Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,492

Etiketler

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

Dergideki yazınızın dizaynı çok güzel olmuş, fotoğraflar çok güzel yerleştirilmiş. Yazı yanında fotoğrafların yer alması okumaya keyif vermiş. tebrikler.

NedimAkkav' Alıntı:
Dergideki yazınızın dizaynı çok güzel olmuş, fotoğraflar çok güzel yerleştirilmiş. Yazı yanında fotoğrafların yer alması okumaya keyif vermiş. tebrikler.

Çok teşekkür ederim Nedim Bey.

Teşekkürler SEVAL, ayrıntılı bir yazı olmuş. Bu arada keyif'e katılıyorum, genellemeni ben de biraz yadırgadım.

İyi günler
Seval hanım
Bilgileriniz ve çok özel fotoğraflarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler

Seval Hanım merhaba ,

Bende genelde gezilerimi sizin tarz yaparım , araba kiralayıp gezebildiğim kadar bütün ülkeyi gezmek isterim , aynı şehirde 4-5 gün mümkün değil kalamam :smiley: Sizi çok ama çok takdir ettim gezinizi okurken , hatta yanlış anlaşılmasın lütfen , işte benim hayal ettiğim bayan modeli dir bu :smiley: Neden , çünkü bir kere gezi konusunda rahatsınız , korkmuyorsunuz ve kendinize güveniniz yüksek , genelde bizim ülkemizde insanlar nedense yurtdışına çıkınca kendilerini sudan çıkmış balık gibi hissederler , korkarlar çok , tedirgin olurlar , aman şu olur aman bu olur . Filistin e kadar potansiyel tehlike barındıran bir çok yabancı ülkeyide kendim gezdim , hatta bazılarına yalnız gittim , ve benim edindiğim düşünce şu dur ; dünyanın neresinde olursanız olun , insan heryerde insan , her yerde başınıza kötü birşey gelme riski aynı orandadır . Lübnan da yada Cecenistan da ne kadar basınıza kötü bir olay gelme riski varsa İstanbul da da o kadardır . Zorla siz gidip bela aramazsanız hiçbiyerde başınıza birşey gelmez , ve gercekten insanların iyi olduklarına , içlerinde iyiliği barındırdıklarına her zaman inanırım , dünyanın heryerinde yardım istediğinizde insanlar ellerinden gelebilecek birşey se yardım ediyorlar . Her millet için geçerli bu , araplarda yardım eder Sırplarda eder , İsrail lilerde . Gittiğiniz ülkede savaş hali yoksa bence sıkıntı yoktur . Hatta bir iki örnek vermek isterim , bayan kuzenimle Sırbistan gezisi yaptık , kendisi o da cok pirpiriklidir , gitmeden önce tabiri caizse başımın etini yemişti :smiley: Mehmet orda bişey olurmu , Sırplar bize düşman şöyle böyle , döndükten sonra Sırplara sevdalandı millet olarak :smiley:) Yine aynı şey İsrail de başıma geldi ; 10 gunluk bir tatile gitmiştim kız arkadaşımla , herkes bana dediki , olm tatile israil e mi gidilir , aman abi roketlere dikkat et vs. :smiley: 10 gunde bütün İsrail i gezme imkanım oldu + Batı Seria yı , ve gördümki , belkide İsrail bir turist icin dunyanın gezilecek en güzel ülkelerinden birisi , güvenlik olarak Turkıye den daha güvenli bir ülke + İsrail liler Türkleri çok seviyorlar ve sıkı bir bagla kendilerini Turkıye ye baglı görüyorlar . Yani demem o ki basınızı daha fazla agrıtmayayım :smiley: siz , bizim toplumdaki pirpirikli , supheci ve komplo teorilerine inanan cogunluktan değilsiniz , hemde bayan olmanıza ragmen gidip cok guzel gezmişsiniz ülkeyi tebrik ederim , Lubnan gibi bir yerde araba kiralamayı bayanı bırakın bir cok erkek cesaret edemez :smiley:) Bu arada bende Subat ayının ilk haftası 4 gunlugune gidiyorum , bu yuzden Lubnan bilgilerine bakınırken sizin yazıya rastladım , sizin yazıda bana yardımcı olacak sagolun , ben de sanırım 5-6 tane yaptıgım gezileri burada paylaştım , istersenız onlara da bir göz atın , Gezmek dunyanın en guzel şeyi benim için , bir tutku :smiley: gezdiğim zaman yasadıgımı hissediyorum ve cok mutlu oluyorum :smiley:))) iyi günler , yazı ve paylaşım için cok tesekkürler ....

Mehmet Bey, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :smiley:
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Dünyada iyi insanlar ve ben onlara denk geliyorum.
Çekim yasası :smiley:
İlk fırsatta okuyacağım yzılarınızı.
Tekrardan çok çok teşekkür ederim.

Çok güzeldi. Okumaya başladım bırakamadan bitirdim...

Sadelik ve mükemmellik yanyana.

Tekrar merhaba :smiley: gecen hafta Lubnan daydim , Beyrut-Byblos-Harissa-Zahle-Anjaar-Baalbek-Ksara ve Jeita da gittim , hatta Anjaar dan Suriye sinirina da gittim , Sam a 6km :smiley: multecilerin fotograflarini vs. cektim . Baya bi fotograf cektim bende , simdi tekrar senin fotograflarina baktimda , gittikten sonra simdi cok daha guzel geldi :smiley: cogunluk hep ayni yerler , guzel yerler gormek icin en azindan bir kere gidilir mutlaka ama cok pirpirikli insan gitmesin bence baya gerilir oralarda : )) Anjaar ve Baalbek de ki eski sehirleri ozellikle ben cok begendim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri