında dere geçişlerinden Renault 12 geçtiğini bile görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Bu iş biraz da cesaret işi sanırım, gözünü karartıp kendini serin sulara bırakınca oluyor bu iş
Ben bu sitedeki bazı gezi fotoğraflarında dere geçişlerinden Renault 12 geçtiğini bile görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Bu iş biraz da cesaret işi sanırım, gözünü karartıp kendini serin sulara bırakınca oluyor bu iş
pandipieri' Alıntı:Gececegimiz parkur son derece rahat ve hemen her aracin gecebilecegi yollar. Hatta off-road'dan ziyade daha cok doga gezisi gibi. ama bazi dere gecisleri ve bozuk yollar olabilir bu yollar icin de pek oyle ek bir techizat ya da araclar icin ek bir donanima ihtiyacimiz olmayacak. Bu tur geziler zaten tecrube kazanmak icin yapilir, bizler de her gezide tecrube kazaniyoruz zaten. Bilgilerimizi birbirimizle paylasiyoruz. Unutmayin bu gezegende hepimiz ciragiz![]()
![]()
Yolda kalsaniz da hic sorun degil sizi cikartana kadar ugrasiriz, gerekirse ceke ceke gotururuz
![]()
![]()
bu bizim gunumuzu mahvetmez dostlugumuzu pekistirir
gonul rahatligi ile gelebilirsiniz... Bu arada araciniz ne? onu da paylasir misiniz?